Beoordelingen Hotel Mareblue Aeolos Beach Resort (vh. Sentido)****

6,2
Mareblue Aeolos Beach Resort (vh. Sentido)****
Beoordelingen Hotel Mareblue Aeolos Beach Resort (vh. Sentido)****
6 Mantzavou Street, GR-491 00, Perama
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Mareblue Aeolos Beach Resort (vh. Sentido)**** in Perama, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Mareblue Aeolos Beach Resort (vh. Sentido)**** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Hotel Mareblue Aeolos Beach Resort (vh. Sentido) scoort een 7,1 uit 10, op basis van 145 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Mareblue Aeolos Beach Resort (vh. Sentido)**** in Perama, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Mareblue Aeolos Beach Resort (vh. Sentido)****, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Hotel Mareblue Aeolos Beach Resort (vh. Sentido)**** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 66 vakantiefoto's van Hotel Mareblue Aeolos Beach Resort (vh. Sentido)**** vinden. Je kunt 2 video's van Hotel Mareblue Aeolos Beach Resort (vh. Sentido)**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Corfu. Vergelijk Hotel Mareblue Aeolos Beach Resort (vh. Sentido)**** met andere accommodaties in Perama.

131 beoordelingen over Mareblue Aeolos Beach Resort (vh. Sentido)****

6,1
met vrienden, Aug. 2012
"Nog nooit in zo'n smerige kamer verbleven!!!!"
Bernadette Barrez
12-9-2012 Dit is echt ronduit het allerslechtste hotel waar ik ooit ben verbleven!!
personeel is helemaal niet vriendelijk (er kan met moeite een glimlach af), eten heel vettig, vlees is dikwijls niet goed doorbakken (behalve de eend, daar kan je iemand de kop mee inslaan).
na een dag of 3 lagen er in onze kamer 2 dode motten en 4 kevers, deze zijn tot aan onze laatste dag blijven liggen op exact dezelfde plaats, er wordt dus helemaal niet gepoetst.
De zogenaamde all-in is ook het vernoemen niet waard, voor de beachparty moest je de drankjes betalen (zelfs voor 23h) en de griekse avond moest je €20 betalen.
De animatie was zeer zwak, elke avond hetzelfde cd'tje met de hits van 2 jaar geleden.

met oudere kinderen, Juni 2012
"Fijne week gehad"
Annette van Rijswij...
11-6-2012 De ligging is prachtig en het eten gevarieerd en goed. Onze kamers in het hoofdgebouw waren prima in orde, ook de badkamers, maar de bedden waren echt (te) hard. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. De schoonmaak is in orde, ook de omgeving en het strand worden goed schoon gehouden. Wij hebben een heerlijke week gehad. Vanuit de veranda (bar) in het hoofdgebouw is het uitzicht geweldig mooi, vooral 's avonds als het donker wordt en er steeds meer lichtjes aan de overkant verschijnen. Heel romantisch. Kortom, wij hebben zeker geen klachten en zouden zo weer naar Aeolos beach resort gaan.

"Sterk verouderd"
nathalie
5-8-2011 is zeker geen viersterrenwaardering waard!!! sterk verouderde kamers en oud sanitair! schimmelplekken aan badomranding, geen roomservice op zondag

met oudere kinderen, Juli 2011
"Mooi en rustig resort"
verhaeghe geers
15-8-2011 Dit resort is best aangenaam en biedt heel wat mogelijkheden. Om Corfu te verkennen is het raadzaam een wagen te huren. Het hotel kan je daartoe bijstaan. Wij hebben een aangenaam verblijf gekend en zouden zeker nog terug komen. Hopelijk zijn tegen dan de badkamers gerenoveerd. Ze hebben hun beste tijd gehad, dat is duidelijk. Voor het overige: lekker en gevarieerd eten, vriendelijk personeel, etc.

met vrienden, Juni 2011
"Geen 4 sterren waard!"
Irene
27-6-2011 Het hotel is prachtig gelegen, het eten en service zijn ok. De kamers zijn echter vreselijk, vooral de badkamers zijn volledig uitgewoond en moeten z.s.m. worden gerenoveerd, maar blijkbaar is daar al jaren geen geld voor! Verder als je geen auto of scooter hebt gehuurd ben je heel erg beperkt. Er rijdt maar een bus per 1.15 uur richting Kerkyra, die vrijwel altijd afgeladen is - geen prettig manier om te reizen en de omgeving te verkennen. Dit hotel is duidelijk geen 4 sterren waard!

met partner, Mei 2011
"Corfu is mooi, maar volgende keer een ander hotel"
kd
23-6-2011 Resort is tegen heuvel gelegen. Hotelkamer was eenvoudig, maar dat schijnt typisch Grieks te zijn. Voor een weekje was het goed te doen. Zaten helaas in kamer scheef boven de entree/receptie, vooral ’s avonds geluidsoverlast van mensen die van en naar het hoofdgebouw liepen. Vooral irritant was dat de nooduitgang bij ons in de gang door het personeel gebruikt werd als gewone deur. Vanaf 5 uur ’s ochtends sloeg deze zware metalen deur met regelmaat dicht. En dan zit je rechtop in bed, zo ongeveer… De bedden zijn daar overigens keihard!

We vonden het all inclusive eten absoluut niet bijzonder. Makkelijk om het als achtervang te hebben, maar eten ergens in een taverna is beter!
We hebben daar gebruik moeten maken van de arts in het hotel. Dat is allemaal prima geregeld. Er is zelfs een dokterassistente die Nederlands spreekt.

Een volgende keer Corfu zouden we echter wel voor een hotel ten noorden van Corfu-stad zoeken. Daar was naar ons idee de omgeving mooier voor wandeltochten…

alleenreizend, Mei 2011
"Mooie ligging, gevarieerd eten, waar voor je geld."
Dirck
29-5-2011 Zeer mooi op een heuvel gelegen hotel met vele faciliteiten. Goede service, prettige all inclusive formule. Gevarieerd eten. Leuk animatieteam dat je de hele dag bezig houd. Bushalte voor de deur. Corfu stad en Sissi paleis op loopafstand.

met partner, Sept. 2010
"Eenvoudig resort 4 sterren zeker niet"
J. de Wijs
31-10-2010 een week in Sentido Aeolos geweest maar helaas voor dit resort al enige ervaring. dit resort heeft toch wel een paar min punten nl de handdoeken zijn schaars en worden maar 1 keer in de 2 dagen gewissels. Zondag gebeurd er zelfs niets. Ook geen bed opmaak.

Er is veel te weinig personeel de wachttijden bij de bar zijn zelf erg lang. Het eten in get hoofdgebouw is prima en afwisselend. Ook logistiek heeft met het goed voor elkaar.
Bij het specialiteiten restaurant wordt er een programmetje snel afgehandeld. Eten is er ronduit slecht en koud.

Het grote zwembad is mooi.... maar het stikt er van de vliegen en het water is echt extreem koud.

Je wordt met je koffers onder aan de toegangsweg gedropt en moet 250 m lang omhoog schouwen om bij de receptie te komen. Sommige bussen kunnen de draai bij het hotel niet maken.

Het animatie team is leuk en doen haar best om de gasten een leuke vakantie te bezorgen. Wij zagen dat met name de kinderen erg leuken dingen deden met dit team.

met vrienden, Sept. 2010
"Aanrader"
Loek Mies
29-9-2010 Een wat verouderd, maar goed onderhouden en redelijk proper hotel. Rustig gelegen, maar wel aan een drukke, doorgaande straat. Alles er op en er aan. Goed en gevarieerd eten. Alleen de bedden waren verschrikkelijk hard. Dit laatste was een minpuntje.
Dichtbij Corfu stad dat makkelijk te bereiken is met de bus, alsmede het buitenverblijf van keizerin Sissy op een half uurtje lopen.
Het hotel heeft een aparte concierge voor ALLE vragen, problemen en klachten. Zij was evenals de rest van het personeel zeer klantvriendelijk.
Mijn vrouw en ik hebben een prima 14 daagse vakantie gehad.

met partner, Sept. 2010
"Eten,bungalow oke, maar afgelegen"
Jenny
1-10-2010 27sept terug gekomen, bungalow 604 ruime kamer, harde bedden, redelijk goed. Eten zeer gevarieerd en oke. Helaas niet veel mogelijkheden om s'avonds iets te ondernemen, geen gezeligheid in de buurt. Benitses/corfu ca 10/30min met bus. Personeel bar sjagarijnig, jammer! Eetzaal personeel toppie! Volgend jaar toch denk ik maar Turkije, mensen zijn toch vriendelijker!

Kees en Jenny

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit