Hotel Zefiros Traditional in Paleokastritsa Griekenland beoordelingen 9.0 | Zoover

Beoordelingen Hotel Zefiros Traditional

9,5

31 mei 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Hotel Zefiros Traditional

Main Street, Paleokastritsa
Hotel Zefiros Traditional scoort een 9,0 uit 10, op basis van 2 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Zefiros Traditional? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Zefiros Traditional in Paleokastritsa, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 3 vakantiefoto's van Hotel Zefiros Traditional vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Corfu. Vergelijk Hotel Zefiros Traditional met andere accommodaties in Paleokastritsa.

2 beoordelingen over Zefiros Traditional

9,5
"Héél net hotelletje"
Myriam
21-7-2010 Het hotel is prachtig gelegen aan een van de vele baaitjes in Paleokastritsa.
Heel vriendelijke gastheer en gastvrouw! Ze zijn er (als derde generatie)zeer goed in geslaagd de familale sfeer te behouden.
Onze kamer werd elke dag schoon gemaakt en de handdoeken elke dag ververst.
Ontbijt werd aan tafel geserveerd, en konden kiezen wat we wilden, niks was teveel gevraagd.
Veel uitstapjes gedaan en gesnorkeld
We hebben er een hele fijne week
doorgebracht.
Aanrader!!

met partner, Juli 2010
"Topgastvrijheid in mooiste deel van Corfu"
Ingrid Heijnen
8-8-2010 De beste gastvrijheid die we ooit hebben meegemaakt. Het hotel wordt gerund door een echtpaar en 4 medewerkers, die allen op een vrolijke en natuurlijke manier dag en nacht voor de gasten klaarstaan. Wij voelden er ons zo thuis dat we na onze eilandhoptour nog voor 3 dagen teruggekeerd zijn naar dit hotel. De kamers zijn schoon en comfortable, het ontbijt is supervers (ter plekke klaargemaakt door de kok) en je loopt in 1 minuut naar de overkant van de straat, waar de mooie kleine baai begint. Daar vind strand, zonbedjes, wat watersportactiviteiten en een paar hele leuke restaurantjes. Dit is veruit het mooiste deel van Corfu. Huur wel een auto, want het openbaar vervoer op heel Corfu is matig. Het klimaat: 3 weken 33 graden en strakblauwe lucht.