Hotel Contaratos Beach*** in Paros Griekenland beoordelingen 7.9 | Zoover

Strand voor Hotel

Beoordelingen Hotel Contaratos Beach***

Naoussa Paros, GR-84400, Paros
Hotel Contaratos Beach scoort een 7,9 uit 10, op basis van 33 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Contaratos Beach***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Contaratos Beach*** in Paros, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 29 vakantiefoto's van Hotel Contaratos Beach*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Cycladen eilanden. Vergelijk Hotel Contaratos Beach*** met andere accommodaties in Paros.

33 beoordelingen over Contaratos Beach***

6,6
"Goed hotel, schone kamers en vriendelijk personeel"
Lukas
2-10-2011 Het is een prima hotel, met een strand voor de deur en het centrum is op loopafstand. De kamers zijn schoon, het ontbijt eenvoudig maar goed en het personeel vriendelijk en behulpzaam. Zeker een aanrader.

"Super hotel!"
Gerda
2-9-2011 Wij zijn hier 2 weken geweest in augustus en hebben het prima gehad. Wij snappen de negatieve commentaren niet. Het personeel is absoluut zeer vriendelijk en doen alles voor je. Het is denk ik maar net hoe je jezelf opstelt... Er zit een goede keuken bij het hotel. Echt, de moussaka is heerlijk! Elke dag wordt de kamer netjes schoongemaakt en elke dag schone handdoeken. Ook het complex wordt keurig onderhouden. Het strand is aan de overkant van het hotel. Voor gasten zijn de bedjes gratis. Ze komen zelfs je drankje en tosti o.i.d. brengen op het strand! Kortom, ik zou niet weten waarom je hier niet naartoe zou gaan. Het is denk ik 1 van de mooiste complexen in Naoussa.

"Prima hotel"
Kees Houtepen
11-8-2011 Prima hotel , luxe kamers met prima badkamer goed werkende airco.Personeel WEL vriendelijk het is maar hoe je zelf bent tegenover de mensen die er werken. Ontbijt is voor griekse begrippen ook goed, wel iedere dag vers brood alleen wel iedere dag hetzelfde maar wel redelijk uitgebreid. Ligbegjes op het strand gratis en handdoeken voor op het strand €1,- per stuk

"Geen hoge verwachtingen hebben "
GdB
18-7-2011 Op zich een prima hotel, we hadden een mooie grote kamer, het zwembad is prima en er ligt een klein strandje voor de deur. Ook de ligging tov het centrum van Naoussa is prima, 15 min. lopen. Naoussa zelf is erg leuk, een aanrader! De vriendelijkheid van het personeel laat te wensen over alsook de kwaliteit van het ontbijt.. Als ze deze punten aanpakken, zou het een hele vooruitgang zijn.

"Geen 4 sterren waard"
MH
12-7-2011 Dit hotel staat in de reisgids als 4 sterren hotel, maar is het niet waard. De kamers en de omgeving/uitstraling van het hotel prima. Personeel zeer afstandelijk en onpersoonlijk, er kon nog net 'goedemorgen' van af. Ontbijt slecht, oud en droog brood, muffe croissantjes, koude blauwe eieren. Schandalig, dat zeg je je gasten niet voor.
Ik zou hier niet meer zo snel naar terug gaan.

met vrienden, Mei 2011
"Luxe hotel voor Griekse begrippen"
P & C
10-6-2011 Ligging perfect aan strand en 10m min lopen naar centrum (met nogal wat trappen)
Personeel wat onpersoonlijk.
Mooi en sfeervol ingericht.
Ontbijt was goed maar kon beter.
Beslist een aanrader !

met partner, 2010
"Leuk hotel zo aan het strand"
ineke
3-7-2010 leuk familie hotel, de straat oversteken en je bent op een leuk zandstrandje, het eiland is niet groot, in 1 dag met de auto heb je alles gezien

met partner, Juni 2010
"Nooit meer"
eric en susan
4-7-2010 Het is op zich wel een mooi hotel maar de service en de prijs en kwaliteit verhouding is nul komma nul.
Als je s`morgens vroeg gaat onbijten dan kijkt de eigenaar hoeveel eten je pakt niet te veel pakken hoor en als je vraagt om een paar ijsklontjes dan krijg je te horen de volgende keer moet je er wel iets bij bestellen,waardeloos noem ik dit.

Dit hotel nooit meer.

"Heerlijk Hotel !!"
Bert & Ria Post
3-10-2009 In september 2 wk in dit hotel geweest. Prachtige ligging ! Ontbijt kan iets uitgebreider voor een 4* Hotel, maar het is een goed, grieks ontbijt. Wij hebben wel een heel leuk contact gehad met de bediening en ze zijn ook heel erg vriendelijk, ze willen alles wel voor je doen. Wij begrepen dat het voor hun ook moeilijk is om contact te krijgen met de meeste gasten die maar 3 of 4 nachten blijven vanwege het “hoppen”. Hoppers zijn meestal maar weinig in en rondom het Hotel. Hierdoor wel lekker rustig aan 't zwembad overdag! Wij hebben ook heerlijk grieks gegeten in het Hotel en hebben erg gelachen met de bediening! Goede schone kamers, balkon 3x3, het hele complex wordt dagelijks gedweild. Mooi zwembad, badlakenservice. Schoon strand met bedjes voor de deur, ruimte genoeg! Je kon makkelijk 50 mtr in zee lopen, alleen zandgrond en geen waterschoenen nodig. Genoten!

"Super ligging"
Sandra
3-10-2009 Wij zijn in augustus naar Naoussa geweest, 3 weken.
Mooi eiland, leuk plaatsje met leuk oud haventje en ook nieuwe haven. gezellige restaurantjes ed.
In augustus heb je wel de Meltimi, dit jaar was de wind koud!!!
In augustus is het druk op Paros. De Grieken hebben dan vakantie. Je kunt geen auto huren.(dus in NL al regelen)
Het hotel ligt direct aan het strand, leuk gebouwd. 10 min van het dorp(met klim)maar wel te doen.
ontbijt was "karrig".luch, goed en lekker(wel prijzig)
Personeel mag wel iets vriendelijker worden, het is er zeer schoon. Iedere dag zuivere handdoeken.
Maar als wij naar Paros terug gaan, nemen we zeker dit hotel weer.