Appartement Nikiforos in Moraitika/Messonghi Griekenland beoordelingen 9.0 | Zoover

Beoordelingen Appartement Nikiforos

Het app. complex.

Beoordelingen Appartement Nikiforos

Moraitika/Messonghi
Appartement Nikiforos scoort een 9,0 uit 10, op basis van 15 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Nikiforos? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Nikiforos in Moraitika/Messonghi, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 11 vakantiefoto's van Appartement Nikiforos vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Corfu. Vergelijk Appartement Nikiforos met andere accommodaties in Moraitika/Messonghi.

15 beoordelingen over Nikiforos

"Topvakantie."
R&L
10-9-2011 Wij hebben 2 heerlijke weken doorgebracht op Korfu. De dagen begonnen lekker rustig met een ontbijtje op het balkon van Nikiforos, uitkijkend over het zwembad naar de zee. Aan het eind van de dag een duik in het zwembad en na het diner in het dorp nog even naborrelen op het balkon. Wij hebben het prima naar onze zin gehad in dit kleinschalige complex. Complimenten voor de gastvrouwen voor hun vriendelijkheid en het regelmatige schoonmaken van de appartementen. Zeker voor herhaling vatbaar!

"Zeldzaam"
M.
22-8-2011 Zelden een appartement getroffen waarbij alles klopt. De ligging, uitzicht, compleetheid, vriendelijkheid maar vooral schoon. In het appartement Nikiforos hebben we een super vakantie beleefd. Een absolute aanrader. De begeleiding van de reisorganisatie bevindt zich op eenzame hoogte. Taverne Dyonisos (aan het strand, niet op 100 meter afstand) is Grieks culinair genieten. Als je wat van de omgeving wil zien is een huur auto wel aan te bevelen.

"Mooi complex met fraai zwembad in rustige omgeving"
rkoolhof
18-6-2011 Nikiforos is een rustig gelegen appartement. Wij hadden een studio, lastminutekorting. De inrichting is compleet. Uiteraard met de standaard griekse douche van 70x70cm en plakkerig douchegordijn, maar dat wordt goedgemaakt door een mooi zwembad met buitendouche. De bedden zijn nogal hard. Het appartement ligt een klein stukje een heuvel op, dus het is 's avonds een klein stukje wandelen naar taverne's (drie stuks). Een kwartier wandelen ligt Messonghi, met supermarkten en tavernes. En verder Moraitaka, met bushaltes en een pin-automaat. Een auto is aan te bevelen, voor een bezoek aan de stranden in het zuid-westen van Corfu, zoals Issos (duingebied, mooi en rustig, geen taverne) en St. Barbara (drukker, wel tavernes). Ook voor een bezoek aan Achilleon (buitenverblijf keizerin Sissi) en Corfu-stad is de auto handig, maar dat kan ook met de bus. Corfu-stad is erg mooi. Er was één dag staking. Helaas staakte de haan van de buren niet. Appartement De Kukelende Haan in het dorpje Nixos dus.

De beste prijzen en lastminutes voor Appartement Nikiforos bij:

"Fantastische plek,"
Frank en Karin
5-6-2011 Appartement Nikiforos heeft een schitterende ligging,alleen het stuk naar boven lopen is niet voor iedereen weggelegd,het is namelijk een stevige klim.Maar wij hebben erg genoten van ons weekje daar.De eigenaresse Aleksandra is een hele vriendelijke dame en als er een probleempje is springt ze daar meteen op in.Wat ook belangrijk is,is dat het appartement erg schoon is.

met partner, Mei 2011
"Prachtige plek, heel mooi uitzicht, veel rust"
Jan ter Weel
31-5-2011 "Een mooi, zeer schoon en ruim apartement met een prachtig uitzicht en een geweldig zwembad op een zeer rustige plek.
Goed onderhouden en uitstekende schoonmaak
Zeer goede gastvrouw, uitstekende contacten en zeer behulpzaam
Kortom een hele mooie en fijne plek om je vakantie door te brengen

met partner, Mei 2011
"Geweldige plek om tot rust te komen"
prouw
7-6-2011 we hebben een heerlijk weekje gehad. het appartement ligt erg rustig en achter het appartement begint een mooie wandeling die goed te doen is in de vroege morgen!
de eigenaren zijn erg vriendelijk en staan als het nodig is voor je klaar. Ook een dikke pluim voor TO.
de weg naar het dorp is wat ons betreft wel gevaarlijk erg smal en 's avonds zou ik daar liever niet lopen. Beneden bij Dionysos is het goed eten.
Voor de stranden moet je even iets verder gaan. Een boottocht met kapitein Hoomer is aan te bevelen!!(bij het haventjes van Messonghi)hele dag op de boot en niet duur!

met partner, Mei 2011
"In alle stilte genieten!"
damterhuurne
7-6-2011 Nikiforos is een uitstekend verzorgde accommodatie met zeer gastvrije eigenaars. Bij aankomst hartelijk ontvangen door Alexandra (dochter eigenaar), die iedere dag aanwezig was en altijd even kwam vragen hoe het met ons was. Hierdoor voel je je echt welkom! Evt. problemen worden meteen opgelost! De studio's zijn niet bijzonder ruim, maar ze worden drie keer per week zeer goed schoongemaakt en dan worden ook de bedlinnen en handdoeken vervangen. Bij aankomst stonden enige afwasspullen klaar, heel handig! Vanuit studio's op de begane grond loop je zo de tuin in. 's Ochtends heerlijk in het zonnetje ontbijten op het gras en genieten van de stilte! In de mooie tuin staan veel potten met prachtige bloemen, verschillende fruitbomen, palmen en natuurlijk ook cumquatstruiken. Nikiforos ligt net buiten Messonghi (heerlijk rustig!). Lopen is te doen (20min), maar met fiets ben je er zo! Twee 'nadelen': slechte bedden en laatste stukje naar app. is erg steil. Eettip:Dyonisos(300m) Zeer goed

met partner, Okt. 2010
"Super relaxed!"
John en Linda
11-10-2010 Wat een fantastisch uitzicht hadden we.We zaten in een appartement,die zijn op de hoogste verdieping gelegen.
Je moet wel van rust houden.En inderdaad is een zaklamp voor 'savonds geen overbodige luxe als je naar het plaatsje loopt.
Enige minpunt;als je langer dan 1.85 bent zoals wij is het achterschot van het bed wel vervelend.Ook niet erg romantisch,als je de bedden tegen elkaar schuift blijft er een kier van 5cm over.
Maar al met al een SUPER vakantie!!! John en Linda

met partner, Sept. 2010
"Heerlijk rustig!!"
Jos en Yvonne van d...
9-10-2010 Dit kleinschalig app.complex heeft een mooie ligging met een geweldig uitzicht. De studio's zijn lekker ruim en prima ingericht. Enig nadeel vonden wij, waren de harde kraakbedden. De schoonmaak,3 x per week, door de 2 zussen was prima. Aardige meiden trouwens die uitstekend engels spreken en veel interesse toonden in hun gasten. Er is een mooi zwembad en een goed onderhouden tuin. De afstand naar het dorp is te lopen in 15 minuten maar dat moet wel over een smalle drukke weg en terug lopen in het donker is best wel gevaarlijk. Voor een goed restaurant hoef je trouwens niet perse naar het dorp want bij Dyonisos, vlakbij het app kan je geweldig lekker eten. Je voelde je meer dan welkom bij de Engelse eigenaresse. Iedere avond hadden ze 2 speciale daggerechten die door de Griekse kokkin bijzonder lekker werden klaargemaakt. Verder kan je heerlijk wandelen op dit deel van Corfu. Vooral de wandeling door de bergdorpen Ágios Dimítrios en Chlomós is bijzonder mooi met prachtige vergezichten.

met partner, Sept. 2010
"Geweldig!"
Mulder/Severin
19-9-2010 Met z'n 2-en 2 super weken gehad. Heel mooi weer en de dames (eigenaresses) zijn inderdaad heel erg aardig en behulpzaam. Ross Holidays is ook een uitvinding! Gastgericht. 3x per week wordt er super schoongemaakt. Goed ingericht. Ruim voldoende opbergmogelijkheden. Lekker rustig gelegen met mooi zwembad. Afstand tot centrum is goed te lopen als je goed ter been bent. Als je meer van het eiland wilt zien is een auto/scooter zeker een aanrader.