Hotel Summerland Holiday`s Resort*** in Naxos Griekenland beoordelingen 8.5 | Zoover

Beoordelingen Hotel Summerland Holiday`s Resort***

6,7

30 mei 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Hotel Summerland Holiday`s Resort***

Kastraki Beach, 84300, Naxos
Hotel Summerland Holiday`s Resort scoort een 8,5 uit 10, op basis van 3 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Summerland Holiday`s Resort***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Summerland Holiday`s Resort*** in Naxos, geschreven door andere reizigers. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Cycladen eilanden. Vergelijk Hotel Summerland Holiday`s Resort*** met andere accommodaties in Naxos.

3 beoordelingen over Summerland Holiday`s Resort***

6,7
"Heerlijk verblijf"
JC Bleek
1-8-2011 wij hebben hier een fantastische week gehad,prima service.
Mooie kamer,heerlijke zwembaden ,een hottub.
Een prima ontbijt, leuke bar.
Wel aan te raden een auto te huren.
In de omgeving van het hotel ook een paar leuke taverne 's
Op 5 minuten afstand van een strand,waar ook een supermarktje is.

Familie
Paul en Petra
4-5-2008 Resort ging speciaal voor ons een paar dagen eerder open. Resort is klein, met veel oog voor detail. Ligging is niet ideaal voor het begin van het seizoen, aangezien veel van de omliggende horeca nog gesloten was. Bijzonder hartelijke ontvangst door de eigenaar, die ons een zeer relaxte vakantie heeft bezorgd. Regelde alles, van auto's huren tot een feestmaal met het Griekse Paasfeest. Al met al een aanrader!

met partner, Mei 2007
Pieter
13-6-2007 In 2006 en in 2007 waren we in mei in Summerland. steeds een ruime week. Het is een mooi complex met twee kleinere zwembaden, dichtbij het strand. Waren niet veel vakantiegangers. We hadden de honeymoonsuite, zeer ruim en gezellig ingericht met een balkon/terras, ruime badkamer. Prima ontbijt. Advies: naar de Griekse yoghurt vragen.