Vraag & Antwoord Santorini

Vliegtuigen (1 reacties)
Appartement Polydefkis***
M Vastenburg
16-1-2013
Hallo, Ik wil graag deze zomervakantie naar Polydefkis gaan maar mijn vraag is heb je veel last van de vliegtuigen? Aangezien je daar ong 1km van het vliegveld af zit? Groet, Marcel Vastenburg

Falco Rossel
18-1-2013
Je ziet inderdaad een hoop vliegtuigen als je op het strand ligt of op de boulevard bij een restaurant zit, maar je hoort ze niet. In het appartement hoor je ze ook niet.

Aparte bedden? (0 reacties)
Kim
1-9-2012
Weet iemand of er appartementen zijn met twee aparte bedden? Ga volgend jaar met m'n moeder op vakantie en die snurkt....

Wie is hier onlangs geweest? (0 reacties)
Appartement Anabel
Sanpanan
3-7-2012
Is er iemand onlangs in dit app gebouw geweest? En hoe is het bevallen? Moet je je eigen badhanddoeken meenemen?

terras (5 reacties)
21-6-2012
Hallo, Hoe wordt er bedoeld dat je je terras moet delen met de buren? Staat er den geen muurtje of iets tussen?

8-7-2012
Jawel hoor, een muurtje van 1 meter hoog. Kun je makkelijk de fles wijn doorgeven.

8-7-2012
haha bedanktdus als ik ze niet wil zien is het ook geen probleem!! Weet u toevallig hoe het zit met de jaccuzi?? wel/niet?

10-7-2012
Zie de foto op deze site dan zie je hoe hoog het muurtje is, trouwens zorg dat je aan de voorkant of aan de rechterzijde een kamer krijgt. Aan de achterzijde zie je alleen muren, dat overkomt degene die eilandhoppen die plaatsen ze voor een paar dagen aan de achterkant. Aan de voorkant heb je wel een mooi uitzicht op de doorgaande weg en de bergen. Appartement is trouwens niets mis mee, ontbijtje is niet karig (zou willen dat ik dit iedere morgen zou krijgen, mijn vrouw trapt er echter niet in) Verder een toplocatie. Ga te voet de berg (Anchient view) over en kom met bootje terug of via het pad langs het kerkje (uitzicht vanuit balcon voorzijde) terug, erg mooi om te doen.

10-7-2012
Sorry, een jacuzzi was de vraag. Niet doen dus, geen privacy en je moet dus vel te veel bijbetalen.

11-7-2012
Oke,bedankt! ! We gaan 2 weken op basis van logies dus hoop dat we aan de goede kant zitten.

Badlakens (0 reacties)
Aparthotel Aegean View***
paulien
14-4-2012
Wie kan mij vertellen of er in Aegean View badlakens ter beschikking cq te huur zijn?

koelkast op de kamer? (1 reacties)
Hotel 28****
Miranda
12-4-2012
Weet iemand of je ook een koelkastje op je kamer hebt, aangezien het logies is. En is er een supermarkt in de buurt? Alvast bedankt

Patries
15-6-2012
Ja, er is een kleine koelkast in de kamer. Die overigens zeer netjes zijn. Op nog geen 300 meter zit er een supermarkt. En 500 meter sta je op de boulevard. Zeker een aanrader

Mailadres mantha (1 reacties)
Antoinette
31-1-2012
Wie heeft het mailadres van Mantha? Ik wil graag de kamer met jacuzzi boeken! Weet iemand ook of er en zo ja wat de toeslag hiervoor is? Alvast bedankt!!

Kim Corba
4-8-2012
op google zoeken op black sand daar vind je de website van de app. en hotel beheerd door Mantha suc6

Rolstoelvriendelijk (0 reacties)
Hotel Hermes****
Marsyl
1-11-2011
Hallo, Weet iemand of dit hotel ook rolstoelvriendelijk is? Wij gaan nl met de familie voor een trouwerij en mijn vader is invalide..het is moeilijk om rechtstreeks van hotels antwoord te krijgen vandaar dat ik het op deze manier probeer. Alvast bedankt!

ontbijt tijden (1 reacties)
Marlies
31-7-2011
Tussen welke tijden kan je ontbijten?

Wendy Scholtens
8-6-2012
daar hebben we geen gebruik van gemaakt, maar tussen 8 uur en 10 uur.

Superior appartement (0 reacties)
Aparthotel Aegean View***
Rietta
15-7-2011
Wij hebben een superior appartement geboekt met onder andere jacuzzi. Op de kamer zou ook een pc aanwezig zijn. Kan iemand vertellen wat je met die pc kunt doen? Zit er bijv internet op, en zo ja, is dit gratis?

dranken en prijzen (0 reacties)
Hotel El Greco****
marc hennaert
4-7-2011
had graag geweten of de dranken inbegrepen zijn het dinner , zoniet wat zijn dan de prijzen voor bv. wijn bier en frisdranken ?

drankprijzen (0 reacties)
Hotel El Greco****
hennaert marc
4-7-2011
Had graag geweten of er dranken bij het dinner inbegrepen zijn , zoniet wat zijn dan zoal de drankprijzen van vb. wijn , bier en frisdranken ?

vliegen Santorini (1 reacties)
Gerav.d. Berg
30-6-2011
wie kan mij informatie geven over hoe je het best en snelst kunt vliegen naar Santorini, kan het ook rechtstreeks?

Willem
24-6-2012
Vanaf Schiphol gaan er s-maandags en donderdag rechtstreekse vluchten naar Santorini met Transavia. maandag is een vroege vlucht en donderdag is de vlucht s-middags

Geschikt voor kleine kinderen? (0 reacties)
Appartement Tamarix del Mar*****
Anna
11-2-2011
Wie heeft er meer informatie over de kindvriendelijkheid van deze appartementen voor kleine kinderen (3 en 1 jaar)? Is het zwembad bijvoorbeeld toegankelijk voor kleine kinderen, is er een speeltuin en is er een strand(je) op loopafstand? En is er een appartementtype met 2 slaapkamers, is de suite geschikter dan de maisonette bijvoorbeeld? We zouden het liefst zelf niet op een bedbank slapen maar als de kinderen hier zouden moeten slapen, kan je zelf niet meer in de woonkamer verblijven s avonds. Bij voorbaat dank voor een reactie!!

suitte met jacuzzi (1 reacties)
R dijkstra
19-1-2011
Mijn vraag is hoe boek je de kamer met jaccuzi? Dat is een suitte voor honeymoon is zag dat Caro er geweest is Mijn vraag bent u op eigen houtje gegaan of via een reisorganisatie ik keek o.a. bij jiba en booking.com maar ook daar kun je die niet aangeven op de site van black sand appartementen wel maar dan kost de kamer 160 euro per nacht zonder vliegreis maar zo boeken lijkt me niet ideaal en duur ik hoor graag reaktie

Jorik
22-10-2011
Even contact opnemen met Mantha hierover. U kunt haar even een mail sturen.

jacuzzi op balkon (1 reacties)
sil
9-1-2011
Ik zag de foto van een jacuzzi op het balkon, welk kamer nummer was dat?Want ik kan geen kamer met jacuzzi reserveren alleen 1 kamerapp. Graag hoor ik van u.

Jorik
22-10-2011
Even contact opnemen met Mantha hierover. U kunt haar even een mail sturen.

Losse bedden? Uitgaanslawaai? (1 reacties)
Appartement Polydefkis***
Marianne
7-1-2011
Volgens de brochure heeft het 2 kamerappartement een slaapkamer met 2 persoonsbed. Zijn er ook appartementen met in de slaapkamer 2 losse bedden , dus met eigen beddengoed? Bovendien staat er "in levende omgeving" . Heb je 's avonds en s'nachts last van uitgaans lawaai en muziek??

a.polak
9-10-2012
Ja er zijn ook losse bedden Geen last van uitgaanslawaai maar wij gaan vroeg of laat in het seizoen

1 2 volgende

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit