Hotel Margarita's House**** in Paros Griekenland beoordelingen 7.8 | Zoover

Hotel Margarita

Beoordelingen Hotel Margarita's House****

Naousa, 84400, Paros
Hotel Margarita's House scoort een 7,8 uit 10, op basis van 30 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Margarita's House****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Margarita's House**** in Paros, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 23 vakantiefoto's van Hotel Margarita's House**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Cycladen eilanden. Vergelijk Hotel Margarita's House**** met andere accommodaties in Paros.

29 beoordelingen over Margarita's House****

met partner, Sept. 2010
"Geweldig"
verhagen
26-9-2010 wij komen al jaren in griekenland en deze app overtreft alles goede locatie fijne mensen , strand dicht bij als je lekker wil eten ga dan naar karinas dream geweldig , and now a message for katherina, jou see promis is promis, and thanks for the good time

met vrienden, Mei 2010
"Simpel hotel, maar heel vriendelijke familie"
ovar
26-5-2010 Waar die vier sterren voor dit hotel vandaan komen, moet iemand ons nog maar eens uitleggen. Onze bedden waren gebouwd op stenen muurtjes (zie foto); overigens waren er ook kamers met andere bedden, bv. ouderwetse ijzeren bedden. Wat ons betreft is twee sterren voor dit hotel meer dan genoeg. Veel verschillende kamers en appartementen, de meeste rond het zwembad gelegen. Weinig kamers met uitzicht op zee.
Vermeld moet wel worden dat de faimilie die het hotel runt, uiterst vriendelijk en behulpzaam was, dus daarover niets dan lof.

"Zeer leuk hotelletje met griekse sfeer"
marc en tinie
1-9-2009 12 dagen verbleven( augustus 2009) en zeer tevreden, ontbijt zeer goed naar griekse normen,ruime kamer maar eenvoudig ingericht, leuk familiehotelletje met nog een griekse sfeer. het centrum van Naoussa is op wandelafstand maar het is er wel heuvelachtig je moet goed kunnen wandelen. bushalte vlakbij is ook een pluspunt. nu kun je er s'avonds niet meer eten maar in Naoussa zijn restaurants genoeg.

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Margarita's House**** bij:

met partner, Juli 2009
"Leuk familiehotel aan de rand van Naoussa"

9-8-2009 Margarita 's house is een leuk familiehotel, gerund door Katarina en familie. Het ligt aan de rand van Naoussa, zo'n 700 m. lopen. Met wat trappen kom je bij een kleine baai, heerlijk rustig daar of je kunt naar het strand, bereikbaar na een hellende weg, zo 'n 200 m. verderop. De kamers zijn o.k., alleen de douche was erg klein.
Het ontbijt voldoende, gekookt eitje, spek , meloen en stokbrood. Ook s' avonds een goede keuken, wel beperkte kaart, want alles wordt vers ingekocht. Zo hadden wij de eerste avond van ons verblijf een barbecue met een lam aan het spit!
En s 'avonds natuurlijk genieten van een mooie zonsondergang vanaf het terras.
Een aanrader voor een gemoedelijke vakantie.

met partner, Mei 2009
"Prima ontvangst"
Franky (B)
21-5-2009 Prima ontvangst van Katarina en familie. Uitleg van K. over het stadje en eiland. kamers tip-top! Heerlijk ontbijt.

met partner, Sept. 2008
hugootje
27-9-2008 kleinschalig hotel, gerund door een familie:moeder en dochters doen het werk, vader superviseert! De kamers zijn ok, netjes en ruim genoeg, met voldoende opbergruimte; de badkamer is nogal klein, de douche te klein (er wordt geen shampoo voorzien). Elke dag wordt de kamer gekuist en de handdoeken vervangen. Het onbijt is een beperkt buffet, maar is pas vanaf 8.30 uur beschikbaar, wat wij te laat vonden. Van de weg langs het hotel hadden wij weinig last (verschilt wellicht per kamer), en het uitzicht op de baai is erg mooi. Elke avond wordt een beperkt menu voor het diner voorgesteld: degelijk, maar zonder franjes door de moeder klaargemaakt. Wees er op voorzien dat de maaltijden niet met een kredietkaart kunnen betaald worden.

met partner, Aug. 2008
"Ontzettend gastvrij!"
V.Bouwens
18-8-2008 Zoals ook in onderstaande beschrijvingen staat, je wordt van harte welkom geheten, krijgt uitleg over de omgeving (hoe kom ik in het centrum en waar liggen de mooiste stranden).
Kolymbithiries vonden wij het mooiste was een rotsstrand, net de Seychellen!
De kamers zij prima, vraag bij boeking als preferentie zeezicht, lekker zwembad goed ontbijt en eventueel gezellig mee eten s'avonds.

Eddy & Ann
8-6-2008 We hebben er verbleven van 16 t/m 19 mei (laag seizoen). Prettig en fris familiehotel. Werden hartelijk verwelkomd met een drankje door Katharina die op terras met zicht op de mooie baai, uitleg gaf over het hotel en het eiland. 's Morgens ontbijtbuffet en iedere zondag BBQ door vader Francesco. Iedere avond kookt de moeder een lekkere maaltijd tegen heel democratische prijzen. Kamer 13 heeft achteruitgang naar het zwembad. Betaling met creditcard bleek niet mogelijk.

met partner, Juni 2008
"Mooie locatie"
Martien
24-7-2008 We waren hier juni 2008. Ontvangst door Katerina en haar vader was erg relaxt. Ontbijt prima. Ook waren de vers bereide maaltijden erg lekker. Sfeer was erg gezellig. Fransesco de eigenaar is de vriendelijkheid zelve. Prima hotel, als onderdeel van een eilandhop voor herhaling vatbaar!

Ellen en Marc
3-2-2008 In september 2007 verbleven we 8 dagen in Naoussa, een bijzonder heerlijk stadje op Paros. Jammer genoeg viel ons verblijf in Margarita's House ERG TEGEN ! De schijnvriendelijkheid van de uitbaters werd ons al gauw duidelijk! Het ontbijt was nog minder dan karig : "do you want yoghurt OR an egg?", nepsinaasappelsap, drie schamele broodjes voor 2 personen (je moest schaamtevol bedelen om er een vierde bij te krijgen), slappe koffie...! Ligging : heel ongunstig in een bocht, met constant optrekkende auto's. Een klachtenbrief werd aan onze touroperator gestuurd. Kortom : deze plek is HELEMAAL GEEN VIER STERREN WAARD !!!