Aparthotel Sigalas** in Santorini Griekenland beoordelingen 8.4 | Zoover

Aparthotel Sigalas** Santorini

Beoordelingen Aparthotel Sigalas**

kamari, Santorini, 847 00, Santorini
Aparthotel Sigalas scoort een 8,4 uit 10, op basis van 6 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Aparthotel Sigalas**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Aparthotel Sigalas** in Santorini, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 8 vakantiefoto's van Aparthotel Sigalas** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Cycladen eilanden. Vergelijk Aparthotel Sigalas** met andere accommodaties in Santorini.

6 beoordelingen over Sigalas**

4,9
"Helemaal top!!!!"
M. Murdock
2-10-2008 Hele mooie accomodatie, hadden een beachsuite. Een echte aanrader. Wij waren aan het einde van het seizoen, dus de vliegtuigen vielen mee, na een dag ben je eraan gewend. En als je zo een mooie kamer hebt en zo het strand op loopt en na 400 meter op de boulevard zit, dan maken die vliegtuigen echt niet uit. Vond het wel interressant om ze van zo dicht bij te zien. Een ideale afsluiting van het eilandhoppen.

met vrienden, Aug. 2008
"Fantastisch !!!"
Joke
19-12-2008 App.complex Sigalas voldeed voor 100 procent aan onze verwachtingen :) Ons appartement leek zo uit 1000 en 1 nachten te komen , personeel was erg aardig , de kamers werden dagelijks schoongemaakt , en die norse man van andere beoordelingen was een grote lieve schat , en de vliegtuigen ja dat weet je als je boekt en wij hebben er by the way van genoten !!! Ik kan iedereen Sigalas aanraden , wij gaan zeker nog een keer :) Gr.Joke

Familie, Juli 2008
"Aan het begin van de landingsbaan"
E.V. Dik
7-8-2008 Leuk hotel, goede kamers, alles wat je in een Grieks hotel verwacht, precies zoals de foto's, helaas alleen vlak bij het begin van de landingsbaan waardoor er dag en nacht vliegtuigen vlak over het hotel komen.

met vrienden, Juni 2008
"Niet naar dit hotel"
Anneke Hoorn
9-6-2009 De eigenaar is een barse man. Hij had ons overboekt. we hadden 1 pers.kamer betaald.Dat is op de andere eilanden prima gegaan maar niet bij Sigalas .Hij wilde ons met zijn drietjes in een appartement doen. Daar hadden we niet voor betaald.We kregen met de receptioniste een hele discussie(achteraf kwamen we er achter dat het zijn vrouw is).Om een lang verhaal kort te maken.Hij werd boos dat wij hun aanbod niet wilde accepteren.Hij ging schreeuwen en met zijn vuist op tafel slaan.Was erg bedreigend.Klacht naar de hostess en hebben een gratis diner gekregen.1 echtpaar is aan de overkant v d straat in een ander hotel gegaan, ook zijn eigendom was een ster meer,vond hij een reden om het aan te pakken, maar dat was alleen gebruik v d hotelkamer.Zijn personeel was heel erg vriendelijk wisten met de situatie ook geen raad.Vliegtuigen kwamen inderdaad laag over maar was ook best spectaculair.
Wij wonen in de buurt van Schiphol dus wij zijn wel wat gewend.

met partner, Juni 2008
"Nooit meer vlakbij een vliegveld!"
Martien
16-10-2008 Dit was de laatste van 4 eilanden Cycladen. We hebben een geweldige vakantie gehad, en dit eiland was zeker erg mooi, maar niet het hotel. Dit ligt echt op een verkeerde (vlak bij het vliegveld) plek. De eigenaar is bovendien erg onvriendelijk. We komen hier nooit meer.

met partner, Juli 2007
"Geen aanrader"
P. en C. Kemink
24-9-2008 Ligging abnormaal slecht. Complex ligt in aanvliegroute van 24 uurs vluchthaven, dus zowel overdag als 's nachts komen ze over je hoofd, landen letterlijk in de achtertuin, hoor je de aanzwellende remmotoren suizen, en zit je vervolgens in de kerozine en rubberlucht. Zeer beangsitgend allemaal, en niet echt de plaats om tot rust te komen. Weet niet wat er eerder was, maar iets is hier goed fout gegaan. De baas van het hotel is een zeer norse nurkse chagrijnige man, waar je geen ruzie mee moet krijgen. Geen aanrader. Zie foto