Villa Armando in Perivoli Griekenland beoordelingen 9.5 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 15.741 bezoekers online
Home > Griekenland > Corfu > Perivoli > Villa Armando

Beoordelingen Villa Armando

10 februari 2012

9,7
zijaanzicht villa armando

Villa Armando scoort een 9,5 uit 10, op basis van 14 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Villa Armando? Bekijk hier dan de beoordelingen van Villa Armando in Perivoli, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 24 vakantiefoto's van Villa Armando vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Corfu. Vergelijk Villa Armando met andere accommodaties in Perivoli.

11 beoordelingen over Armando

met partner, Aug. 2010
Supervakantie gehad, dit jaar weer!
Kim
19-3-2011 Super vakantie gehad in Villa Armando in Perivoli!
Vorig jaar in augustus hier geweest voor 1 week, dit jaar ga ik in juli terug voor 2 weken.
Supermooi en vooral heel ruim huis, met alles erop en eraan en erg vriendelijke en behulpzame verhuurders.
Santa Barbara is een heel mooi strand met leuke eettentjes, leuke echte griekse stadjes gezien en andere mooie bezienswaardigheden.
Tot over een paar maandjes!

met oudere kinderen, Juli 2009
Mooie Plek
Kaaskoppen
28-7-2009 Mooie villa, ruim van opzet en vlak bij mooie stranden zoals St.Barbara

met partner, Apr. 2009
Heerlijk huis!
Yvette
7-4-2009 Heerlijke vakantie gehad bij de familie Drost.
Mooi gelegen huis, het hele eiland kunnen bezichtigen vanuit Perivoli.

met partner, Mrt. 2009
Absoluut voor herhaling vatbaar
jeroen
26-4-2009 wij zijn er 10 dagen geweest en ik heb echt heerlijk genoten. heel veel gezien, lekker gegeten. gewoon een heerlijke tijd gehad

met vrienden, Juli 2008
Super!!!!!
I. v Dalum
16-3-2009 Ik heb hier onwijs genoten! Geweldige mensen, en de ligging is prima!!
Al is t wel fijn als je eigen vervoer hebt!
Het strand is idd op 2 km afstand & geweldig mooi!
Het fijne is dat de familie drost de omgeving goed kent, en je dus alle mooie plekjes kan vertellen (ook de minder toeristische!)
Ik vind t echt een aanrader, mooie ruime woning voor een mooie prijs!!

Familie, Juli 2008
Ruime woning
Familie Hakkesteegt
10-8-2008 Voor griekse begrippen een hele mooie en ruime woning. Zeer compleet ingericht. Alles, van broodrooster tot parasol, is aanwezig. Veel waar voor je geld. Aangezien strand, supermarkt en restaurant niet erg dicht in de buurt zijn, is het wel verstandig om over eigen vervoer te beschikken. Wij hebben in ieder geval genoten van onze vakantie in villa Armando !!

met partner, Jan. 2008
Jelle & Truus
2-3-2008 we zijn hier 2 keer geweest, de 1e keerin januari en de 2e keer in februari omdat we opzoek waren naar een eigen huis. beide keren geweldig ontvangen,zo gastvrij en behulpzaam. Huis is mooi en ruim en zeker als je met een gezin bent is het een prima keuze.Vlakbij mooie stranden.
Perfect in 1 woord.

met vrienden, Juli 2007
ben van vessem
14-8-2007 ja lieve mensen

ik weet eigenlijk niet wat ik hier moet zetten.
alles staat eigenlijk bij de rest al.
ik kan alleen zeggen dathet groot ik voor wijnig geld.
echt een aanraader
groetjes ben

met een groep, Juli 2007
bart
24-7-2007 ik heb het hier heerlijk gehad alles is perfect en het is hier erg gezellig duss kom het is zeker aan te raden!!!!!! de service is uitstekend en de kamers zijn zeer ruim en het is een mooi huis en goed ingericht en voor een lage prijs kan je bijvoorbeeld met 6 mensen er in alvast veel plezier en een fijne vakantie

Ellen en Bart
4-6-2007 Wij waren de 1e bezoekers van de Villa!Mooie villa in een bosrijke omgeving met veel olijfbomen en citrusbomen.Heel ruim, met 2 slaap-en badkamers en complete keuken.Heerlijk balkon en terras.Rustige omgeving,aanrader voor mensen die willen genieten van de rust en het authenthieke Corfu!Aardige mensen die een prima service verlenen!

9,6
9,7