Hotel Hermes**** in Santorini Griekenland beoordelingen 8.2 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 10.854 bezoekers online
Home > Griekenland > Cycladen eilanden > Santorini > Hotel Hermes****

Beoordelingen Hotel Hermes****

10 februari 2012

Hotel Hermes**** Santorini

Hotel Hermes scoort een 8,2 uit 10, op basis van 39 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Hermes****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Hermes**** in Santorini, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 36 vakantiefoto's van Hotel Hermes**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Cycladen eilanden. Vergelijk Hotel Hermes**** met andere accommodaties in Santorini.

36 beoordelingen over Hermes****

met partner, Mei 2011
Prima hotel, zeer vriendelijke medewerkers
Marc en andrea
5-6-2011 Fijn en charmant hotel, rustige ligging en toch kort bij strand en winkeltjes. proper en behoorlijk ingericht (elke 2e dag schone lakens en handdoeken!). Gezellig en redelijk royaal ontbijt op het terras aan het zwembad. Vrij klein zwembad maar voldoende om een baantje te zwemmen. Er is een apart kinderzwembad. Absoluut overtuigend was het vriendelijke en attente personeel. Een aanrader.

Uitstekende ligging
Bob DE PAEPE
15-9-2010 De grote troef van dit hotel is dat het op amper 200 meter van de strandboulevard ligt met talrijke leuke restaurantjes en shops.
Kamer met ontbijt is dan ook de ideale formule. Het is een rustig gelegen hotel met correcte kamers en mooi zwembad. Ontbijbuffet is nogal eeenvoudig Grieks maar best aanvaardbaar. Prima gelegen als uitvalsbasis om het eiland te bezoeken (op 300 meter van de bus)

met partner, Juli 2010
Gezellig, leuke kamers, een aanrader !!
Bas en Anja
11-8-2010 het hotel ligt 5 minuutjes lopen van het strand, daardoor lekker rustig ! een gezellig familiehotel. mooie kamers, proper, nette badkamer, zeker voor griekse begrippen !! gezellig balkonnetje, airco, goede bedden.
2 leuke zwembaden.
De receptioniste was super vriendelijk en sprak heel goed Engels. Ze wist al na een dag ons kamernummer. het ontbijtbuffet was goed, gevarieerd en je kan ook lekker buiten eten onder de parasol ! het dorpje Kamari vonden we super gezellig, voornamelijk de restaurantjes aan het strand waren heel gezellig , vooral 's avonds. je kan vanuit Kamari met de local bus , met airco, naar Fira, voor 1.50 euro pp en van daaruit naar andere plaatsen. Oia is een echte aanrader. Het dorpje Perissa is vanuit Kamari te bereiken met een bootje (10 minuutjes varen) vanaf het strand. Al met al vonden we Santorini een gezellig eilandje, maar een weekje is lang genoeg.

met partner, Juni 2010
Goed, rustig, te mijden in hoogseizoen
sinnaeve anne mie
30-6-2010 laatste week juni : rustig , tot de scandinaven aankwamen en alles inpalmden ; buffet 's morgens is eenvoudig en dagelijks hetzelfde ; het avondmaal is een keuze à la carte : heeft alle voordelen ; grote porties ; kamers zijn ruim, netjes ,
bediening in restaurant ok en aan de receptie was er een vriendelijke dame die op alle terreinen hulpvaardig was ; een aanrader voor wie iets zoekt in de richting van " charme hotel "

met oudere kinderen
Geweldig hotel op een geweldig eiland
San
17-8-2009 Net 4 dagen terug van Santorini. wat een geweldig eiland. Geweldig mooi. Het hotel is super, goed verzorgd ontbijt voor Griekse begrippen. Kamers eenvoudig maar zeer netjes en schoon. Twee zwembaden waarvan een met Bubbelbad, heerlijk. Kortom voor herhaling vatbaar. En zeker in dit hotel. Ik kom zeker terug

met vrienden, Aug. 2009
Echt grieks hotel!!
L Harte
24-8-2009 Dit hotelis een prima plek om santorini te verkennen.
Schoon, centraal gelegen met een heerlijk zwembad met genoeg stoelen

met partner, Juni 2009
Prima hotel!
Simon & Evy
25-6-2009 Net terug van een weekje Santorini. Mooi eiland al denk ik dat je er niet langer dan een week moet zijn, dan heb je alles wel gezien.

Hotel Hermes was prima. Wij hadden - achteraf- een voordeelkamer aan de overzijde van de straat. Beetje sober - er hangt niets aan de muren e.d. - maar wel redelijk ruim. We hadden een kleine badkamer met douche, toilet en wastafel. Klein keukentje en 2 slaapkamers, waarvan eentje met airco. Dat was wel jammer, want de andere kamer koelde niet af.

Iedere dag schone handdoeken en ook het ontbijt was voor Griekse begrippen goed. Prima hotel om te slapen en ontbijten. Ligt dicht bij de kust en boulevard. Wij hebben het als een fijn hotel ervaren en alles zag er ook netjes uit. Ook zwembad en omliggende tuin!

met partner, Mei 2009
Een verschrikkelijk ouderwets hotelleke
Marilyn en Vanessa ...
19-5-2009 Gelukkig hebben we hier maar 1 nacht moeten overnachten. Het was een bewolkte dag, maar ook al had de zon geschenen, het hotel is en blijft even donker, oud en echt niet aantrekkelijk. Het zwembad (of eerder algenbad) gelegen aan de voorzijde van het hotel is de meest afschuwelijke basin die ik ooit gezien heb. De omliggende 'tuin' lijkt in geen jaren meer verzorgd en zonder twijfel bezorgen de ligstoelen aan het 'grote' zwembad je een hernia ipv een hermes gevoel..

Hopelijk herbekijkt onze touroperator zijn hele programma eens een keertje.. ..Vakantiegangers komende van het prachtige "Naxos Resort" (op Naxos) kan je niet hun laatste dag op Santorini in deze omstandigheden laten doorbrengen.. Hermes is nog geen 2 sterren waard.

espagna
8-7-2008 Een weekje in dit charmehotel verbleven. Kraaknet, er wordt constant gekuist. De juniorsuite kamer 107 is erg romantisch en voorzien van ligbedden en een jacuzzi. Best aangenaam in dit warme weer! Het ontbijt was lekker maar niet zo uitgebreid. In het hotel heerst een aangename, relaxe sfeer.

Wendy
5-7-2008 wij zijn op 12 juni aangekomen en hadden volgens de gids een juniorsuite mét jacuzzi geboekt. Aangezien er maar 2 jacuzzi's zijn en 6 juniorsuites wordt dat moeilijk! Vraag er daadwerkelijk naar anders is de kamer een betere optie! Personeel erg vriendelijk, schoonmaak perfect! En eten op de boulevard is een aanrader; lunch bij sea side en diner bij Perglia (oranje bord, italiaanse familie). 15 dagen was wat lang, maar we hebben ons best vermaakt! Goede Vlaamse gids ook op de excursie van touroperator