Appartement Villa Voulgaris in Moraitika/Messonghi Griekenland beoordelingen 7.8 | Zoover

Beoordelingen Appartement Villa Voulgaris

9,6
6,4

31 mei 2012

Zicht richting andere villa

Beoordelingen Appartement Villa Voulgaris

Huaweili, Panjiayuan 28, 100021, Moraitika/Messonghi
Appartement Villa Voulgaris scoort een 7,8 uit 10, op basis van 8 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Villa Voulgaris? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Villa Voulgaris in Moraitika/Messonghi, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 6 vakantiefoto's van Appartement Villa Voulgaris vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Corfu. Vergelijk Appartement Villa Voulgaris met andere accommodaties in Moraitika/Messonghi.

8 beoordelingen over Villa Voulgaris

9,6
6,4
met partner, Sept. 2009
"Oase in vakantiedorp"
L Juffermans
3-10-2009 Mooi huis met veranda, 's ochtens zie je de zon opkomen over de zee. Het terrein is omgeven door een hek en er is vollop ruimte op het grasveld aan de achterkant waar je in alle rust kunt grnirtrn. Als je het hek doorgaat zit je meteen op het strand dat 6 meter bteed is, strand met zand en het loopt langzaam af naar dieper water. bakker supermarkt en voldoende restaurantjes zijn op loopafstand. geen tot weinig service. Huurauto kan voor het huisje geplaats worden.
We hebben heerlijk genoten van de rust en het eiland met een auto verkend.

Familie
Fam. Bakker
25-9-2007 Recent gerenoveerde appartementen, 7 stuks waarvan enkele 'twee-onder-een kappers' en een grote met veel slaapkamers. Ruime veranda's aan de strandzijde, waar ruim 20m tuin en een eigen toegangshek je scheidt van het strand. Makkelijk kiezen tussen loungen op de veranda (op de bank of de ruime hoeveelheid meubilair) of bakken op het strand.
Net afgewerkte inrichting, alles voorhanden en ruim van opzet.
Ligging is echt geweldig en ons inziens de gunstigste plek in Messonghi. Horeca, autoverhuur, bank, bus, uitvalswegen naar alle kanten van het eiland.
Medio september 28 graden buiten, 24 binnen, dankzij handige ramen (dubbelglas) en luchtende shutters.
Gerund door moeder, geholpen door zoon en dochter (voor moeilijk Engels).
Aanrader!

Familie, Sept. 2007
Fam. Bakker
25-9-2007 7 appartemenen (gerenov. 2005) waarvan enkele '2-onder-1-kappers' en grote met veel slaapkamers. Ruime veranda's aan de strandzijde, waar ruim 20m tuin en 2 eigen toegangshekken je scheiden van het strand. Toch veel privacy.
Net afgewerkte inrichting, alles voorhanden en ruim van opzet.
Ligging is echt geweldig en ons inziens de gunstigste plek in Messonghi. Horeca, supermarkt, bakker, autoverhuur, bank, uitvalswegen naar rest van het eiland. Aan achterzijde de lokale weg door Messonghi en op de punt van het complex (een lange rij) wel een taverne met muziek, maar door het dubbelglas hoef je daar niets of nauwelijks iets van te merken.
Medio september 28 graden buiten, 24 binnen, dankzij handige ramen (dubbelglas) en luchtende, lichtwerende shutters. Airco niet nodig. 's ochtends lekker de deuren open met zicht op zee waar de zon opkomt!
Gerund door moeder (woont op complex) en zoon+dochter (voor beter Engels indien nodig).

Aanrader!

De beste prijzen en lastminutes voor Appartement Villa Voulgaris bij:

Familie, Aug. 2007
m.van Wingaarden
23-8-2007 geweldig het uitzicht en het gras direct aan t strand. gemis is inderdaad een airco en totaal geen schoonmaak!! in de (ruime) kasten lagen lakens en handdoeken zodat je jezelf kunt redden,maar ook geen aanwijzingen waar je bijv je afval kan laten. moet alles zelf maar uitvinden. Op deze maniet wel een hoge mate van privacy.Inrichting was keurig, grote koelkast nw oven +keramische kookplaat. Minpunt vond ik ook het verkeer lawaai aan de straatkant. Slapen met oordopjes in.

Familie, Juli 2007
B. Geheniau
6-8-2007 helaas geen airco in het appartement! en dat is met 40 graden plus en 3 kleine kinderen, niet fijn!
we zijn 2 weken geweest, er is nul keer schoongemaakt en we kregen schone handdoeken omdat we er om vroegen.
ligging is pima, tuin door en je bent om het strand.

Familie, Juli 2007
A.F.E. Schouten
26-7-2007 Appartement is ruim opgezet, de ligging is super,
aan de ruime tuin grenst de zee, winkels vlakbij, leuke eettentjes, helemaal top!
De enige minpuntjes waren het ontbreken van airco, wat echt nodig is bij een temperatuur van 40 graden, en het feit dat we 1 week met 2 handdoeken moesten doen! Gelukkig hebben we iemand kunnen traceren om te vragen om schone handdoeken en die kregen we gelukkig!

Paula
10-9-2006 Villa Voulgaris is de mooist plek van Messonghi. De villa's liggen in een privétuin aan het strand! De keuken biedt alles wat je nodig hebt. Alle kamers zijn ruim en de slaapkamers hebben veel kastruimte. Wij hadden op de veranda een bank staan en een eethoek. De huurauto konden we aan de voorkant van de tuin parkeren via een eigen ingang. Aan de voorkant vindt je de strandweg. Hier tref je de bakker en 2 grote supermarkten. Er zijn genoeg taverne's waar je kunt eten, zowel aan het strand als in de straten. De wegen zijn goed alleen de het soms nog wat zoekwerk om een bord met de juiste naam te vinden. Aanraders: Achilleion Palace, Kasteel Gardiki, Lefkimi, Corfu-stad, Angelokastro. Een prima locatie voor mensen die van ruimte houden.

e vt riet
30-5-2006 ligging is prima, direct aan zand/kiezelstrand. andere kant van de weg supermarkten en bakker. anders dan de folder van Olympia meldt is het geen villa; appartementen, wel goed ingericht maar van binnen bunker-achtig. kraan id keuken nauwelijks waterdruk. al met al redelijke lokatie.