Hotel Armonia*** in Santorini Griekenland beoordelingen 8.5 | Zoover

Hotel Armonia*** Santorini

Beoordelingen Hotel Armonia***

Kamari, 84700, Santorini
Hotel Armonia scoort een 8,5 uit 10, op basis van 14 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Armonia***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Armonia*** in Santorini, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 19 vakantiefoto's van Hotel Armonia*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Cycladen eilanden. Vergelijk Hotel Armonia*** met andere accommodaties in Santorini.

11 beoordelingen over Armonia***

met partner, 2011
"Aanrader"
fam. de Putter
3-6-2011 Prima hotel.Vriendelijk personeel en eigenares.Lekker ontbijt met voldoende keuze.Elke dag schoongemaakt en schone handdoeken.Prima ligging,vlakbij de boulevard en strand.Je kunt er goed wandelen en vlakbij het vliegveld,waar je geen last van hebt.Lekker gegeten bij "Boat House" en "Maria's restaurant".Santorini is mooi,vooral de plaatsen Fira en Oia en gemakkelijk met de lokale bus te bereiken.

alleenreizend, Sept. 2010
"Goed adres aan goeie prijs"
Dirk
25-9-2010 Rustig gelegen maar toch vlakbij het strand, nette kamers ( elke dag schoonmaak). Je kan buiten ontbijten. Proper zwembad.
Erg vriendelijk personeel. Een fles witte nuchteri voor op de terugweg krijgen is altijd leuk.

"Aanrader op voorwaarde"
Moreaux Luc
27-6-2010 dat je geen rugpijn hebt ! De bedden zijn keihard ,eerste minpunt en er is geen safe in de kamer.Voor de rest, alles prima : leuke sfeer, op 1m lopen van de zee, dichtbij het centrum van het stadje, klein maar proper zwembad, nieuwe lakens om de 2 dagen,airco.kamari is zeer levendig, een grote romantische strandboulevard, met een aaneenschakeling van restauranjes, bars, winkeltjes, terrasjes enz.. zeker 1 km lang, het strand is langs de kant van het hotel wel een kei-kiezelstrand, en richting centrum hoe meer zwart kiezelstrand, de strandstoelen kosten 6 euro voor 2 ligbedjes met parasol.Prijs/kwaliteit ok !

"Aanrader kwalitieit/prijs"
Moreaux
20-6-2010 We hadden een kamer met zicht op het zwembad.Leuk en niet zo klein (plaats voor 3 bedden, die te keihard waren).Eenvoudig ontbijt binnen of zelfs buiten, op het terras.We waren daar de 2de week van juni en dus, niet veel toeristen; Kamari is een heel mooie badstad met allerlei cafés/restaurants waar je wordt altijd welkom . Een aanrader , zeker

"Aan te raden familiehotel"
karin
2-6-2009 zeer gedienstige+persoonlijke ser-vice.Hadden appartementje met zicht op zwembad, inkom en straat. Ontbijt op z'n Grieks, maar prijs/kwaliteit ok. Niet té vroeg gaan eten; vers brood wordt maar rond 8u geleverd! In buurt genoeg winkeltjes om bvb fruit te kopen. Leuk zwembad, genoeg strand-stoelen. Dicht bij strand+boulevard. Gingen van 12 tot 19/5 en seizoen moest nog starten(nog veel dicht, aan het verven...).Wel supervriendelijke Santorianen! Auto en quad gehuurd aan 20 euro/dag. Een aanrader om te gaan eten:the boat house,bij Fotis. Supervriendelijke, onopdringerige man die met hart en ziel zijn restaurant uitbaat. Vraag naar z'n special metaxa! Zeker te bezoeken: Oia, Firostefani, vulkaaneiland, Red beach, de vuurtoren, Pyrgos, het wijnmuseum en de 'spookstad' Exa Gonia. Akrotiri is gesloten, spijtig! Fira moet je te voet naar beneden en met de ezel naar boven. Doen! Uniek eiland!

met partner, Mei 2009
"Goed gelegen uitvalsbasis"
C & V
10-9-2009 nabij Kamari-strand waar je overal kan eten en drinken aan zeer democratische prijzen, dwz voor 7 à 10 € heb je al een flinke hoofdschotel
degelijk en proper hotel, mooie kamers, klein ontbijt maar zeker al groter en meer dan wat je thuis zou nemen als ontbijt
verken het eilandje met snorfiets, heerlijk, kost ong 15 € voor hele dag
Santorini is veelzijdig en verrassend
we waren hier einde mei, begin juni 2009
we keren zeker terug, en in hetzelfde hotel, C & V uit België
prachtig

"Super hotelletje/zeer vriendelijk"
annabel
1-10-2008 we hebben een super-vakantie gehad in dit zeer fijne en vriendelijke hoteletje, er zijn ook kamers met kitchinette en ook kamers met 3 bedden, deze zijn ruimer, er is een kleine koelkast-box . min puntje vinden we dat er in het hotel geen drankjes te krijgen zijn,en ook :de douche:deze is zeer klein = een 70x70 cm, bij de minste beweging plakt douchegordijn tegen u bij het douchen,
de kamers langs straatzijde hebben steeds zon, in de zomer zijn de kamers langs achter wel frisser,
de airco= gebruiken zonder bij te betalen,

Familie
"Perfecte prijs/kwaliteit"
Hans De Maeyer
21-8-2008 elke dag degelijk gereinigd, om de 2 dagen propere handdoeken en lakens, mooi en proper zwembad, op slechts 1min wandelen van het strand met autovrije laan vol winkels en restaurants. Airco op de kamer, koelkastje voor opslag van fruit en noodzakelijke drank die je makkelijk kan vinden in de vele supermarkten vlakbij. Bar aan zwembad enkele uren geopend in de namiddag. Wij hadden het reisbureau gevraagd om een kamer aan de straatzijde thv het zwembad te voorzien aangezien de achterkant van het gebouw een minder aantrekkelijk uitzicht heeft. Voorzijde heeft mooie beplanting en kleurrijke bloemen. Ontbijt hadden we steeds op het buitenterras. Ontbijtruimte fraai ingericht met bloemen op elke tafel.
Kamari is ideaal om met kinderen door te brengen. Perissa is vrij vuil. Fira en Oia prachtig. Openbaar vervoer ok.

met partner, Okt. 2007
Luc en Carine
2-11-2007 Wij zijn in hotel Armonia geweest van 30 september tot en met 7 oktober 2007. Het hotel is ongelooflijk goed gelegen op 50 meter van het strand en de gezellige en vooral 's avonds romantische boulevard met talrijke bars, supermarktjes en winkeltjes. Hotel Armonia is een charmant hotelletje met mooi zwembad. De kamers zijn zeer net, de badkamer is wel wat klein. Wij hadden een heel mooi terras aan onze kamer. Het ontbijt was heel verzorgd maar wel sober, het ontbijt mag wat gevarieerder zijn.
Het is een eiland met heel mooie uitzichten, het dorpje Oia met haar ongelooflijke mooie zonsondergang, de hoofdstad van Santorini : Thira is ook de moeite, het dorpje Imérovligi heeft ook prachtige uitzichten.
We hebben een fantastische vakantie gehad en het weer was héél goed (vooraan in de 30° graden), de zon was altijd van de partij, 1 voormiddag hebben we enkele wolkjes gehad.
Kort samengevat : SANTORINI IS WOW !!!!

De Koninck - Poels ...
17-6-2007 Wij verbleven eind augustus 2003 in dit hotelletje.'t Is kleinschalig,maar dat was bewust zo gekozen door ons.We hebben een hotel gezocht dat enkel kamer en ontbijt aanbood, zodat we 's avonds iedere keer op een ander terras met zicht op zee konden gaan tafelen.De kamers waren zeer eenvoudig,idem dito de badkamer.Maar ze werden dagelijks gepoetst.Het ontbijt wat ook gewoon,maar voldoende.De mensen zelf zijn zeer vriendelijk,je voelt nog ècht de Griekse mentaliteit.Wij werden 's avonds mee uigenodigd,tijdens een feestje van de dochter die naar de universiteit zou gaan.We zaten tussen heel de familie en kregen drank a volonté. Het zwembadje is ook zalig,er zijn genoeg ligstoelen er om heen.Goede ligging,op 50 m van het strand en de strandweg met z'n terrasjes.Ga zeker een keertje naar Thira en Oia. Dit hotel was prijs/kwaliteit in orde.Niet heel duur,geen grote luxe,maar gewoon goed.