Hotel Antinea Suites**** in Santorini Griekenland beoordelingen 7.9 | Zoover

Hotel Antinea Suites**** Santorini

Beoordelingen Hotel Antinea Suites****

Kamari, 847 00, Santorini
Hotel Antinea Suites scoort een 7,9 uit 10, op basis van 25 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Antinea Suites****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Antinea Suites**** in Santorini, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 54 vakantiefoto's van Hotel Antinea Suites**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Cycladen eilanden. Vergelijk Hotel Antinea Suites**** met andere accommodaties in Santorini.

22 beoordelingen over Antinea Suites****

4,4
"Fantastisch uitzicht op zee !!"
m mens
5-10-2011 het is een mooi hotel , mooi zwembad en wirlpools , het ontbijt is ronduit fantastisch , zoveel keuze ! met kindere is de mooie ligging tegen de berg messavouno mischien iets minder ivm lopen naar strand, kamers zijn zeer mooi, bedden goed , internationaal hotel , engelsen denen nederlanders belgen duitsers

rondom fantastische plek om te verblijven, uit eten bij familie taverne sellada , loop de helling af richting boulevard het tweede restaurant wat je tegen komt , heerlijk gegeten zeer vriendelijke familie .

"Gezellig, romantisch hotel."
Bulteel Fr.
11-11-2011 Zijn er in de maand augustus geweest.Zallige periode voor het weer. Een heel mooi en gezellig hotel met een heel vriendelijk en behulpzaam personeel. Slecht 10 min stappen naar kamari strand. Wel een heel steile baan waardoor misschien moeilijker voor mensen die slecht te been zijn. Hadden halfpension gekozen. Eten was de eerste dagen heerlijk. Vanaf de 4 de dag wel iets minder vonden wij. Zeker te bezoeken zijn Oia en Thira. Gemakkelijk te bereiken met openbaar vervoer of scooter.

met vrienden, Aug. 2010
"Kleinschalig hotelletje op een prachtlocatie!"
martine jacobs
21-8-2010 gezellig hotel,wel veel klimmen door steile helling van 10%-geen shuttle
prachtige kamer (603)met klein terrasje,en zicht op zee!
vriendelijke bediening
eten wel naar griekse normen:weinig keuze,steeds dezelfde dessertjes,ook het ontbijt was altijd hetzelfde ,mocht iets meer gevarieerd zijn qua broodsoorten
zalige zwembaden,fijne ligzetels,alles netjes
alles is kleinschalig,maar daarom zo charmant

beneden een leuke boulevard aan zee

Santorini goed te verkennen vanuit Kamari

aanraders zijn :Pyrgos,Oia en Fira,de sunsetboottocht, huur een auto en ga zelf het eiland verkennen, ook met de bus kan je overal goed geraken:eerst rijden tot Fira,en dan de bus nemen naar Ioa of een ander stadje

ga ook eens s avonds naar Ioa of Fira:veel sfeer!

Santorini is een supermooi eiland

het zit in mijn hart!!

"Had er meer van verwacht"
S & K
21-7-2010 Mooi eiland!
Kamer viel wat tegen, bed véél te hard,... Eten te eenzijdig en
katten rond je tafel bij het eten! (niet leuk)
Personeel vriendelijk, mooi uitzicht.
Zalig zwembad om aan te liggen + een kleiner zwembadje dat niet veel mensen weten liggen => zalige rust! Dat de zon weg is om 17u was goed, heb je op tijd wat rust.
Hebben eiland per boot en scooter bezocht => aanrader!

Voor het aantal sterren van het hotel hadden wij véél meer verwacht!

MAAR we hebben genoten, je moet er eens geweest zijn!
Santorini zit in mijn hart!!

met partner, Juli 2010
"SUBLIEM"
MARCELLA VAN WINGEN
21-7-2010 Antinea Suites**** in Santorini een uitstekend hotel met mooie kamers en goede service. Ik begrijp niet hoe mensen zo negatief kunnen zijn over dit hotel. Misschien ligt het probleem meer bij hen dan bij het hotel. Wij hebben genoten van een sublieme vakantie met alles erop en er aan. Wij willen dan ook al het personeel bedanken voor hun inzet en vriendelijkheid. Leon, Ladys, Banos, Maria, Adriaan, Eleftheria Thank you! Wij komen zeker nog terug.
Met warmhartige groeten van Erik & Marcella Belgie

"Dit zal een eenmalige ervaring blijven"
christine
4-6-2010 Wij verbleven met 5 personen voor een week in dit hotel. De kamer was netjes en in orde.Bij het ontbijt waren eieren en spek koud.Iedere morgen steeds het zelfde.Het avondmaal was weer eens koud en dan ook nog smakeloos .We zijn dan maar iedere avond uit eten gegaan alhoewel wij halfpension genoten.Voor mij was dit meer een 3sterren plus hotel

met vrienden, Mei 2010
"Hotel is niet echt een aanrader."
Ronan
27-5-2010 We begonnen al met overboekingen wat al wijst op een slecht beleid. Wij hadden een suite met jacuzzi . Koud water in jacuzzi en geen waterverversing. Bij navraag
aan de receptie konden ze wel zorgen voor warm water maar wel aan 30 euro per dag ????? Douche werkte niet naar behoren, duurde lang voor warm water en soms kwam er bijna geen water uit.
Eten was NIET afwisselend en koud ( 55 gr.) terwijl ter vergelijking de kwaliteitscontrole in België voorschrijft dat het eten 80 à 85 gr. zou moeten bedragen. We zijn dan , ook al hadden we 1/2 pension, na 2 avonden ergens anders gaan eten. Personeel was wel heel vriendelijk. Kamer werd ook mooi proper gemaakt. Je hebt wel een mooi uitzicht . De de weg naar het hotel is heel steil .
Ik zou zeker terug naar Santorini komen , wat het eiland is heel mooi, maar zeker in een ander hotel.
Dit hotel heeft zou ik een maximum waarde geven van 3 sterren

"Super suite"
Karin
19-6-2009 We hadden een supermooie suite
met hemelbed mooie witte badjassen en pantoffels,jucuzzi en alles was superschoon
Echt heel luxe
mooie ligging tegen de rots aan
Wel klimmen maar dan had je ook nog beweging na dat vele lekkere eten daar
Een fijn/mooi eiland waar we zeker nog een keer naartoe gaan en dan ook weer naar deze suites.
Zeker een aanrader.

"Prachtig"
Lutgart Symons
24-5-2009 Absoluut prachtig hotel, fantastisch eten en heel vriendelijk personeel.

Minpuntje, om 17u geen zon en dit is hoegenaamd geen hotel om met kinderen te bezoeken, zowiezo heel het eiland niet.

met partner, Mei 2009
"Een aanrader als je goed ter been bent"
J Bras
19-5-2009 Een heerlijke vakantie gehad in hotel antinea suites, een goed en mooi hotel, prima service en vriendelijk personeel we waren er van 7 tot en met 14 Mei 2009 en het was nog niet zo druk het enige minpuntje is dat het nog al hoog ligt je moet echt wel een beetje conditie hebben en goed ter been zijn, voor kleine kinderen is het niets, veel trappetjes en gladde tegels en geen kinderbadje. maar wij tweetjes zijn er heerlijk tot ons rust gekomen.
Santorini is een heel mooi eiland met vriendelijke mensen en lekker eten een echte aanrader.