Aparthotel Studio Artemis Caldera Sight Megalochori*** in Santorini Griekenland beoordelingen 8.3 | Zoover

Beoordelingen Aparthotel Studio Artemis Caldera Sight Megalochori***

30 mei 2012

Aparthotel Studio Artemis Caldera Sight Megalochori*** Santorini

Beoordelingen Aparthotel Studio Artemis Caldera Sight Megalochori***

P.O. Box 501, 84700, Santorini
Aparthotel Studio Artemis Caldera Sight Megalochori scoort een 8,3 uit 10, op basis van 11 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Aparthotel Studio Artemis Caldera Sight Megalochori***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Aparthotel Studio Artemis Caldera Sight Megalochori*** in Santorini, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 26 vakantiefoto's van Aparthotel Studio Artemis Caldera Sight Megalochori*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Cycladen eilanden. Vergelijk Aparthotel Studio Artemis Caldera Sight Megalochori*** met andere accommodaties in Santorini.

10 beoordelingen over Studio Artemis Caldera Sight Megalochori***

"Nooit meer"
Jo
18-8-2011 Hotel met een prachtig uitzicht op de Caldera. Via Holland Int. hadden wij dit hotel geboekt. De teleurstelling was groot. Ons was belooft een kamet met uitzicht op zee.
Onz verbazing was dan ook groot toen bleek dat wij een achterafkamer kregen met uitzicht op een blinde muur. In de kamer hong een zeer muffe lucht die je soms de adem benam .De badkamer amper 2 vierkante meter groot was oud en zeer vies.
De ijskast die je hier echt nodig hebt was stuk en was ook niet meer gerepareerd tiidens ons verblijf. Al met al waren wij zeer teleurgesteld in een toch wel duur hotel.

met partner, Sept. 2010
"Helemaal top!"
alexpiet
9-12-2010 Deze lokatie is helemaal top, de kamers zijn een beetje klein, maar de ligging maakt dat helemaal goed, je bent immers maar zelden op je kamer.
Het is een rustige lokatie die goed is om lekker bij te komen, met kleine kinderen zou ik het niet zo snel doen, het ligt op de rand van een afgrond..

met partner, Juli 2010
"In één woord: uitstekend"
VeKz
29-7-2010 Ik heb al aardig wat accommodaties over heel Europa gezien, maar voor mij staat Artemis zonder twijfel op nummer één!
Het is een buitengewoon vriendelijk en gemoedelijk complex met een simpelweg weergaloos uitzicht. Bij ontvangst gratis welkomstdrankjes van het uitermate vriendelijke barpersoneel. Het personeel van de receptie is erg behulpzaam. Onze koffers waren niet op de bestemming aangekomen en ze hebben de afhandeling hiervan volledig uit handen genomen.
Het is geen grote accommodatie, maar dit geeft Artemis juist een aangename en gemoedelijke uitstraling. Het zwembad is ruim groot genoeg, er zijn altijd voldoende ligbedden (gratis). Draadloos internet op het hele complex (gratis) en uitstekende airco (gratis).
Iedere dag worden de kamers grondig schoongemaakt en handdoeken vervangen.
Klein minnetje: de menukaart mag wat uitgebreider (maar weet niet of dit realistisch is gezien de kleinschaligheid).
Een huurauto is aan te bevelen (Megalochori is wat stilletjes).

He-le-maal top!

"Helemaal te gek!!.precies wat wij zochten"
Henriëtte Salemink
20-7-2010 Lekker kleinschalig,geweldig vriendelijk personeel,leuke kamers,erg schoon,douche is ergggg klein,maar we konden er wel om lachen.Balkon...een galerij,dus verwacht geen privacy ,maar het indrukwekkende uitzicht maakt alles goed. Het is zo gaaffff

met partner, Sept. 2009
"Fantastische plek aan de Caldera"
Linda en Marcel
23-9-2009 Mijn vriendin en ik hebben van 15-22 sept. een week doorgebracht in Artemis Studios.
De ligging is adembenemend en voor de zonsondergang hoef je echt niet naar Oia (Ia). Mijn vriendin viel echter al na 2 uur na aankomst bij het zwembad van de laatste trede die niet aangegeven stond (inmddels wél geel gemarkeerd....) en brak haar elleboog.
Al met al vonden wij Santorini echt prachtig!! Artemis Studios is een knus complex met een schitterende ligging. De jacuzzi stelt niet veel voor, maar het zwembad en terras zijn prachtig. De barman (die overigens 16 uur per dag werkte) was echter niet de meest gastvrije persoon en liet zijn ongenoegen over zijn "job" te duidelijk blijken. Kamers zeer schoon en sanitair inderdaad klein maar ook schoon.
Kortom, we sluiten een terugkeer zeker niet uit.

ellen cameron
7-6-2008 mooi klein hotel met prachtig uitzicht, persoonlijk ingerichte kamers, uitstekende hygiene, elke dag schone lakens en handdoeken, en schoonmaak, douche is wat aan de kleine kant.
Vriendelijk personeel.

met partner, Mei 2008
Piet van Kaam
29-5-2008 zeer mooi gelegen aan de Caldera, goede service veel extra's, heerlijk rustig gelegen, alles goed bereikbaar

met partner, Aug. 2007
Stina
28-3-2008 leuk hotel, prachtig uitzicht, mooi zwembad
de kamer kan voor de prijs die wij betaalden netter en smaakvoller zijn, rommelige smakeloze inrichting (als we het bad lieten lopen stond bij wijze van spreken de kamer onder water)

Familie, Juli 2007
Fam. van Lippen
8-8-2007 Wij hebben hier als gezin met 2 kleine kinderen ( 7 en 8 jaar) een week gelogeerd.
Het was perfect.
De ligging is uniek. Je kijkt vanaf het zwembad en het terras waar je binnen of buiten kunt eten over het water en ziet de vulcaan liggen en gedeeltes van het eiland Santorini (is een croissantvorm). e
Het is een echte "honey-moon" bestemming. Ontbijt is goed, ruim voldoende, maar bied weinig afwisseling (elke dag precies hetzelfde).

met partner, Juni 2004
Ron
22-6-2006 Klein (17 kamers) modern-traditioneel design hotel aan de rand van de caldera met prachtig uitzicht. Wat afgelegen buiten het dorp Megalochori. Klein zwembad. Leuk ingerichte kamers maar de studio's zijn wat aan de kleine kant. Het hotel ligt op ong. 6 km van Fira en is met de bus 1x per uur te bereiken. Bushalte, supermarktje en bakker op ong. 600 m. Vriendelijke jonge eigenaren zeer servicegericht. Haal- en brengservice vanaf ferryhaven en vliegveld (gratis).