Appartement Nestoras** in Nissaki Griekenland beoordelingen 8.0 | Zoover
1.510.733 beoordelingen - 43.459 bestemmingen - 273.707 accommodaties - 19.823 bezienswaardigheden - 1.777 bezoekers online
Home > Griekenland > Corfu > Nissaki > Appartement Nestoras**

Beoordelingen Appartement Nestoras**

9 februari 2012

Er is nog geen foto beschikbaar

Appartement Nestoras scoort een 8,0 uit 10, op basis van 7 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Nestoras**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Nestoras** in Nissaki, geschreven door andere reizigers. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Corfu. Vergelijk Appartement Nestoras** met andere accommodaties in Nissaki.

7 beoordelingen over Nestoras**

magnhild
16-7-2005 Ik ben in de zomer van 2003 samen met een vriendin naar nestoras geweest, het is ons erg goed bevallen, met name het mooie zwembad en het uitzicht, wij hadden in appartement 12 geen last van diesellucht van de motor van het zwembad. alleen het lopen naar boven was iets minder maar goed zo kwamen we wel aan onze lichaamsbeweging, verder is het voor ons zeker de moeite waard om een keer terug te gaan naar dit appartement.

Jan en Maranta
14-7-2005 Wij hebben in september 2002 in Nestoras gelogeerd.
Wat een prachtig uitzicht!!! Dat maakte de klim dubbel en dwars waard. Vooral 's avonds was het uitzicht schitterend. De zee en aan de overkant van de baai uitzicht op Corfu-stad.
Verder was het appartement ook schoon en netjes en rustig gelegen.
Vind het echt een topappartement. Jammer dat hij niet meer in de gidsen van Touropperator staat vermeld.

roy
23-7-2004 Helemaal niks mis mee, gewoon een scooter huren en niemand die je wat je doet. Uitzicht is geweldig. Op het 'voorbalkon' de baai als uitzicht en op het 'zijbalkon' de hoogste berg van het eiland. Wat wil je nog meer, helemaal gezien de prijs kwaliteit verhouding.

w.vos
10-5-2004 Dit appartement heeft een nadeel. JE MOET OVER EEN HEEL GOEDE CONDITIE BESCHIKKEN. Als je geen auto o.i.d. hebt moet je steeds weer de helling op om boven te komen. (Wij als zeer stevige wandelfanten zijn nog wel eens in het app. gebleven omdat we geen zin meer hadden om nog weer naar boven te moeten.)Als je dit voor lief neemt is het een zeer goed plekje. Vooral boven in het complex heb je een fantastisch uitzicht. Het zwembad licht geweldig. Het is niet zo geschikt voor kinderen.

Roel
5-3-2004 JanAnton wij zaten er de laatste week dat sudtours daar zat vorig jaar, en onder ons hadden ze 2 of 3 kamers verhuurd. dus het heeft niet leeg gestaan het hele jaar. Maar voor ons was dit een pracht vakantie!!

roel
20-2-2004 in het naseizoen van 2003 zijn wij naar nestoras geweest, wat ons betreft was het app. perfect(we hebben wel een auto gehuurd) we zaten in studio 2 en daarmee een prachtig uitzicht!

JanAnton Burger
31-1-2004 Voor het seizoen 2004 zijn Nestoras en Antonio overgegaan naar reisorganisatie Olympia.