Appartement Kommeno Villas*** in Kommeno Griekenland beoordelingen 8.3 | Zoover

Appartementen.

Beoordelingen Appartement Kommeno Villas***

Spiros Koustas, 49083, Kommeno
Appartement Kommeno Villas scoort een 8,3 uit 10, op basis van 45 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Kommeno Villas***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Kommeno Villas*** in Kommeno, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 65 vakantiefoto's van Appartement Kommeno Villas*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Corfu. Vergelijk Appartement Kommeno Villas*** met andere accommodaties in Kommeno.

1 2 3 4 5 volgende

45 beoordelingen over Kommeno Villas***

5,6
"Aanrader!"
Van Velsen
19-9-2011 Wij zijn vandaag teruggekomen van Kommeno Villas en wij zijn zeer te spreken over dit appartementencomplex. Geboekt bij touroperator
De eigenaar, Spyros, is een geïnteresseerde man die het iedereen naar de zin wil maken en altijd bereid is overal informatie over te verstrekken. Jill, een Engelse van origine, staat achter de bar en is een alleraardigste, bescheiden gastvrouw, die je alleen maar wil bedienen omdat, zoals ze zelf zegt, de gasten komen om uit te rusten en niets mogen doen.
De appartementen zijn schoon, liggen trapsgewijs tegen een berg en hebben uitzicht op zee. Dat uitzicht is trouwens adembenemend. De ene dag ontvang je schone handdoeken en de andere dag schone lakens. Het zwembad is ruim en rustig. Bedjes en parasol zijn aanwezig.
Het gehele team doet er alles aan om iedere gast een vakantiegevoel te bezorgen!
Auto, inclusief, is heerlijk!

"Alleen al voor het uitzicht"
Jaap Verkerk
1-10-2011 KommenoVillas is app.complex op een unieke en schitterende locatie op Corfu. Uitzicht over baai richting Kerkyra is schitterend en maakt volkomen waar wat er beloofd wordt. Schoon appartement, ruim van opzet met een wk/keuken (koelkast + 4pits elektr comfort), 2 pers. sk en een badkamer/toilet. De woon-en slaapkamer beiden voorzien van airco. Bedlinnen en handdoeken 2x pw verschoond. App. heeft heel groot balkon met schitterend uitzicht. De 2 bedden in de slaapkamer zijn hard maar slapen prima. Het bij het restaurant gelegen zwembad is keurig en voorzien van voldoende ligbedden en parasols. Uitzicht vanaf het terras bij het restaurant, wat een prima keuken heeft, is adembenemend . Voor supermarkt bent u op Gouvia aangewezen want het assortiment van de minimarkt op 300m van het complex is minimaal. Gastheer Spiros, zijn vrouw en de rest van zijn team hebben alle belangstelling voor hun gasten en doen alles om het je naar de zin te maken.

met partner, 2011
"Super uitzicht, heerlijk relaxed"
Sandra
8-9-2011 Kommeno villas is echt een leukr plek om te verblijven. We waren met zn tweeen en hadden een appartement geboekt. Inrichting is simpel maar je zit toch niet binnen. Mooi terras maar in de ochtend stond bij ons de zon erop dus was niet te harden door de hitte. In de namiddag en avond kan je er heerlijk zitten ( wel een beetje muggespray gebruiken). Restaurant is goed, kaart is niet uitgebreid maar goed eten. Ook heerlijk om een drankje te doen. Zwembad is nooit druk, dus heerlijk vertoeven als je dagje niet op pad wilt. Spiros en vooral de engelse dame die er overdag staat zijn erg aardig. Eigenlijk is het er best TOP!

De beste prijzen en lastminutes voor Appartement Kommeno Villas*** bij...

"Prachtig!"
Nathalie
8-8-2011 Wat een top locatie om met je partner even bij te tanken!
Wij zijn in 9 jaar niet zonder de kinderen op vakantie geweest, maar we hadden geen betere locatie kunnen kiezen.

Top! Aardige eigenaar, supervriendelijke gastvrouw en via Eliza was het allemaal prima geregeld. Huurauto is een must. Wat een prachtig uitzicht hadden we vanaf ons (grote) appartement nr. 5.
Kortom heerlijke vakantie gehad!

"Uitstekend !"
strien
1-8-2011 Vriendelijke mensen. Goede service. We zaten in app 10 deze was ruim mooi uitzicht en netjes verzorgt. 14 jaar geleden voor het laatst op corfu geweest. Helaas is het er een stuk toeristicher en niet altijd beter op geworden.
Een auto is onmisbaar bij kommeno villa's. Wij waren zelf vooraf in de veronderstelling dat we ook naar het strand konden lopen maar dit was helaas niet het geval. Ook onze kinderen (8/11) hebben een prima vakantie gehad.

"KOMMENO Villas: MOOI uitzicht ,studio erg sober"
Marleen & Ron
13-7-2011 Studio mag wel eens worden opgeknapt!
Kozijn voordeur rot en los in muur,deur kan open zonder sleutel.
Bedden :spiralen prikken in je ribben>in kast liggen dekens die helpen als je ze op de matras legt.
Elektro onveilig,allemaal kleine dingen die met een beetje geld en weinig moeite niet nodig zouden zijn.
Gezellige buren!!! verbranden 2x per week hun afval,overdag rustige ligging,'s avonds stereo muziek van lager liggende hotels,helaas beide verschillende muziek!
Corfu kan trots zijn op de natuur,prachtig ,maar helaas niks voor ons veel te druk en géén traditioneel grieks eiland......waar zijn de geiten,schapen ,koeien?

"Fantastiche plek"
teun van vliet
30-6-2011 goed verzorgde appartementen met prachtig uitzicht
rustige omgeving met fijn zwembad en goed restaurant
goede service om de twee dagen schoon bed en bad linnen
personeel zeer vriendelijk

met partner, Mei 2011
"Helaas geen uitzicht"
r_boekelaar
31-5-2011 Kommeno Villas gaat prat op zijn fantastische uitzicht. Vooral bij de bar/zwembad is het adembenemend. Helaas hadden wij nu net die ene studio, die zo laag ligt, dat je alleen tegen bomen aankijkt. De koelkast maakte zo'n herrie, dat we hem 's nachts uitzetten. Balkontafel verroest, balkonstoel stuk. De badkamer is piepklein en de douchekop bladderde. Het is een prachtig park en alle appartementen hebben een prachtig uitzicht, maar ga niet in studio 9 zitten

met partner, Mei 2011
"Niet zo geschikt voor minder mobiele mensen."
H.Schutte
8-6-2011 Slecht te belopen voor senioren. Spiros is zeer vriendelijk en denkt goed mee in oplossingen. Het eigen restaurant heeft m.i. matige eten en vrij prijzig voor wat je krijt. Het uitzicht maakt veel goed. Lekker eten kun je bij Apovrado, dichtbij, net voor de minimarkt beneden.
Mooie plekken: Cape drastis. Lakones en taart bij cafe Bella Vista. Pelekas. Pagi (007-cafe), paleokastritsa, strand van Glifada, Achilion, kasteel van Sissie, chlomos,, kanoni.

met vrienden, Mei 2011
"Mooi parkje"
H.P. Meeuwsen
25-5-2011 De ligging is werkelijk prachtig. een geweldig uitzicht, vooral vanaf het terras bij het (uitstekende ) restaurant. Er wordt om de dag schoongemaakt en nieuwe handdoeken verstrekt en om de drie dagen worden de lakens gewisseld. De medewerkers zijn bijzonder vriendelijk. Het parkje wordt keurig bijgehouden . Een bloemenpracht en ook sinasappel en citroenbomen. ook groeien er bananen. Zoals reeds opgemerkt. In het restaurant kun je uitstekend eten voor een alleszins redelijke prijs. De inrichting van de huisjes is wel erg sober. Het is een uitstekende plaats om het eiland te verkennen. een auto is wel nodig. Om alle gaten in de wegen te ontwijken moet je wel goed kunnen slalom rijden, maar de natuur is prachtig

1 2 3 4 5 volgende