Aparthotel Bellonias Villas*** in Santorini Griekenland beoordelingen 8.2 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 13.556 bezoekers online
Home > Griekenland > Cycladen eilanden > Santorini > Aparthotel Bellonias Villas***

Beoordelingen Aparthotel Bellonias Villas***

10 februari 2012

6,7
Aparthotel Bellonias Villas*** Santorini

Aparthotel Bellonias Villas scoort een 8,2 uit 10, op basis van 56 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Aparthotel Bellonias Villas***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Aparthotel Bellonias Villas*** in Santorini, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 32 vakantiefoto's van Aparthotel Bellonias Villas*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Cycladen eilanden. Vergelijk Aparthotel Bellonias Villas*** met andere accommodaties in Santorini.

1 2 3 4 5 6 volgende

55 beoordelingen over Bellonias Villas***

met oudere kinderen
Leuke bestemming voor een week vakantie
M. Plug
27-10-2011 Mooi appartementencomplex. Nadeel van maissonette: slaapgelegenheid en keuken is in een ruimte, geen airco beneden, alleen een heel klein raampje dat uitkomt op een binnengalerij, dus weinig frisse lucht voor degene die beneden moet slapen. Klein balkon met heel klein zitje voor 2 personen boven (beneden stond geen tafel met stoelen), terwijl het een 3-persoons app. was.
Smaken verschillen: ik vond de muziek bij het zwembad deprimerend, geen vrolijke muziek en ook geen Griekse muziek.

Top hotel met zeer vriendelijk personeel
Lukas
2-10-2011 Goede service, prima ligging. Een aanrader! Prima kamer, ontbijt is basic maar ok.
Het personeel is zeer behulpzaam en erg vriendelijk. Kamer was ruim en schoon.

met oudere kinderen, Juli 2011
Santorini, safe choice maar 2 weken is te lang....
JwvB
22-8-2011 Leuk complex met bijzonder vriendelijke mensen. We hebben het hier uistekend naar ons zin gehad. Voordelen zijn de ligging in Kamari, gezellige boulevard en het uitzicht. We hadden dit voor 2 weken geboekt, maar 1 week was ruimschoots voldoende geweest omdat er verder op het eiland niet veel te doen is. De apartementen zijn ok, maar niet meer dan dat. (kmr 323). Hou je van een relax vakantie, dan is dit een prima keuze, zoek je iets meer avontuur dan zou ik verder zoeken. Wij hadden op basis van logies/ontbijt geboekt, en dat pakt in Santorini best duur uit. Na 2 weken heb je elk restaurant wel zo'n beetje gehad. Uitschieters zijn "Irini's" en "Nichteri". Wij willen zeker nog een keer terugkomen, maar dan wel in combinatie met een ander eiland.

Geweldige plek!
Olaf
19-7-2011 Zeer mooie, ruime appartementen. Lekker ontbijt, dat op het terras wordt geserveerd. De ligging kan niet beter: direct aan de boulevard, met uitzicht op zee. Zeer goede service (het personeel treedt daadkrachtig op om onvolkomenheden te herstellen). Regelmatig stoppen mensen (vooral 's avonds, als het complex er adembenemend uitziet) om foto's te maken. Enige minpuntje (er moet toch iets te zeuren overblijven): er zijn wat jonge katjes geboren op het terrein. Ze zijn echt heel schattig en voeren elke avond een show op, maar ze miauwen soms op tijden dat wij graag wilden slapen (namelijk 's ochtends vroeg). Soms wat lawaai van wat luidruchtige groepen die na het stappen terugkeren naar het appartement.

Fantastische plek, prima service
Renie Vis
2-9-2010 In 2001 ben ik hier voor het eerst geweest. De locatie is ongeevenaard: meteen aan de boulevard met restaurantjes en winkeltjes en met het strand aan de overkant. In 2003 en 2006 weer geweest, het is alleen maar mooier geworden en we worden als goede vrienden ontvangen. Ook dit jaar hebben we weer genoten van de ontspannen sfeer, de loungemuziek bij het zwembad en de goede service.

met vrienden, Aug. 2010
Absolute aanrader
Renie Vis
2-9-2010 In 2001 voor het eerst in Bellonias Villas geweest. Dat is zo goed bevallen dat we in 2003 en 2006 weer zijn gegaan. De kamers werden alleen maar mooier, de ligbedden comfortabeler en de styling nog beter. Als je aan het zwembad ligt, zie je voorbijgangers stoppen om foto's te maken van het complex!
Service is goed, personeel is vriendelijk.
Locatie is niet te evenaren: direct aan de boulevard met veel restaurantjes en winkels, met het strand aan de overkant.
We proberen steeds een week vrij te maken voor dit summum van ontspanning!

Prima hotel met ligging aan het strand
Rien en Ingrid
31-7-2010 Luxe kamer met prima badkamer alleen een klein zitje buiten. Het ontbijt is goed. Zwembad met dikke kussens. Badlakens voor strand en zwembad kreeg je bij de receptie. Strand ligt voor het hotel.

met oudere kinderen, Juli 2010
Modern en goed hotel, centraal gelegen!
Sandra
25-7-2010 Zeer gunstig gelegen aan de boulevard. Kleinschalig hotel in moderne sfeer. Onze kamer (337) was ruim en had uitzicht op zee en de boulevard. De bedden en kussens waren heerlijk en het was zeer gemakkelijk om een keukentje te hebben ook al hadden we logies ontbijt. Witte inrichting, moderne badkamer. Zwembad met heerlijke loungebedden. Eten was goed, maar voor kinderen minder geschikt. Loungemuziek en leuke terras voor het ontbijt, de maaltijden of 's avonds voor een drankje. Het personeel vonden we nogal gereserveerd, een beetje afstandelijk maar dat kwam volgens ons door de vele Scandinaviers die ook een beetje koel waren. Alles zeer netjes en schoon en het ontbijt was redelijk. Kamer wordt elke dag zeer goed schoongemaakt. Kortom een aanrader!

met partner, Sept. 2009
Nooooit meer!!!
Gerwin en Marlies
17-9-2009 Dit was de laatste stop van onze honeymoon-eilandhop. Wat een tegenvaller zeg! We hadden het meest uitgekeken naar Santorini, maar dit hotel viel zwaar tegen. In de jaren 80 was het vast heel goed, maar nu echt vergane glorie!!! De badkamer was smerig, douchekop zat met een tie-ripje (touwtje) vast en het afvoerputje liep standaard over...
Helaas hadden we halfpension; we hebben 1 keer heerlijk gegeten, en dat was elders aan de boulevard! Dat ze dit 4 sterren durfden te noemen zeg!!!
Eens maar nooit weer!!!!
Overigens: rest van het eiland was wel super; heel duur, maar ja, dat weet je van Santorini. We hebben een bustour rond het eiland gedaan met gids Maggi; da's echt een aanrader!!!

met partner, Aug. 2009
Super hotel direct aan zee
Roos
2-9-2009 Geweldig complex centraal aan de boulevard gelegen in Kamari. De appartementen zijn erg rustig. Lekkere boxspring bedden. Mooi groot zwembad. Heerlijke lounge bedden. Bediening is erg attent. Gratis ligbedden op het strand. Het ontbijt is wat eenvoudig voor een 4 sterren hotel en 9 euro voor een smoothie vinden wij toch wel wat aan de hoge kant maar verder echt een aanrader.

6,7

1 2 3 4 5 6 volgende