Hotel Blue Sea in Syros Griekenland beoordelingen 8.0 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 15.372 bezoekers online
Home > Griekenland > Cycladen eilanden > Syros > Hotel Blue Sea

Beoordelingen Hotel Blue Sea

10 februari 2012

Er is nog geen foto beschikbaar
1 beoordeling

Hotel Blue Sea scoort een 8,0 uit 10, op basis van 1 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Blue Sea? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Blue Sea in Syros, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 2 vakantiefoto's van Hotel Blue Sea vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Cycladen eilanden. Vergelijk Hotel Blue Sea met andere accommodaties in Syros.

1 beoordeling van Blue Sea

met partner, Mei 2009
Klein gemoedelijk hotel
Trijntje Medema
17-6-2009 We zijn hier in 1999 een week geweest en hebben het heel erg naar de zin gehad... niets is teveel voor de eigenaren van dit kleine hotel. Ze kunnen helaas niet zo goed Engels maar wel Frans praten. Maar met handen en voeten werk konden we ons aardig redden bij hen.....want ze willen het je echt naar de zin maken.

Het is een gezellig hotelletje - waar je je zeker op je gemak voelt... in mei 2009 zijn we terug gegaan naar dit hotelletje en de aardige mensen...ze hadden eea gemoderniseerd en een ontbijt buffet was nu mogelijk. Echt lieve mensen. Het is maar een klein stukje lopen naar het strand van Galissas.

1 beoordeling