Vakantie Beoordelingen Myrina (Limnos) Egeïsche eilanden overig vakantie, hotels, last minutes | Zoover

Beoordelingen Myrina (Limnos)

4,9

30 mei 2012

Myrina (Limnos)

Beoordelingen Myrina (Limnos)

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Myrina (Limnos). Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Myrina (Limnos). Ben je zelf op vakantie geweest naar Myrina (Limnos)? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Myrina (Limnos) scoort een 7,0 uit 10, op basis van 14 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 8 Appartementen, 9 Hotels en 1 Pension in Myrina (Limnos). Op Zoover vind je bovendien 31 vakantiefoto's van Myrina (Limnos). Op deze pagina vind je alle accommodaties in Myrina (Limnos). Bekijk ook andere accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Egeïsche eilanden overig.

13 beoordelingen over Myrina (Limnos)

4,8
alleenreizend, Okt. 2011
"Voor rustzoekers"
Kathy
Sfeer
21-10-2011 Myrinia is het enige stadje/dorpje van enig belang op Limnos. Er is 1 winkelstraatje, genoeg eetgelegenheden, leuk haventje, goede stranden. Limnos is voor rustzoekers. Eiland wordt vooral bezocht door Griekse toeristen en een handjevol Engelse bezoekers. Weinig historische cultuur. Leuk om een paar dagen te bezoeken, maar zeker geen aanrader voor een 2 of 3 weekse vakantie.

"Zeker wel leuk"
floortje
Omgeving
10-5-2009 is wel rustig maar als je weet waar je moet zijn voor gezellig uit te gaan dan is het super mensen zijn vriendelijk en mooie stranden

Henk de Poortwachte...
Stranden
16-12-2007 Net terug uit Limnos, waardeloos stil en echt niks te beleven.

stad krijgt van ons een 1, lager kan helaas niet!

De beste prijzen en lastminutes voor Myrina (Limnos) bij:

mlvanrijn
Stranden
22-7-2006 Wij zijn al 15 maal naar ons geliefde en zeer rustige (mag dat a.u.b. zo blijven??) eiland Limnos geweest,in alle seizoenen! We kunnen haast niet wachten om weer te gaan, wij vinden het fantastisch, de stilte etc, we hebben er veel vrienden en wandelen kan je prima daar! 4 weken is niets, we willen weer langer volgende keer. Er gaat niets boven een retsinaatje aan de haven in Myrina.

Delmee/kersbergen
Stranden
24-9-2005 Myrina is een leuk zeer klein plaatsje. Verwacht er niet teveel van. De bevolking is aardig, en de eethuisjes prima. Wanneer je deze stad verlaat kom je in de in een landschap waar ik niet de juiste woorden voor kqan vinden. Het geheel is dor, en de mensen en vooral ook beesten zoals katten en honden leven hier voor onze begrippen ver onder de maat. Het was zeer arm om te zien, dat de stranden er verlaten bij lagen. De zee was overigens schoon en zeer helder blauw. Wanneer je op zoek bent naar rust ( b.v. in plaats van een rustoord) zoek je naar limnos kunnen gaan. Of dit je herstel ten goede komt is te betwijfelen.

Alma jeroense
Stranden
12-9-2005 Myrina is een prima plaats om lekker rond te slenteren. Vergeet daarbij de achterafstraatjes niet. Je kunt hier leuke foto's maken!! De restaurantjes zijn prima: het personeel is vriendelijk, het eten is van goede kwaliteit en de prijzen zijn zeer schappelijk! het zwevende kerkje, het haventje en de ruine zijn zeer de moeite waard om te bezoeken. Ook de uitkijktoren, ooit gemaakt door de Russen om de Turken tegen te houden is interessant. Hierop heb je een geweldig uitzicht over het stadje.

R en J Hofman
Stranden
20-8-2005 Myrina is een gezellig plaats waar je lekker kunt eten .
Je kunt er ook gezellig aan het water een capucino of frape drinken.
Alleen is het jammer dat er savonds voor de jeugd niets te doen is

Rien de Leeuw
Stranden
30-7-2005 Myrina is de hoofdstad van Limnos, hier worden ook de grotere inkopen gedaan. Verwacht geen overdekte winkelpromenades en modieuse boetiekjes, maar geniet van het echte (als dat er nog is) Griekse leven. rustig, niet te gehaast en geniet van het uitzicht op de haven, de kasteelruïne en het heerlijke eten etc..Breng ook eens een bezoek aan de kapel in de bergen, Kakabos, even buiten Myrina op de route naar Platy.

Jeltje Cals
Stranden
4-7-2005 Nog zeer authentiek is Myrina, de hoofdstad van Limnos. De winkels zijn verre van toeristisch (op één na).Er is een zeer goed toegerust internetcafé: "Excite" (in de haven).Een wandeling naar het oude kasteel, dat de stad min of meer in tweeën deelt, is leuk om te doen. Het uitzicht is PRACHTIG. Onderweg kun je herten tegenkomen. Héél lekker gegeten in Myrina, steeds in een ander restaurant aan de haven. Aan een klein strandje, ook midden in de stad, is het goed toeven(havenkant).Er zijn een stuk of 3 brommer-verhuurbedrijven in de stad.

Willy Donker
Stranden
4-7-2005 Prachtig stadje. Heerlijk om s'avonds in het haventje te eten en de vissersbootjes te zien binnenkomen. Met uitzicht op de feëeriek verlichte ruïne van het kasteel bovenop de berg. Griekse sfeer in het Kaffenion en tot nu toe nog weinig toeristisch.
1 klein museum. Geen disco.