Hotel Porto Mykonos**** in Mykonos Griekenland beoordelingen 8.1 | Zoover

Entree

Beoordelingen Hotel Porto Mykonos****

Mykonos Town, 84600, Mykonos
Hotel Porto Mykonos scoort een 8,1 uit 10, op basis van 7 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Porto Mykonos****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Porto Mykonos**** in Mykonos, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 20 vakantiefoto's van Hotel Porto Mykonos**** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Porto Mykonos**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Cycladen eilanden. Vergelijk Hotel Porto Mykonos**** met andere accommodaties in Mykonos.

5 beoordelingen over Porto Mykonos****

met partner, Okt. 2011
"Matig hotel! Opgepast!!"
Leoni & Leo
7-10-2011 Bij aankomst: Wel champagne, maar geen plaats!! Dubbele boeking en niet alleen bij ons! Truck om je binnen te halen? Kregen wel 5* hotel voor 1 nacht, maar dat was een erg gehorige kamer, naast de bar (Bill and Coo)
Dag later was er wel plaats, werden weer opgehaald door het hotel. Kamer komt zeker niet overeen met foto's op internet. Service bij zwembad minimaal! Handdoekenservice: meestal liggen ze er niet en moet je ze gaan halen bij receptie. Ontbijt is buffet, redelijk goed, maar naar je thee kan je wel fluiten! Moet je zelf om vragen dan nog de vraag of je het krijgt. Service aan de receptie: erg kort af en koel! Gevraagd een taxi te regelen voor volgende dag, kreeg als antwoord: "kom vanmiddag maar terug".
Taxidienst van hotel naar vliegveld is nog duurder dan de locale taxi! Hoe vriendelijk kan je zijn voor je gasten?? Op kamers ligt boek met 'small luxery hotels' waar dit hotel ook in vermeld wordt .... dit is zeker niet terecht!! Wij gaan zeker niet meer terug.

"Een allemaal ''net even niet'' hotel."
Twee heren.
30-9-2011 De afbeeldingen van het hotel zijn perfect gefotoshopt alles is in werkelijkheid stukke minder.
Het uitzicht is wel mooi maar verder zijn de scherpe kantjes heel goed verdoezeld.

Ik had er meer van verwacht en voor ons geen tweede keer.

De toegangsweg vanuit het centrum is gewoonweg gevaarlijk door het kriskas om je heen cirkelende verkeer en dat geldt ook voor het centrum van Mykonos dat bestaat uit een labyrinth van kruisende straatjes met constant passerend verkeer, niet te filmen gewoonweg want je komt daar ogen en oren tekort.

"Superhotel!"
MH
15-7-2011 Wij zijn 3 nachten in dit hotel geweest.De ligging is prachtig, het uitzicht op de zee, de haven en de stad geweldig. De service in dit hotel is perfect, niets was teveel, champagne als welkomsdrankje, wij kregen een mooiere kamer dan geboekt, zeer vriendelijk personeel. Handdoekenservice bij het zwembad. Ontbijt was prima, tijdens het ontbijt geweldig uitzicht. Aanrader!

"Prima hotel!"
MH
13-7-2011 Geweldige ligging, kamer prima (wij kregen een grotere kamer dan geboekt), ontbijt prima verzorgd met prachtig uitzicht. Service was perfect, vriendelijk personeel.
Ik zou zo weer teruggaan, fantastisch!

met partner, Mei 2011
"Nooit meer."
Tony
25-5-2011 Dit hotel bezocht in mei 2011, de ligging en panorama's zijn zeer mooi.
De kamer is basic,badkamer zeer klein. Verbleven in HP met keuzemenu wat ons zeer is tegengevallen (er is gewoon geen keuze) net als het ontbijt.