Vakantie Beoordelingen Naxos Cycladen eilanden vakantie, hotels, last minutes | Zoover

Beoordelingen Naxos

30 mei 2012

Naxos

Beoordelingen Naxos

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Naxos. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Naxos. Ben je zelf op vakantie geweest naar Naxos? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Naxos scoort een 8,5 uit 10, op basis van 75 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 54 Appartementen, 6 Aparthotels, 2 Campings, 78 Hotels, 7 Pensions en 4 Villas in Naxos. Op Zoover vind je bovendien 139 vakantiefoto's van Naxos. Je kunt 3 video's van Naxos bekijken. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Naxos. Bekijk ook andere accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Cycladen eilanden.

1 2 3 4 5 6 7 volgende

69 beoordelingen over Naxos

"Zeer mooi eiland"
C. van Hattem
Sfeer
19-9-2011 Naxos is geschikt voor iedere vakantieganger ook met kinderen. Stranden zijn uitstekend, men kan wandelingen maken openbaar vervoer is goed en eigen vervoer huren is zeer betaalbaar.

"Groter eiland, genoeg te zien"
MH
Sfeer
29-7-2011 Eén van de grotere eilanden dus groot genoeg om met een auto te ontdekken. Mooie omgeving, leuke dorpjes.
Naxos-Stad gezellig (in voorseizoen niet al te druk).

met partner, Mei 2011
"Geweldige authentiek Griekse bestemming"
l.kazakov
Sfeer
3-6-2011 Wij zijn net terug van een 2 weken durende vakantie op Naxos. De reis ernaar toe is lang te noemen en kost je zeker in het voor seizoen 2 tot 3 dagen van je vakantie. De diverse touroperators informeren je hier niet of nauwelijks over! Wanneer je een prachtig eiland wilt bezoeken met een heerlijk authentiek Grieks karakter dan is de lange reis het meer dan waard. Wij hebben oprecht genoten. Naxos Town of Hora zoals de Grieken het noemen is een levendige badplaats met voor ieder wat wils. Het type toerist wat je op Naxos tegenkomt is veelal van west Europese afkomst en in de zomermaanden zijn het vooral de Grieken zelf die Naxos bezoeken. Het eiland is erg groen, heeft genoeg cultuur en mooie zandstranden. Het eiland is ook te bereiken via Athene met een klein vliegtuig of met de (fast)ferry. Op deze manier ben je niet afhankelijk van de Nederlandse touroperators.

met partner, Mei 2011
"Fantastische plek"
f.walhof
Sfeer
8-6-2011 Iedereen die van zee en strand houd, is dit beslist een aanrader! net als vele andere griekse eilanden.

met partner, Aug. 2010
"Eén van de leukste eilanden !!!"
Griekenland is gewe...
Sfeer
20-9-2010 Naxos is het grootste eiland van de Cycladen. Er hangt een erg relaxte sfeer over het eiland wat een 'ruig' binnenland heeft.
Naxos-stad is erg sfeervol waar je in het oude centrum enkele uurtjes op je gemak kunt 'dwalen', slenteren en genieten. Er zin nog niet zo heel veel Nederlandse toeristen, voornamelijk mensen uit Scandinavië en Griekenland. In augustus schijnt het, na horen zeggen, vol te zitten met Italianen en Grieken, maar buiten deze maand is het gewoon 'lekker bedrijvig' en niet té druk.
Naxos is geweldig en voor herhaling vatbaar !!!

"Mooie stranden "
Jannie
Stranden
13-8-2010 Het eiland Naxos hebben wij bezocht tijdens onze eiland hop tour. De stranden zijn prachtig. Mooi zandstrand dat heel erg geleidelijk afloopt, dus ideaal voor kinderen. Het eiland zelf hebben we wel met een auto verkend, maar vonden we niet erg bijzonder.
Naxos stad vond ik (in tegenstelling tot eerdere berichten) minder. Het personeel vond ik er in het algemeen niet klantgericht. Naxos stad moet oppassen dat het geen 2e Chersonissos gaat worden. Druk en schreewerig. We hebben ook Paros bezocht en daar vond ik de sfeer een stuk relaxter en de mensen vriendelijker.

"SUPER"
Sandra
Sfeer
31-8-2010 NAXOS: Nog echt authentiek en gewone vriendelijke mensen. Grieken.
Naxos: Blijft ons favoriete cyclade eiland. Altijd oké, 4x geweest, Paros mykonoss zin meer trendy en Jetsett en dus duurder en minder vriendlijk door het commerciele.
Naxos, blijft gewoon. een aanrader dus. Aan de haven is het druk, maar je hebt vele rustige gedeeltes. Leuke steegjes met winkeltjes, restaurantjes.
Leuk eiland om rond te toeren, wel 2 dagen= Groot.
Hele mooie starnden, groen en bergen. Vele Grieken, voor een paar dgaen.
Eten: betaalbaar; enkele super restaurantjes: Kastro, Metaxima's (oude stad), Dolphins(haven), Sirocco(pleintje), maar zo zijn er nog vele meer.
Uitgaan: minimaal, wel leuke barretjes en terrasjes.
Vriendelijke mensen nog niet te commercieel.
Een echte aanrader dus!!!!!

"Heerlijk eiland wat nooit verveeld"
Sharon
Stranden
20-7-2010 9 jaar geleden ben ik hostess geweest op dit prachtige eiland! Ik blijf er maar naar terugkeren maar dan voor vakantie. Het is een onbedorven echt Grieks groen eiland met veel groen, heuvels/bergen, olijfbomen, mooie zandstranden!Naxos stad is het toeristische stadje met gezellige boulevard en oude kastro waar het fantastisch vertoeven is in de vele typische griekse restaurantjes! Het is een klein eiland. Prima te verkennen met de auto of scooter. Islandhoppen van Santorini naar Naxos, Paros en Amorgos is ook aan te raden! Mochten er vragen zijn dan ben ik te bereiken via de mail. Ik vind het nog altijd leuk om meer over Naxos te vertellen!

"Mooi eiland om te wandelen"
colpaert Carine
Stranden
30-6-2010 mooie bewegwijzerde wandelroutes op het eiland,veelal omgeven door stenen muurtjes,de gids zegt dat het noorden niet mooi is,wij vinden van wel en helemaal in het uiterste is een haventje met lekkere restaurants en een mooi strand,het is daar ook veel groener dan de rest,wij vonden naxos een mooie omgeving.

met partner, 2010
"Heerlijk vakantie-eiland"
Leonie_Bruce
Sfeer
22-6-2010 Wij verbleven op plaka-beach en vonden dit echt de ideale uitvals-basis.
Vanuit plaka-beach zit je binnen 10 minuten met de bus (enkeltje Eur 1,60) in Chora (Naxos-stad).
Het strand van Plaka is 4 km lang met duinen en fijn zand. Er zijn meerdere strandtenten aanwezig en ook supermarktjes. Wat ons betreft is Cedar-cafe voor de lunch of gewoon een drankje aan Plaka-strand echt een aanrader !
Naxos-stad is een gezellige stad met boulevard en kleine smalle straatjes waar allemaal restaurantjes zitten. Manolis Garden in de Old Market is erg lekker.
Verder is het achterland vrij groen en kun je met de auto leuke ritjes maken.

1 2 3 4 5 6 7 volgende