Vakantie Beoordelingen Paros Cycladen eilanden vakantie, hotels, last minutes | Zoover

Beoordelingen Paros

30 mei 2012

Parikia, de hoofdstad van Paros

Beoordelingen Paros

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Paros. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Paros. Ben je zelf op vakantie geweest naar Paros? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Paros scoort een 8,3 uit 10, op basis van 39 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 55 Appartementen, 6 Aparthotels, 2 Bed and Breakfasts, 1 Bungalow, 2 Vakantiehuizen, 1 Vakantiepark, 1 Hostel, 107 Hotels, 3 Pensions en 3 Villas in Paros. Op Zoover vind je bovendien 134 vakantiefoto's van Paros. Je kunt 3 video's van Paros bekijken. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Paros. Bekijk ook andere accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Cycladen eilanden.

37 beoordelingen over Paros

"Mooi en leuk eiland"
MH
Sfeer
29-7-2011 Leuk eiland, zeker Naousa is een gezellig plaatsje om te verblijven. Ook Parikia is leuk om te bezoeken. Het eiland zelf is verder ook leuk om met een auto of scooter te verkennen. Aanrader in een eilandhopprogramma!

"Mooi, nog niet heel touristisch eilandje"
Ninna
Omgeving
22-2-2012 Een mooi, vriendelijk, ongerept eilandje! In de haven is het heel erg gezellig. Ook de aanwezige boten die in de haven liggen zijn mooi om naar te kijken ;-) De mensen zijn vriendelijk en geven je graag tips over allerlei dingen. In de zomer staat er een lekker verfrissend windje. Dan is het goed uit te houden met 30 graden.

met partner, 2010
"Heel mooi eiland"
M-J-P
Sfeer
11-7-2010 Compact eiland met goede verbindingswegen tussen verschillende stadjes. Elke stad heeft zijn eigen bijzonderheden.
Het eiland is schoon en goed onderhouden.

met partner, Juli 2010
"Leuk eiland"
Erik en Sjouk
Stranden
9-8-2010 We zijn net terug van drie weken Paros. Na verschillende andere eilanden in Griekenland te hebben bezocht, viel onze keuze dit jaar op Naoussa. Een prima keuze, want het plaatsje Naoussa is "the place to be" op dit eiland. Het stadje wemelt van de kleine kronkelige steegjes met veel winkeltjes. Veel terrasjes en restaurantjes, waar het eten zonder uitzondering overal prima is. Kijk uit waar je een drankje besteld, want sommige terrasjes zijn erg duur. Wij aten zeer goed bij OiNoH, waar op donderdag live muziek werd gebracht. Ook bij AiOpio aan de rondweg was het eten super en goedkoop. Wij eten altijd mezedes, echt Grieks, verschillende voorgerechten bestellen en die samen delen. We kunnen dat iedereen aanraden. Voor gemiddeld €33,00 voor twee personen, incl. drinken. Uitstapjes: Antiparos, stad/grot bezoeken,wandeling van Lefkes naar Prodomos en met de boot naar strand van Kolombrites.

met partner, 2010
"Prima eiland voor eiland-hoppen"
Leonie_Bruce
Sfeer
22-6-2010 Wij zaten in Naoussa en vinden het ook het leukste plaatsje van het eiland. Een pittoresk vissersplaatsje met smalle straatjes met witte huizen, een boulevard en een schattig haventje.
De prijzen zijn wel boven gemiddeld vanwege de jetset die dit plaatsje ook bezoekt.
Verder zijn Lefkes (bergdorp) en Parikia (hoofdstad) leuk om te bezoeken en ook is het leuk om een dagje Anti-Paros te doen.
Maar 1 week is meer dan genoeg en het is dan ook aan te raden om dit te combineren met andere eilanden.

met oudere kinderen, Juni 2010
"Een heerlijk eiland, maar wel in het voorjaar!"
Paul Kleine
Stranden
20-7-2010 14 dagen op Paros verbleven met twee zoons na het schoolexamen begin juni 2009. Paros een fantastisch eiland, sfeerrijk, prachtig in het voorjaar, midden tussen de Grieken (beter niet gaan in de zomer vanwege de drukte).
Verbleven in het appartement van Dimitri en Rita uit Lisse.
Heerlijk app. op zeer korte loopafstand van het gezellige centrum.
Aanrader is om te vliegen vanuit Athene (Olympic Airways). Met de boot is mooi maar de totale reis is dan erg lang.

"Mooi eilandje"
carine colpaert
Stranden
18-6-2010 binnenland is echt mooi,mooie wandelingen ook,van hieruit kan men naar het nabijgelegen "anti-paros"

"Gezellig eiland. Vele haventjes en srtandjes"
Rein
28-9-2009 Erg leuk eiland. Wij zaten in Naoussa
waar je elke avond ergens anders kunt eten.Karinas dream vonden wij erg goed
Vooral buiten het centrum komt hele leuke tavernas tegen waar je voor zeer aangenaqme prijzen kunt eten.
huur een auto of scooter en je komt op
verschillende erg leuke plaatsjes
terecht, gewoon bordjes beach volgen.
Soms heb je strandjes helemaal voor jezelf.
Pirakia is is iets drukker in de haven is altijd wat te doen.

met partner, Sept. 2009
"Leuk eilande maar geen must"
Mirna en Willem
Stranden
24-9-2009 Paros was ons 2e eiland tijdens het cycladenhoppen. Wij zaten in het plaatsje Noussa. Een leuk plaatse met een leuk haventje. Er wordt gezegd het mooiste haventje van de Aegeische zee maar dat vind ik wat overdreven. De straatjes van Naoussa zijn te vergelijken met die van Mykonos alleen minder druk. De eilandtour is zeker een aanrader met gids Jutta. Een leuke prettig gestoorde persoonlijkheid. Antiparos is ook zeker de moeite van een bezoek waard.
Achteraf zeg ik wel, ik had liever een week Naxos gedaan en van daaruit een dagtocht naar Paros gedaan. Dat is ook zeker wat ik iedereeen aanraad.

"Leuk eilendje"
marc en tinie
Omgeving
1-9-2009 Paros is een leuk eilandje, Naoussa heeft inderdaad het mooiste oude haventje, s'avonds laat is het er heel druk, ga in de vooravond dan kun je nog rustig door de smalle straatjes wandelen. Parakia ook eens bezoeken en rondwandelen. Wij vonden Kostos een leuk bergdorpje om eens te stoppen tijdens de verkenning van het eiland.ook Aliki is een mooi plaatsje.Ga ook eens naar antiparos en ga weg uit het dorpje, hier is het nog rustiger dan op Paros.