Appartement Metel** in Kontokali Griekenland beoordelingen 8.0 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 16.523 bezoekers online
Home > Griekenland > Corfu > Kontokali > Appartement Metel**

Beoordelingen Appartement Metel**

10 februari 2012

6,4
tuin Metel

Appartement Metel scoort een 8,0 uit 10, op basis van 34 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Metel**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Metel** in Kontokali, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 43 vakantiefoto's van Appartement Metel** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Corfu. Vergelijk Appartement Metel** met andere accommodaties in Kontokali.

34 beoordelingen over Metel**

met partner, 2011
Paradijsje
Gert Honing
22-9-2011 Prachtige tuin, dito lekker zwembad,rustig. Eigen vervoer zeer aan te raden. Bedden o.k. Keukenspullen minimaal (mag wel wat beter). Verdere inrichting o.k. Sophie is een schat (zeer behulpzaam) en een "Lady". Wij hebben er genoten!
Minpunt: Muggen (en er zijn niet overal horren; sommige app. wel)
Goede plek om van daaruit (met auto) Corfu-stad en de rest van het eiland te verkennen
Eigen strandje vlakbij en je kunt gebruik maken van de voorzieningen van (luxe) Kontokali Beach Hotel. Aanrader!

Mooi zwembad en tuin
otto
1-10-2011 prima vakantie gehad wat erg belangrijk is dat sophie vraagt de boiler alleen aan te zetten voor het douchen, mijn man is erg ziek geworden en bijna zeker is dat hij daar de legionella bacterie heeft opgelopen, boiler de hele dag uit laten staan en alleen 10 minuten voor douchen aanzetten is super slecht alleen wisten wij dat op dat moment niet dus voor iedereen dit nog gaat gewoon boiler aan laten staan om legionella bacterien te voorkomen.

Heerlijke vakantie in metel
anne
8-9-2011 een geweldige aanrader voor mensen die van rust houden,
en van geluidsoverlast niet gehoord dasia ligt nl. 10min rijden daar vandaan
grote app. heel groot balkon en keuken en ja die kunnen wel vernieuwd worden maar hadden wij geen last van wij hebben nl. alleen gebruik gemaakt van de waterkoker. dus bij deze gewoon een x boeken en ervaren wij hebben er een geweldige vakantie gehad.

De beste prijzen en lastminutes voor Appartement Metel** bij:

Mooi en rustig, afwerking en hygiene kunnen beter.
Duo
6-9-2011 De appartementen liggen heel mooi aan een prachtige tuin en met uitzicht op de zee(baai). Van binnen ruim en mooie slaapkamers, en een zeer ruim terras. Helaas is niet alles even goed afgewerkt: de "keuken"en de badkamer laten nogal te wensen over. Ook de schoonmaak is niet super, mn in de badkamer en mbt het verschonen van de bedden. Het zwembad is heel mooi, maar toen wij er waren ook niet altijd even schoon.
Overdag en 's avonds zeer rustig op krekel- en vogelgeluiden na. 's Avonds laat vaak wel vanuit de verte veel lawaai van de snelweg(autogassen) en disco's(Dassia) en veel last van muggen(!!) en de warmte. Kontokali ligt in een vrije windstille baai. Het dorpje zelf is gemoedelijk, maar lijkt erg verlaten als je er doorheen loopt.
Inderdaad beter om vervoer te hebben als je hier zit, mn in de hetere maanden. Als het koeler is kun je te voet voldoende doen met de bus(Dassia of Kerkyra) of lopend.
Aanrader voor het strand is tegen betaling bij Kontokali Bay hotel.

Aanrader!
Fam. C
9-8-2011 Heerlijke vakantie gehad. De 2 gebouwen zien er van buiten heel mooi uit, idyllisch wit met veel bloemen en heerlijk zwembad in het midden, riante tuin. Van binnen zijn ze ruim, lekker veel ramen om tegen elkaar op te zetten, ons app had zowel voor als achter een balkon. De inrichting is karig (1 kast in de slaapkamer vd kinderen, geen kast voor ons, zelf mokken en pannen aangeschaft) maar wat maakt dat uit?! Je leeft buiten de deur en enkel op je balkon. Wij hebben een fantastische vakantie gehad. Huurauto echt aan te bevelen, niet alleen omdat het wat afgelegen ligt, maar ook omdat Corfu zoveel te bieden heeft aan prachtige natuur, baaien, stranden ed. Thuiskomen bij Metel na een drukke dag is écht thuiskomen. Duik in het zwembad, bijpraten met de (allemaal NL) buren op het balkon en verder rust. Ook onze kinderen van 9 en 8 hebben genoten. Sofia de eigenaresse is zeer vriendelijk en hartelijk!

met partner, Aug. 2010
Paradise !
Rolf Braun
16-8-2010 We zijn nu een keer of 5 bij Metel in Kontokali geweest. Het is een ideale plek om tot rust te komen. De appartementen zijn ruim en prima maar in de zomer slaap je er alleen maar. De tuin van het complex is prachtig. De eigenaresse, Sofia Metel zorgt dat de boel er pico bello bij ligt. Het zwembad is uniek en schoon. Sofia bewaart de rust angstvallig, lawaaiige mensen/gezinnen/kinderen worden meteen tot rust gemaand. Het complex heeft geen gelukkig geen zwembadbar en ander ordinair entertainment. Het is een paradijs voor de rustminnende, lezende vakantievierder. De loopafstand naar zee is gering. Er kan tegen geringe betaling gebruik worden gemaakt van de strandfaciliteiten van het naastgelegen hotel. Het dorp met vele taverna's en supermarkten is op loopafstand maar met de hitte in juli en augustus is het aan te bevelen een auto of scooter te huren. Ga vooral eten bij Taverna Takis aan de hoofdstraat in Kontokali (Bij de Alfa bank geldautomaat ca. 200 meter doorlopen, rechts).

met partner, Aug. 2010
Aanrader!
Ank
7-9-2010 Mooi, rustig appartementencomplex op een erg mooie locatie. Gemoedelijke sfeer. Aan te raden om een auto of scooter te huren omdat het appartement wat afgelegen ligt. Hierdoor is het wel heerlijk rustig. Wij zaten op de begane grond en hebben weinig last gehad van de hitte.

met oudere kinderen, Juli 2010
Heerlijk rustig
M. Snijder
27-7-2010 Geweldige vakantie, Maar in hoog seizoen blijft het s'nachts erg warm. Er is helaas geen airco. En heel veel muggen. De laatste dag nog een stekker gekocht tegen de muggen wat een heleboel onrust s'nachts wegneemt en zeker de moeite waard is. Sophia is erg vriendelijk. Ivm de warmte is vervoer in de vorm van fiets, scooter of auto aan te raden. Paliokastrita is zeker aan te bevelen. Een tocht in het bootje, grotten bekijken en af laten zetten bij een baai. In overleg met de "kapitein"en op een zelf aan tegeven tijd, weer op laten halen. Heerlijk, prachtig blauw en helder water. Ook de smalle straatjes in Corfu stad zijn indrukwekkend. Als je je armen spreid kun je aan beide kanten de huizen aanraken. Het is fijn "thuis" komen bij het zwembad!

met partner, Aug. 2009
Heerlijke vakantie
Marleen Tomas
13-9-2009 Wij zijn vorige week terug gekomen van 10 dagen Corfu. We hebben het er heerlijk gehad! Het appartement is ok, niks luxe ofzo maar je hebt alles wat je nodig hebt. Sophie is aardig en probeert (hetzij in gebrekkig engels) het je naar de zin te maken. De ligging is wat minder, je moet best een stukje lopen om bij de supermarkt/centrum(pje) te komen. Het is aan te raden een auto of een scooter te huren. Dat laatste hadden wij gedaan, en dat is prima bevallen! Zo kun je lekker op je eigen tempo het eiland verkennen. Kontokali ligt in het oosten vh eiland, voor leuke dorpjes moet je naar het noorden, voor de mooie stranden naar het westen. Paleokastritsa is een leuk dorp met mooi strand, een aanrader. Dat is allemaal prima te bereiken met de scooter. Al met al zit je in dit apartement prima, lekker rustig en met een mooi zwembad, en als uitvalsbasis perfect.

met partner, Aug. 2009
Heel fijn verblijf gehad
Lennart en Fenna
4-9-2009 Het appartement ligt op 20 minuutjes lopen van de bushalte (met de bus dan nog een kwartier tot Corfu-stad). Het appartement ligt er schitterend bij en gastvrouw Sophie is erg vriendelijk. Het zwembad is top en de apartementen zijn ruim. Enige punt van kritiek is de harde matrassen: wij bleven 2 weken en we kregen op den duur toch wel pijn in de rug. Andere gasten deelden deze ervaring. Het is zeker aan te raden om een auto te huren (of in ieder geval voor een paar dagen) om het eiland te verkennen aangezien de bussen niet overal heenrijden en per bus reizen ook zeer tijdconsumerend is. Al met al een zeer geslaagde vakantie met uitstekende accommodatie.

6,4