Appartement Alexandros** in Kontokali Griekenland beoordelingen 7.5 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 13.577 bezoekers online
Home > Griekenland > Corfu > Kontokali > Appartement Alexandros**

Beoordelingen Appartement Alexandros**

10 februari 2012

6,4
Er is nog geen foto beschikbaar

Appartement Alexandros scoort een 7,5 uit 10, op basis van 19 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Alexandros**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Alexandros** in Kontokali, geschreven door andere reizigers. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Corfu. Vergelijk Appartement Alexandros** met andere accommodaties in Kontokali.

18 beoordelingen over Alexandros**

met partner, Juli 2010
Appartement zelf tegenvaller
Roel Nijssen
21-7-2010 We zijn met z'n tweeën 15 dagen in Alexandros verbleven. Al snel kregen we door dat het er binnen niet was schoongemaakt zoals we dat verwacht hadden. Keukentje was vies en vettig, zodat je eigenlijk niets aan wilde raken of met blote voeten lopen. Verder mankeerden er veel verschillende dingen. Omdat er bijv. geen toilet papier was ben ik dat gaan vragen bij de eigenaresse, maar het antwoord dat het voor eigen kosten is; " Because its an appartment!!". Dit riepen we elke keer hardop als we ergens weer van opkeken.

Verder zijn de muggen maximaal aanwezig ivm de baai. Tevens meerdere grote duizendpoten in huis tegengekomen. Oja s'avonds kwam elke keer een kolonie mieren uit een kier in het keukenblok op zoek naar restjes. Zwembad + tuin perfect onderhouden. Eigen vervoer is aan te raden. Het visrestaurant aan de rechterkant is een aanrader. Taverne naast supermarkt was een verschrikking.

Om het jaar naar Allxandros
Siebe en Gonny Bos
6-2-2010 Wij gaan om het jaar naar Alexandros heerlijk rustig zitten meestal boven', s'avonds als we gaan eten stekker er in voor de muggen,prima strand bij hotel Kontokali,veel vrienden in de afgelopen jaren,en heerlijk eten bij onze vriend Stephanos van Verginia in Couvia, dit jaar gaan we weer

Rustig gelegen, wel vervoer nodig.
joop
31-1-2009 In het oude gedeelte weinig comfoor, maar wie van rust houdt is dit een aanrader.

Rustig
Thomas
24-9-2008 Het appartement was goed.Wat de vorige bezoekers zeiden klopt wel.Alleen wat betreft schoonmaken vond ik het niets.We gaan al 15 jaar naar Griekenland, altijd een appartement op verschillende eilanden. Maar zo weinig als hier werd schoongemaakt( 1 keer) hebben we nog nooit meegemaakt.Het was ook de eerste keer dat we zelf toiletpapier moesten kopen.

alleenreizend
Prima als niet teveel verwacht!
Louise
17-9-2008 Redelijk appartement nr 3,als je gaat douchen staat alles blank,veel last van muggen maar vooral, van de watervliegtuigen die vlak voor je deur
opstijgen en landen.Schoonmaak met de Griekse slag,de dames van de schoonmaak zitten wel tussen je spullen te scheumen,ik heb een fiets gehuurd omdat het iets vederweg ligt,
Bedden gewoon slecht,familie verblijft daar ook, aardige mensen,krijssende oma's, als je dat allemaal voor lief neemt zit je prima,
Ik heb veel naar Hotel Kontokalibay geweest,omdat ik daar normaal verblijf en nu volgeboekt was mocht ik van alle faciliteiten daar,gebruik maken.

Familie, Sept. 2008
Mooi appartement, rustig gelegen tussen de grieken
Doris Zwiers
28-9-2008 Schoonmaak duidelijk onder de maat. Wij zaten in appartement nr. 6 op de eerste en bovenste verdieping. Mooi uitzicht. Achter wonen grieken en is een kinderschooltje. Onze buurvrouw was de tante van de eigenaresse. Leuk mensje, doet meer haar best voor de gasten dan Angela (de eigenaresse) zelf.
Wij kwamen 's nachts aan en moesten vanaf hotel Kontakali Bay in het donker met onze koffers naar het appartement toe lopen. De reisleidster reed in haar auto voorop zodat wij haar achterlichten konden volgen. In de weg flinke kuilen/putten aan de rechte kant en geen verlichting/lantaarnpaal. Daar liep helaas mijn moeder (72 jaar) en zij is dus ook gevallen. Dikke knie en voet aan overgehouden. Neem dus zaklamp mee en loop links!
Zwembad werd keurig 2x per week schoongemaakt.
Ca. 800 m. taverne Kerkyra: heerlijk gegeten en ernaast supermarkt. Op ca. 1000 m. meer restaurants. Aanrader: Taverne Harry's !! Met bus (0.90 eurocent) naar Gouvia; Taxi 7 euro: aanrader Taverne Vergina.

met partner, Juni 2008
Aanrader
Marc & Cindy
8-9-2008 In juni een weekje hier geweest. waren aangenaam verrast. Hadden wel wat negatieve dingen gelezen maar daar klopt niets van maar er zijn natuurlijk altijd mensen die op vakantie gaan om te zeuren. Het was tevens onze eerste keer in Griekenland. Hadden bij Alexander een motorscooter gehuurd en het eiland bekeken.
Een wekker hoef je niet mee te nemen want de watervliegtuigen beginnen lekker vroeg zodat je op tijd op kunt staan (is het nog niet zo warm)
TIP: huur een boot bij hotel Konatokali bay. Kost voor een hele dag ongeveer 100 euro incl benzine en is zer de moeite waad. Zie je dingen die je banaf de kant niet kan zien. Bij Harry's kun je erg goed eten. (ongeveer 15 min lopen naar kontokali aan de rechter kant) De taverne bij de supermakt ( de eerste die je tegenkomt als je naar kontokali llopt) is niet echt van goede kwaliteit. Kun je beter 5 min doorlopen naar Harry's.
Appartement is gewoon goed. Bedden zijn wel verslten maar kun je oplossen door een paar deken erop te leggen.

Familie, Juni 2008
Lekker uitgerust.
Fam. Hazel
3-8-2008 Wij zochten een week rust en een eerste test met een vliegvakantie met onze 1 jarige dochtertje.
De eigenaresse had ons een appartement op de begane grond gegeven zodat we niet met een buggy etc. een trap op hoefden te gaan. Een kinderbedje was aanwezig en er was nog wat speelgoed aanwezig.
Het was ff wennnen om te douchen zonder douche-gordijn. Verder is het handig om jezelf te beschermen tegen de muggen. Het eten in de tavernes vlakbij was goed te doen en goedkoop.
Wij hebben lekker van de rust kunnen genieten (geen lawaai van disco's en restaurants)
De watervliegtuigen maken wel veel lawaai. Maar als je je bedenkt dat het maar ongeveer 2 minuten duurt, valt het mee.
Voor wat wij wilden was dit een heerlijke accomodatie en zeer vriendelijke eigenaaresse/personeel.

met partner, Juni 2008
Heerlijke week gehad!
Bram
22-6-2008 Rustig gelegen appartementencomplex, met mooi goed onderhouden zwembad, schitterende tuin, prima appartementen, met keuken met koelkast, oven/kookplaatjes, eettafel, badkamer met douche en toilet, slaapkamer 2 personen, woon/slaapkamer voor nog 2 personen, en balkon.
Als je je voorbereid tegen muggen (anti-prik, deet, etc) dan stoor je je hier niet aan, we hebben er in juni weinig last van gehad.
3/4 keer per dag landt/stijgt er een water vliegtuig op, vanuit de nabijgelegen baai/haven, maar deze 2 minuutjes hebben onze vakantie niet verstoord.
Vistaverne, Griekse taverne (niet duur) en supermarktje (wel wat duur) binnen 400 meter, grote supermarkt en PIN binnen 600 meter, klein strandje en Kontokali Bay hotelstrand met bedden op 300 meter.
Corfu Town ligt vlakbij, leuk voor een dagje rondkijken, musea, en veel toeristische winkeltjes.
Huur een scooter (20 € per dag voor 150cc, via huisbaas) en verken de mooie baaien (snorkelen!) strandjes, en dorpjes op het eiland.

met oudere kinderen, Aug. 2007
Heel rustgevend en veel te doen
Jade
19-4-2009 het is dichtbij het strand, je hebt een lekker zwembad, en je hebt geen overlast van een stad of iets. ook kun je het lopend redden naar de eettentjes.

6,1

alleenreizend (1)