Appartement Andromeda**** in Santorini Griekenland beoordelingen 9.0 | Zoover

Appartement Andromeda**** Santorini

Beoordelingen Appartement Andromeda****

Imerovigli, 847 00, Santorini
Appartement Andromeda scoort een 9,0 uit 10, op basis van 18 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Andromeda****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Andromeda**** in Santorini, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 27 vakantiefoto's van Appartement Andromeda**** vinden. Je kunt 1 video van Appartement Andromeda**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Cycladen eilanden. Vergelijk Appartement Andromeda**** met andere accommodaties in Santorini.

16 beoordelingen over Andromeda****

9,8
5,5
"Super !"
Desiree & Philip
10-6-2011 We zijn net terug van een weekje Santorini, in complex Andromeda.
Het is een goed hotel, schoon en met een geweldig uitzicht!!
Nu was het er nog vrij rustig zodat alles relaxed was. Alleen hebben ze daar nog geen structuur uitgevonden! Bij het bestellen van een lunch moet je minimaal een half uur wachten.... hoe gaat dit in het hoogseizoen?

Verder meestal een vriendelijke bediening, een lekker en goed ontbijt, en prima kamers. Het uitzicht is fantastisch. Imerovigli is veel en veel mooier dan Kamari, waar we ook een dag heen zijn gegaan. Maar Kamari is net Spanje, je mist daar de karakteristieke omgeving van Santorini. Wel is het daar veel goedkoper dan Oia en Imerovigli, het scheelt de helft. Want... voor 2 kopjes cappuccino betaal je in Imerovigli gerust € 9,50 ! Dus neem een pot nescafe mee.

Verder niets op te merken, wij hebben er een supervakantie gehad!

"Een sprookje om hier te verblijven!"
Sharon Pas
1-6-2010 Dit is echt een aanrader! Wij verbleven in 1 room appartment voor maximaal 3 personen. Deze is erg ruim met zitgedeelte, kitchenette en slaapkamer. De badkamer is niet heel ruim maar goed. Het uitzicht is magnifiek! De foto's op de site van het hotel spreken voor zich. Een luxe hotel, heerlijke sfeer. Tegenover het hotel zit een supermarktje. Voor mensen die slecht ter been zijn is het geen goede optie. De kamers liggen trapsgewijs tegen de Caldera aangebouwd en je moet met 4 trapjes en 2 liften naar het zwembad en receptie. Wij zaten in kamer 41 met een fantastisch uitzicht over de Caldera en de zee. Een wonderschoon plaatje! In de omgeving zijn wat tentjes om wat te drinken en 2-5 restaurantjes en winkeltjes. Bushalte in de buurt voor Oia, Kamari en Thira. Een zeer leuke plek om te verblijven!Vragen over hotel of Santorini beantwoord ik graag.

met partner, Mei 2009
"Geweldig!"
Jeroen
15-3-2010 Fantastisch hotel! Goede service van het vriendelijke personeel; zo kregen we onverwacht twee maal een upgrade van onze kamer. En dit alleen 'maar' omdat ik het hotel tevoren had geïnformeerd dat ik mijn vriendin ten huwelijk wilde vragen. Zo zit je de laatste twee dagen ineens in de bruidssuite zonder dat je ervoor betaald hebt.

Voor gasten met kinderen is het hotel minder geschikt. Er is wel een lift, maar het is van bovenaf naar de recepetie een aardige wandeling. Het uitzicht is fantastisch, zowel vanaf het terras bij het zwembad, als vanuit de meeste kamers. Puur genieten!

Het hotel is niet het goedkoopste, maar daar krijg je bijzonder veel voor terug op dit prachtige eiland.

met partner, Sept. 2008
"Super uitzicht"

15-6-2009 Hier heb je het mooiste uitzicht ! Helaas wel veel trappetjes (meer dan 200), dus als je slecht ter been bent is dit niets.
Santorini is ook de plek voor fotografen........ je blijft hier foto's maken. Super hotel/appartement. Zwembad is klein maar koud!
We zijn hier al een paar keer geweest maar komen er zeker nog een keer terug !

met partner, Sept. 2008
"Honeymoon Proof"
Ed en Irene van den...
17-9-2008 Als klap op de vuurpijl wat ons Cycladen avontuur betrof. Magnifiek hotel, ligging is fantastisch en de service is geheel in deze lijn. Goed ontbijt, zeer verzorgd. De opzet van de hotels in Santorini in het algemeen zijn goed voor uw conditie, wat een trappetjes.
We hebben een top verblijf gehad en gaan zeker eens terug. We hebben mensen ontmoet die waren er voor de 4e keer!
SUPER!

met partner, Aug. 2008
"Fantastisch!"
V.Bouwens
18-8-2008 schitterend hotel met een geweldige ligging op het hoogste punt van de caldera.
bij kamer 111 loopt een voetpad door het hotel over de rand van de caldera, je kan zo tot Thira wandelen, ongeveer 30 minuten.
gegeten bij de italiaan op het pleintje in de buurt, heerlijk je kan ook een pizza halen en deze op je eigen terras op eten.

met partner, Aug. 2008
"Prima appartement met magisch uitzicht"
Jasper
15-8-2008 Prachtig uitzicht, lekker zwembad, schone kamers, prima faciliteiten, goeie service, aardige mensen, rustige locatie.

Eigen vervoer is een must!

Absolute aanrader!! Ik zou geen moment twijfelen om nogmaals te gaan.

met partner, Juni 2008
Theun & co
8-6-2008 Leuk appartement met een geweldig uitzicht. Het ontbijt vond ik minder, stelde weinig voor. Personeel was vriendelijk. Als je meer dan 5 dagen hier verblijft, huur een quad. Kosten ongeveer 100 euro. Elia bezoeken bij voorkeur tussen 9 en 12 uur, het is dan lekker rustig. Kosten heen vanaf Andromeda 15 euro, terug 12,50. Lekker eten bij een plaatselijk restaurantje waar Vangelis de scepter zwaait en vooral niet duur. Verse vis wordt daar elke avond aangeleverd. Eten bij Blue Note is wat duurder maar uitzicht weer geweldig.

Saskia
30-6-2007 Zoals al eerder vermeld; prachtige locatie bovenop het hoogste punt van de caldeira in Santorini en dus vanuit iedere kamer fenomenale uitzichten en zonsndergangen..
Complex is voor 2007 seizoen geheel gerenoveerd en de kamers/apartementen zijn zeer mooi en stijlvol ingericht (het leek wel een plaatje uit een luxe interieurtijdschrift). Inderdaad veel trapjes, maar ook 2 stukken met een lift te doen en het personeel verleend prima service met sjouwen. Tip: vraag of ze een tafeltje aan het zwembad voor je dekken i.p.v. het restaurant dan zit je helemaal eersteklas voor het uitzicht. Roomservice op je terras kan trouwens ook voor een meerprijs (zeer de moeite waard)
Perfect verblijf gehad, echt een aanrader. Wil je nog meer van Santorini zien, wat je zeker moet gaan doen, zorg dan voor eigen vervoer b.v. auto of scooter...

met partner, Mei 2007
EmenJee
7-5-2007 Een schitterde accommodatie op een schitterde plek. Maar een paar uur nadat wij gearriveerd waren en lekker rustig op ons balkon zaten, arriveerden er maar liefst zo'n 150(!!!!!) uitgelaten scholieren van zo'n 15-20 jaar! Weg met de rust, het leek wel een disco! Gegil, geren, gevlieg, grote monden (ook midden in de nacht) en muziek. Na tussenkomst van de hostess kregen we een week lang gratis ontbijt aangeboden. Leuk, maar die jongelui gingen daar ook ontbijten. Na 2 nachten hebben we een andere accommodatie geeist en uiteiendelijk ook gekregen, al wilden ze ons liefst een kamer in Kamari geven, waar wij uiteraard niet accoord mee gingen. Geen excusus van de directie gekregen. Wij waren toch wel teleurgesteld, ook al hadden we later een prima hotel met heel wat vriendelijker personeel. Wat ons betreft is Andromeda dus geen aanrader!