Hotel Galaxy*** in Naxos Griekenland beoordelingen 8.7 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 15.196 bezoekers online
Home > Griekenland > Cycladen eilanden > Naxos > Hotel Galaxy***

Beoordelingen Hotel Galaxy***

10 februari 2012

voorkant hotel

Hotel Galaxy scoort een 8,7 uit 10, op basis van 82 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Galaxy***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Galaxy*** in Naxos, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 53 vakantiefoto's van Hotel Galaxy*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Cycladen eilanden. Vergelijk Hotel Galaxy*** met andere accommodaties in Naxos.

1 2 3 4 5 6 7 8 volgende

79 beoordelingen over Galaxy***

Prima hotel
Leoni & Leo
29-9-2011 Goed hotel, geen overdreven luxe. Kamers zijn niet groot, wel schoon en netjes. Personeel is behulpzaam en aardig. Voor een 3 sterren hotel redelijk. Duurt erg lang voor je warm water hebt onder de douche, douchegel is beperkt. ligging is perfect, rustig en toch alles op loopafstand!

Superhotel
Jeanette Serry
25-9-2011 Een mooi boutique hotel, wat een paar jaar geleden helemaal gerenoveerd is. De kamers zijn niet heel groot, maar wel heel comfortabel. Goede faciliteiten en servicegericht en vriendelijk personeel. Gunstige ligging ten opzichte van het St. George-strand en de stad, alles is te lopen.

Wat een geweldig hotel!!!
Kees en Diane
21-8-2011 Eigenlijk kan ik niets bedenken wat niet goed is aan het Galaxy hotel...Hele mooie ruime kamers met een badkamer die we nog niet eerder in Griekenland zijn tegen gekomen! Het ontbijt is heel erg goed, het personeel super vriendelijk, het zwembad heerlijk met gratis handdoeken! de ligging tov strand en naxos stad is prima...kortom wij gaan zeker terug!

Super!
GdB
18-7-2011 Echt een geweldig mooi hotel! Zeer mooie kamer en alles was erg netjes en schoon. Heerlijk zwembad en op korte afstand van het strand en Naxos-stad. Wij zaten hier maar 3 nachten, maar dit was eigenlijk te kort. Naxos is erg leuk om met een huurauto rond te rijden..

Heerlijk hotel
Anita
4-8-2011 De kinderen hadden met zijn drieen een grote kamer aan het zwembad met zeezicht, wij hadden een gewone met tuinzicht en een piepklein balkon. De badkamers waren super, met regendouche en lekker groot. Ontbijt was prima. Altijd plaats bij zwembad en naast strand. De mensen waren aardig en behulpzaam. We weren uitgenodigs om deel te nemen aan een griekse avond, voor 15 euro pp excl drankjes. Dat was een tegenvaller. Eten werd in een recordtempo geserveerd, en was niet helemaal lekker, ik had aangegeven vegetarisch te zijn, was men vergeten, later nadat iedereen klaar was, kreeg ik alsnog iets, werd wel gekort op de prijs. Maar verder was het een fijn hotel. we waren hier 3 nachten lekkere wandeling naar dorp en haven, goed te lopen. Kleinschalig hotel.

met partner, Mei 2011
Typisch Griekse gastvrijheid
W. Mylius
19-6-2011 Als tijdelijk gehandycapte (mitella-drager) mocht ik niet eens mijn eigen koffer manipuleren.
Die werd tot in de kamer gebracht, met de vraag of ik het zo zou redden.
Keurige kamer met uitstekende badruimte.
Redelijk groot balcon, groot genoeg voor 2 pers.
Ontbijt is goed en niet zo schandalig overdadig als vaak elders.
Half pension is geen goed idee. LO is beter en dan 's avonds eten bij Sirocco (a.h. square) of bij Katrina.
Reis heen en terug vanaf Mikomos en naar Fira is vervelend.
Dependance voor overnachting op Fira is gewoon één sterretje waard.

met partner, Mei 2011
Zeer vriendelijk en gemoedelijk
Dennis
13-6-2011 De staf van het hotel is zeer vriendelijk , een echt no-nonsense hotel met een zeer goede service kwaliteit. Prima ligging aan de rand van Naxos stad, lopend 2 minuten van het strand, 5 minuten naar het centrum en 10 minuten naar de haven/ boulevard.
Zeer rustig gelegen, zeer prettige sfeer. Vooral de dames werkend aan de pool-bar zijn extreem vriendelijk, behulpzaam en prettig om een praatje mee te maken.

alleenreizend, Mei 2011
Fijne rustige ligging met de stad op loopafstand.
CPoppen
15-6-2011 Gemoedelijk hotel, waar iedereen zich thuis zal voelen. Uitstekend ingerichte kamers, maar de standaardkamers zijn wel een beetje aan de kleine kant. Ook de balkons zijn niet erg groot. Er is amper genoeg plek voor 2 personen. Sommige kamers liggen op de begane grond en hebben een terras. Ruime parkeergelegenheid bij hotel. Zeer de moeite om een auto te huren voor 2 of 3 dagen. Strand op ca. 50 meter is prima met kinderen (langzaam aflopen), hotel heeft speeltoestellen in de schaduw. Uitstekend restaurant Oasis op ca. 200m. Ontbijt matig, bij slecht weer en in het voor seizoen eet men binnen en dat is niet zo erg gezellig. Stadje is superleuk! Stranden in de omgeving zijn ook schitterend.

Fijne, relaxte accommodatie
Cees en Inge
21-9-2010 Wij waren er de 1e 2wkn. v. sept. Kregen een heerlijke rustige kamer. Aan het zwembad was het niet superdruk, dus plaats genoeg. Alleen de muziek die ze daar draaien is niet rustgevend, en het gepraat v.h. meisje achter de bar door haar mob. 1.5u lang is ook niet echt rustgevend... maar op 50m afstand heb je een prachtig strand!!! Dus hebben er niet zoveel last v. gehad. Aan het strand zaten/lagen we bij Trata. Ook daar is de service super!! En je komt tot rust met lounge/chill muziek. Verder is het hotel fantastisch en het overige personeel zéér behulpzaam!! Ontbijt voor Griekse begrippen goed. Kamer ontzettend schoon. Iedere dag schone handdoeken. Wij zochten rust en comfort en kregen het dubbel en dwars!! Kortom:Ik zou er zo weer heen gaan als ik op Naxos ben!!

met jonge kinderen, Sept. 2010
Heerlijk hotel
s
23-9-2010 2 weken hotel galaxy was zalig!ideale ligging ten opzichten van strand stadje.eten was goed lekker ontbijtje voor ieder wat wils(geen mega buffet zoals in grote hotels maar wat wil je met ongeveer 60 kamers!!)personeel zeer vriendelijk en behulpzaam.1x avondeten gehad (BBQavond)erg goed en lekker,de manager leert de mensen ondertussen griekse volkdans.kamers goed schoon en fris heerlijke massage douche.airco was goed,terrasje goed ivm onze 5 jarige dochtertje de speeltuin naast de deur.zwembad is vrij diep een kind van 5 kan er op haar tenen staan.strand zeer dichtbij 1 minuut lopen tot +/- 50 meter kunnen kinderen in de zee met heerlijk fijn zand.naxos stad erg gezellig druk maar toch pitoresk.aanrader voor paardenliefhebbers naxos horseridingclub goede paarden veilig rijden goede begeleiding(rij je goed genoeg de 2de rit zwemmen met paarden in de zee!!!!)

alleenreizend (3)

1 2 3 4 5 6 7 8 volgende