Beoordelingen Hotel Naxos Resort (vh Naxos Royal)****

25 mei 2013

Naxos Resort (vh Naxos Royal)****
Beoordelingen Hotel Naxos Resort (vh Naxos Royal)****
Chora Naxos, GR-84300, Naxos
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Naxos Resort (vh Naxos Royal)**** in Naxos, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Naxos Resort (vh Naxos Royal)**** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Hotel Naxos Resort (vh Naxos Royal) scoort een 9,0 uit 10, op basis van 59 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Naxos Resort (vh Naxos Royal)**** in Naxos, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Naxos Resort (vh Naxos Royal)****, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Hotel Naxos Resort (vh Naxos Royal)**** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 40 vakantiefoto's van Hotel Naxos Resort (vh Naxos Royal)**** vinden. Je kunt 3 video's van Hotel Naxos Resort (vh Naxos Royal)**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Cycladen eilanden. Vergelijk Hotel Naxos Resort (vh Naxos Royal)**** met andere accommodaties in Naxos.

1 2 3 4 5 6 volgende

54 beoordelingen over Naxos Resort (vh Naxos Royal)****

met partner, Mei 2013
"Luxe alom, ligging perfect."
Karin en Joop
14-5-2013 De ligging is super, aan de rand van het centrum en op 100 meter van het strand. Kamers misschien wat aan de kleine kant maar de service is op en top. Ontbijt zeer uitgebreid. Wij waren hier 3 nachten begin mei dus het was nog rustig. Mooie tuin en nergens een kruimeltje op de vloer, het was overal kraakhelder. Voor kinderen niet ideaal, er was een jongen die een bommetje maakte in het zwembad en hij werd direct aangesproken hierover.....beetje overdreven....zeker omdat er verder niemand in het water was.

met partner, Juli 2012
"In 1 woord:geweldig"
Elisabeth
7-7-2012 Dit hotel is werkelijk fantastisch. Het personeel is bijzonder vriendelijk en hulpvaardig. Wanneer je met een probleem zit, wordt het - indien mogelijk - direct opgelost.
Het hotel ligt lekker dicht bij het gezellig centrum van Naxos stad (of Chora).
Ik zou dit hotel zeker aanbevelen en als wij ooit terug gaan naar Naxos gaan we weer naar dit hotel.

met vrienden, Juni 2012
"Geweldig hotel"
E. van der Zee
15-6-2012 Hotel ligt vlakbij het centrum. Het is een erg mooi hotel en de kamers zijn prachtig. Ontbijt was erg goed voor Griekse begrippen. In een woord super.

met partner, Mei 2012
"De kamer valt erg tegen"
Helma
19-6-2012 De kamer is erg klein, met een balkon waar je niet op kunt zitten. Je moet eerst de stoelen over de balcontafel dragen, en daarna in de kamer zetten om de balcondeuren te sluiten. Verder is er maar 1 stoel op de kamer. Het zwembad, ontbijt, omgeving hotel met de diverse waterpartijen is zeer goed. Het personeel is wel erg hulpvaardig. Als de kamers en balkon groter waren was het een uitstekend hotel.

"Zeer goed hotel, rustig gelegen en overal dichtbij"
Frans en Christel, ...
30-8-2011 Echt een top-hotel op perfecte locatie. We hadden een "koninklijk" gevoel, dus waarom de naam gewijzigd is...? Op de eerste dag kregen we een kamer toegewezen waarbij we helemaal niets van onze opgegeven voorkeuren terugzagen: klein balkonnetje, gelegen aan de zijkant van het hotel, uitkijkend op de grote witte muur van het naastgelegen complex. Meteen naar de receptie gegaan en gevraagd voor een andere kamer. 'n Uurtje later konden we kiezen uit 2 andere kamers. Perfect opgelost. Zeer vriendelijke medewerkers, dagelijkse schoonmaak en nieuwe handdoeken, geweldig zwembad, heerlijk rustig, en recht aan het strand van St. George. Centrum op 10 minuutjes lopen. Stijlvolle, bijna sjieke locatie. Je voelt je een koning te rijk! Ontbijt prima, maar na anderhalve week zijn we toch maar in Hora een ontbijtje gaan pakken, want we waren een beetje uitgekeken op de dagelijks terugkerende warme kost: roerei met bacon. Verder niets dan lof, heerlijke vakantie gehad!! Absolute aanrader.

"Goede locatie, lekker bed"
liedje321
23-4-2012 hotel is erg mooi, maar we hadden graag ook wat vriendelijker personeel gehad, dat viel wat tegen. erg onpersoonlijk en hotel was ook wel erg groots opgezet...dat hadden we niet gedacht. verder is het erg mooi gelegen, vlakbij het strand, alles bij de hand...! ziet er schitterend uit, maar het mooiste is het zachte bed!!! maar daar betaal je wel voor, hotel is behoorlijk aan de prijs.
douche is gigantisch groot!!! uitzicht dat we hadden was super!

"Erg goed hotel"
simonjorieke
9-8-2011 Tijdens eilandhoppen ook dit hotel aangedaan. Erg fijn hotel, en ligt dicht bij centrum. Zwembad was ook mooi, maar er worden regelmatig handdoeken neergelegd en dan is er niemand, soms worden deze weggehaald, maar ook niet altijd. Er is weinig plek uit de zon op het zwembad. De zee is op 30 meter afstand erg dichtbij. De kamers is ruim en erg netjes, ook een groot balkon. Het ontbijt was erg goed!! Ook hier zouden wij terugkeren!!

met partner, 2011
"Beste accomodatie op Naxos"
Martin & Ria
6-7-2011 Wij verblevem hier begin juli 2011. 5e keer op Naxos. Goed en net hotel. Mooie, wel wat kleine kamers. Ontbijt eenvoudiging maar kwailitatief goed. Keurig schoongehouden. Hotel is goed gelegen vlakbij strand en stad. Gratis Wifi.
Kortom prima verblijf gehad en niets op aan te merken.

"Prima hotel"
G en G
24-6-2011 Op onze eilandhop trip was dit het duurste hotel. Service was goed, stoel op balkon ging kapot maar werd direct vervangen. Badlaken voor bij het zwembad kun je halen bij de poolbar. Deden alleen moeilijk over de transfer naar de veerboot. Kosten hiervoor €3,= p.p maar moesten eerst akkoord hebben van Holland Int. hostess die wij niet hebben gezien en op dat moment ook niet konden bereiken. Dagelijks ook alles netjes schoongemaakt. Ontbijt is ook uitgebreid en lekker.

"Top hotel!"
MH
12-7-2011 Alles klopt aan dit hotel. Prachtig aangelegd, keurig onderhouden. Zeer vriendelijk personeel, belangstellend naar de gasten. Service is perfect. Ontbijt heel goed, verse producten. Absolute aanrader in alle opzichten!! Hier zou ik zo weer naar teruggaan!

1 2 3 4 5 6 volgende

Aan welke Europese toerist stoor jij je het meest op vakantie?