Appartement Anna's Room in Tinos Griekenland beoordelingen 8.8 | Zoover
uit
, op basis van
beoordelingen
Lees meer >>
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Anna's Room? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Anna's Room in Tinos, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 26
vakantiefoto's
van Appartement Anna's Room vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in
. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in
ENSCHEDE - TWENTHE
Van:
Naar:
feb '13
Vul een vluchthaven van vertrek in
Vul een aankomstvluchthaven in
De vertrekdatum mag niet na de terugkomstdatum liggen
Ophaallocatie:
Terugbrenglocatie:
feb '13
Vul een ophaallocatie in
Vul een terugbrenglocatie in
De ophaaldatum mag niet na de terugbrengdatum liggen
Bestemming:
Lettergrootte:
volgende
43 beoordelingen over Anna's Room
Sorteer op reisdatum
Sorteer op datum van toevoegen
NL (43)
ALL
met partner, Juni 2010
Anna's Room is alleen nog "On the Hill".
Mechie Aarts
5-9-2010
Wij (mijn man en ik) zijn in juni 2 weken gast geweest in Anna's Room on the Hill.
Prima naar onze zin gehad! Prachtig uitzicht, rust en een lekker ruim appartement. Zeker nog eens voor herhaling vatbaar....Maar voor alle mensen die de "oude" beoordelingen lezen en eventueel de web-site bezoeken: Anna's Room bestaat niet meer!! Althans: deze accomodatie wordt niet meer verhuurd. Alleen nog Anna's Room on the Hill. Dit heeft met de privé omstandigheden van de familie Vidos te maken waar zij, helaas, helemaal niets aan kunnen doen. Maar Zoover geeft veel mensen nu informatie over iets wat niet meer bestaat. Anna's Room on the Hill zijn 3 mooie, ruime appartementen met een prachtig uitzicht over de zee en omliggende eilanden. De familie Vidos was tijdens ons bezoek ook niet op Tinos maar in Nederland. Alles was wel prima door hun geregeld verder. De familie verblijft ook niet meer de hele zomer op Tinos maar bepaalde periodes. Jammer van Anna's Room langs de weg!
Heerlijke vakantie op Tinos
Peter en Erna
16-9-2009
Tinos is nog niet overspoeld door buitenlandse toerisme. Meestal staat er op het eiland een stevige wind. In Anna's room is het prima verblijven.De app. zijn ruim van opzet. Dagelijks vers brood dat bezorgd wordt door Ionannes.Wij hebben een heerlijke vakantie gehad.
met partner, Aug. 2009
Heerlijke vakantie op Tinos
Peter en Erna
Bekijk foto's
14-9-2009
Tinos is nog niet overspoeld met buitenlandse toeristen. Leuke dorpjes. Er staat meestal een stevige wind.
In Anna' rooms kun je prima verblijven. De app. zijn ruim van opzet. Prima service. Heerlijk elke morgen vers brood.
Wij hebben een fijne vakantie gehad op Tinos.
Zeer tevreden
Appie en Anne-Marie
15-9-2008
We hebben 'n heerlijke week gehad op Tinos.'n Prachtig eiland mede door de kerk bezocht door duizenden grieken.Echt heel bijzonder.Wat ook bijzonder was dat we s'avonds aten in een van de vele restaurantjes en daar als enigste nederlanders tussen alleen maar grieken zaten,geen enkele medelander gezien.
Anna's Room was voor ons 'n bewuste keus omdat we Hanneke en Iannis al jaren kennen en we vonden dat we ze nu maar eens moesten opzoeken.Samen met hun de leuke plekjes op 't eiland bekeken en gegeten op plaatsen waar we anders niet waren gekomen,bijv. in Iannis z'n geboortedorp.Piepklein maar met'n druk restaurant met heerlijke griekse gerechten.Dus als je gaat vraag ze er rustig naar en dan zullen ze je zeker uitleggen hoe je er komen moet. Al met al,'n heerlijke vakantie gehad op 'n prachtig eiland met gastvrije mensen!
alleenreizend
!!!Het was weer heerlijk op Tinos!!!!
carolijn
3-9-2008
Ik heb de afgelopen drie weken weer genoten van Anna, de Rooms en het eiland. De afgelopen 25 jaar heb ik Anna leren kennen als een gastvrije, hardwerkende vrolijke dame. Ik kan me dan ook niet vinden in de kritische uitlatingen van sommigen op deze site.
Met kinderen is de weg naar beneden best druk. Denk verder dan de 'Heilige Koe' en huur een fiets met kinderzitjes en je hoeft niet eens te trappen als je naar het strandje of de haven gaat. Er rijden bussen en een taxi kost 'een drol'. Een tip: wellicht is een kinderparadijs op Rhodos of Kreta (niet te verwarren met Paradise Beach op Mykonos)een beter én goedkoper plan
voor een Griekse vakantie.
Jammer dat het zo tegenviel. Zoals ik al zei: Ik heb het als vanouds weer prima naar mijn zin gehad!!
Alleen maar positief over Anna's Rooms
Louka
29-8-2008
Wat jammer dat sommigen deze accomodatie afbreken. Zelf ben ik er nu al een paar keer geweest en ik blijf het top locatie vinden.
Dat er bijgebouwd wordt, is normaal, maar je blijft er genieten van de appartementen. De weg is niet zo druk als wordt gezegd. Er zijn wel degelijk prachtige stranden, al liggen die misschien iets verder dan verwacht. Maar dat is toch vakantie... een beetje wandelen.
Neen, ik kan me niet vinden in sommige negatieve reacties. Ik ga zeker terug naar Anna's Rooms.
Genieten "up the hill" van Anna's Rooms
familie Elemans
29-8-2008
We hebben heerlijk gelogeerd bij Hanneke in de "boven appartementen". Prachtig uitzicht (mooie zonsondergang iedere avond!) en het strandje onder aan de berg is heerlijk, om te zwemmen, maar ook om te eten in de Taverna onder het Griekse kerkje in de baai.
De gastvrijheid van Hanneke en Ioannis is hartverwarmend. Vooral het verse brood iedere ochtend aan de deur.
Het is te lopen naar de stad, maar een taxi kost maar 3 euro en dan hoef je de berg niet op te klimmen! De gehuurde auto was helemaal ideaal en met de bemiddeling van Hanneke waren we toch een stuk goedkoper uit.
Het was genieten en als we terug gaan naar Tinos, dan zéker naar Anna's Rooms!
Leuk, gezellig, gastvrij, aanrader
Frank Haveman
29-8-2008
We hebben een hele leuke vakantie gehad op Tinos. Het is een relaxed eiland wat niet overstroomt van de toeristen. Bij Anna's Rooms hebben we het erg naar ons zin gehad; de kinderen hebben lekker in de tuin gespeeld met de jonge poesjes en de hele stripboekverzameling van Hanneke uitgelezen; ze kregen zelfs stripboeken mee voor onderweg! Hanneke en Ioannis zijn erg gastvrij: we mochten de Olympische Spelen die we graag wilden volgen bij hen in de woonkamer kijken met de hele familie. Bij Ioannis achterop het brommertje even naar Tinos om eten te halen, was ook geen enkel probleem. Elke ochtend warm brood aan de deur. Kortom we hebben het erg naar onze zin gehad.
Top-vakantie
Renate
28-8-2008
Kan me niet vinden in het commentaar van de vorige schrijver, want wij zullen zeker terugkeren naar Anna's rooms. Prima service, schone appartementen, mooi uitzicht. Niets is Hanneke en Ioannis te veel, kan me geen betere gastvrouw en -heer voorstellen! En Tinos is een prachtig eiland. Bedankt voor een top-vakantie en tot volgend jaar!
Familie
Gedateerde studio's langs een drukke weg
nienke
25-8-2008
We hebben in augustus 2008 5 nachten in Anna's rooms gelogeerd. Met hoge verwachtingen kwamen we in Tinos aan. De tuin is zeer zeker erg mooi, onze kinderen vonden de poesjes en schommels fantastisch. De studio's waren iets groter dan verwacht, maar heel erg gedateerd. Om het complex heen is allemaal bebouwing. De weg naar Tinos stad is heel erg druk en erg gevaarlijk. Zeker wanneer je met kleine kinderen loopt. Het strand vlakbij het complex is smerig. Voor een iets beter strand moet je 20 minuten lopen. Het eiland Tinos is erg mooi. We hebben een aantal dagen een auto gehuurd. De prijs van 90 euro vonden wij hiervoor erg aan de hoge kant. De rest van de vakantie hebben we in accomodaties met zwembad en met ontbijt voor minder geld gezeten. Al met al zijn we blij dat we Tinos hebben gezien, maar we zullen niet naar Anna's room terugkeren.
Alle beoordelingen
Scandinavië
Spanje
Zwitserland
Bekijk resultaten
Zoover biedt accommodatie eigenaren diverse mogelijkheden en opties.
Klik hier voor meer informatie