Beoordelingen Aparthotel Aegean Plaza****

20 juni 2013

Aegean Plaza****
Beoordelingen Aparthotel Aegean Plaza****
KAMARI BEACH, GR-84700, Santorini
Overweeg je om een verblijf te boeken in Aparthotel Aegean Plaza**** in Santorini, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Aparthotel Aegean Plaza**** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Aparthotel Aegean Plaza scoort een 8,0 uit 10, op basis van 45 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Aparthotel Aegean Plaza**** in Santorini, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Aparthotel Aegean Plaza****, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Aparthotel Aegean Plaza**** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 49 vakantiefoto's van Aparthotel Aegean Plaza**** vinden. Je kunt 1 video van Aparthotel Aegean Plaza**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Cycladen eilanden. Vergelijk Aparthotel Aegean Plaza**** met andere accommodaties in Santorini.

1 2 3 4 5 volgende

44 beoordelingen over Aegean Plaza****

met vrienden, Juni 2012
"Goed hotel"
elha
22-6-2012 Wij kwamen in dit hotel via eilandhoppen, dit was de laatste. Het hotel was goed en de kamer ook, hoewel wij superieur kamers geboekt hadden, die konden wij later wel konden krijgen maar het bed was op die kamer maar 140 breed, En nu hadden wij aparte bedden. Iedere dag schone handdoeken. Het ontbijt was keurig alleen een te kleine ruimte en buitenontbijten was te warm, je zat in de zon. Het personeel was erg behulpzaam.

"Super hotel/app"
Tata
11-9-2011 Wij hebben het heel goed naar ons zin gehad! We zaten gelukkig wel annex, daar was 't rustiger dan bij 't hoofdgebouw/grote zwembad en annex had je 'n kleiner zwembad met nieuwere ligbedden. Was idd volop handdoekje leggen bij grote zwembad (er hangt 'n bord dat 't niet mag, maarja) Annex was dit niet 't geval gelukkig. Altijd wel plek. Supermarktje a/d overkant. Boulevard/strand vlakbij. Genoeg goede restaurants. Personeel naar mijn ervaring heel vriendelijk! Met name 't meisje met 't donkere haar (weet haar naam helaas niet) die overdag bij de bar loopt. Eten bij hotel is ook prima, zowel ontbijt als de lunch/diner-kaart! We hebben 'n heerlijke vakantie gehad op Santorini en met 'n autootje 't eiland verkend!

"Prima"
GdB
18-7-2011 Voor een paar dagen Santorini op zich een prima hotel, alleen jammer dat, na een aantal andere erg mooie hotels te hebben gehad tijdens de rondreis op de cycladen, dit hotel wat tegen viel. Over het algemeen is het hotel netjes, ook een grote kamer, alleen wel toe aan renovatie. Ontbijt was niet echt super. Wel sta je binnen 15 min. op de boulevard (1,5 km) van Kamari.

"Goed hotel"
simonjorieke
9-8-2011 Het laatste hotel van eilandhoppen Cycladen. De kamer was erg groot en netjes. De kamer (vooral badkamer) is aan vernieuwing toe, je staat in een gietijzeren bad met douchegordijn te douchen (niet echt hygienisch). Het zwembad is groot en genoeg plek om in en uit de zon te gaan. Erg jammer is dat 's ochtends om 8uur alle ligbedden al voorzien zijn van handdoeken (terwijl dit niet mag, maar personeel doet niets). Het ontbijt is goed maar erg hectisch (vanwege de opstelling van het ontbijtbuffet), als er iets op is, wordt het meteen aangevuld. Het personeel is vriendelijk. En binnen 1 minuut sta je op het strand en boulevard.

met partner, 2011
"Aanrader; Een hele goede ervaring, leuk hotel"
Eveline
5-7-2011 Zwembad wordt dagelijks goed schoongemaakt!Enige nadeel is dat,ondanks dat het wel aangegeven staat,niet wordt aangesproken op handoeken wegleggen. Bij het zwembad prima eten. Temperatuur erg warm en laagvliegende vliegtuigen en straaljagers (enorm kabaal, maar duurt maar enkele seconden)
Drukte aan het zwembad valt reuze mee door 2e zwambad. Kamers in orde, koelkast en waterkoker aanwezig

"Prima voor eilandhoppen"
Anita
4-8-2011 Het Hotel is goed gegelegen t.o.v. boulevard Kamari. Het is een redelijk groot complex, dus handdoekje leggen ook al is dit aangegeven als niet gewenst, jammer, kamers zijn groot met airco, wel gedateerd ingericht, receptie vriendelijk. Als je de voorkeur hebt voor twinbeds, dit in reservering opgeven, anders krijg je een gewoon 2 persoonsbed, was voor de kinderen iets minder. Redelijke zwembaden, supermarkten en andere winkels in de buurt. Ontbijt was niet super, maar alles was er.

met jonge kinderen, Juni 2011
"Super accommodatie"
esther
2-7-2011 Aparthotel Aegean Plaza in Santorini is een prima accommodatie, dichtbij de boulevard. Vriendelijk personeel. Ontbijt is heerlijk. Wel komen er vliegtuigen laag over omdat de accommodatie dichtbij de luchthaven ligt maar dat vonden wij niet storend. Prima plek om van hieruit het prachtige eiland te ontdekken.

"Redelijk hotel, goede ligging t.o.v. de boulevard"
r_dekind
3-7-2011 Hotel dat veel Engelse toeristen herbergt, vooral gezinnen met kinderen. Hierdoor had men ons een kamer bedeeld in het rustige gedeelte van het complex, met ‘privé’ zwembad. Ontvangst was overigens erg matig. Kamer netjes, badkamer eenvoudig. Ontbijtzaal is te klein voor de grote hoeveelheden mensen en de te kort bemeten tijd (ontbijt van 08.00-10.00 uur). WiFi verbinding alleen in de lobby mogelijk. Ligging ideaal: vlakbij de 3 km lange boulevard van Kamari. Daar zijn talloze leuke eetgelegenheden, dus geen gebruik gemaakt van het hotel voor diner.
Verbleven hier 8 dagen tijdens Island Hop tour, dit was het minste van de 3 hotels.

"Mooi complex met een centrale ligging"
Lieske
8-7-2011 We hadden een appartement en dit was erg ruim, e schoon. De ligging is ook super: het strand en de eetgelegenheden liggen om de hoek. Er komen inderdaad meerdere vliegtuigen per dag over (alleen overdag volgens ons), maar hier hadden wij geen last van. Het ontbijt vonden we erg druk, dat komt ook door de opstelling van het ontbijtbuffet. Maar we hebben hier een heerlijke week gehad!

met partner, Aug. 2010
"Vlakbij boulevard van Kamari"
Jannie
13-8-2010 Prima hotel voor een paar dagen Santorini te verkennen. Wij hadden logies ontbijt. Ontbijt is prima en ik herken het minpuntje van een eerder bericht dat er geen vers gesneden fruit is. Wel ligt er vers fruit dat je zelf moet schillen. Het zwembad ligt binnen het complex, waardoor de zon er eind van de middag (ca. 18.30 uur in hoofdseizoen) weg is. Het hotel ligt op loopafstand van de gezellige boulevard van Kamari en dicht bij een bushalte. Kamer ruim.

1 2 3 4 5 volgende

Gebruik jij zonnebrandcrème in de zomer?