Appartement Athina**** in Naxos Griekenland beoordelingen 8.8 | Zoover

Appartement Athina**** Naxos

Beoordelingen Appartement Athina****

Plaka Beach, 4831, Naxos
Appartement Athina scoort een 8,8 uit 10, op basis van 4 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Athina****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Athina**** in Naxos, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 3 vakantiefoto's van Appartement Athina**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Cycladen eilanden. Vergelijk Appartement Athina**** met andere accommodaties in Naxos.

4 beoordelingen over Athina****

"Zeer vriendelijk, rustig gelegen"
Paul en Alice
16-7-2010 Gelegen direct aan het strand, s'morgens komt Athina je de koffie en broodjes brengen, Goedkope taverna's in de directe omgeving. Mooi groen eiland. Leuk voor 4 dagen of een week.

Familie, Aug. 2007
Astrid Tamerius
31-8-2007 wij zijn van 16 t/m 30 augustus op appartementencomplex Athina geweest. Erg naar onze zin. Perfecte, zeer vriendelijke service. Iedere dag verse koekjes, cake, kaas, spinazietaart. koffie en thee de hele dag door gratis te pakken. Athina doet er alles aan het haar gasten het naar hun zin te maken. Ligging direct aan het strand, goed en schoon zwembad, iedere dag schoonmaak van de kamer. Wij kunnen niet anders zeggen dan 'geweldig'. Na 13 jaar kwamen wij terug op Naxos en Athina heeft er aan bijgedragen dat we ons paradijsje (ook al is het nu een stuk drukker) weer hebben terug gevonden. Als je van strand en goede restaurants om de hoek houdt, is Athina zeker een aanrader. Met de bus, die ieder half uur gaat, ben je binnen een kwartiertje in de stad.

J.K. van de Wiel
11-5-2005 als je kiest voor dit complex dan weet je waar het ligt. Dit in je achterhoofd dan is de bereikbaar goed(bushalte). Ligging vlakbij strand(100meter), is de service prima en de verhouding prijs/kwaliteit ook. Hebben geprobeerd om zelf het vervoer te regelen en dan blijkt het vervoer daar naar toe behoorlijk duur te zijn. Algemene indruk: goed onderhouden, goede service.

Snippers
22-1-2004 Ligging buiten het centrum vlak bij de bushalte
Pluspunt: naast nieuwe grote supermarkt
geen geweldig zwembad, wel groot maar niet schoongenoeg (beestjes)