Appartement Bella Vista*** in Kommeno Griekenland beoordelingen 8.4 | Zoover

Appartement Bella Vista*** Kommeno

Beoordelingen Appartement Bella Vista***

Spiros Koustas, 49083, Kommeno
Appartement Bella Vista scoort een 8,4 uit 10, op basis van 16 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Bella Vista***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Bella Vista*** in Kommeno, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 22 vakantiefoto's van Appartement Bella Vista*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Corfu. Vergelijk Appartement Bella Vista*** met andere accommodaties in Kommeno.

14 beoordelingen over Bella Vista***

met partner, Mei 2011
"Een aanrader"
Frans
7-6-2011 Een heerlijk appartement in het niet toeristische Kommeno. De inrichting van de studio is vrij sober, badkamer is wat verouderd, keukeninrichting in minimaal maar het geweldige uitzicht maakt alles goed!!! Ook het zwembad is heerlijk met een mooi uitzicht vanuit de ligstoelen. Een aanrader voor de rustzoekers, als is het wel erg jammer dat 's avonds de gasten van het nabijgelegen all inclusive hotel Eva Palace ge-entertained moeten worden met live music.... Ook een aanrader is het nabijgelegen restaurant Apovrado (te bereiken via een lange trap naar beneden).

"Het beste tot nu toe"
Smets E + Maris R
19-9-2009 Wij waren er van 18.08.09 t/m 16.09.09. Een appartement type A met een groot balkon. Inrichting volgens ons OK. Wisseling badlinnen 2 daags, beddegoed 3 daags. Voor alle appartementen met frontaal zeezicht: een nooit gezien panoramauitzicht. Overweldigend. De eigenaars (Spiros en Voula) zijn buiten categorie. We zijn al een 35 keer in griekenland geweest maar zullen nooit meer zo'n gastheren vinden. Du niet meer twijfelen en boeken. Wij keren er nog naat terug.

met partner, Sept. 2009
"Super vakanitie gehad"
sonja en marco
15-9-2009 we hebben het daar erg naar ons zin gehad.
het is een rustige omgeving met een prachtig uitzicht.
wij hadden zicht op zee.
auto huren is wel aan te raden.
corfoe eiland is prachtig om rond te toeren
eigenaren van bella vista zijn echt super doen er van alles aan om het de gasten naar de zin te maken.
het ontbijt was ook prima verzorgd.

met partner, Aug. 2009
"Fantastische plek"
martijn&sandra
5-9-2009 Appartement bella vista in kommeno is geweldig!!
we zijn hier en 2001 geweest nu 8 jaar later nog steed geweldig als je naar corfu gaat voor je rust moet je hier heen gaan .

met partner, Aug. 2009
"Prachtig uitzicht en geweldige eigenaar"
Martijn & Simone
20-8-2009 Komenno Bella Vista maakt zijn naam waar. Een prachtig uitzicht zoals in de naam al vermeld wordt. De eigenaar Spiros Koustas is erg gastvriendelijk en nam de moeite om op onze grote kaart een groot aantal interessante en mooie plekjes op Corfu aan te kruisen. Een auto of scooter is hier wel noodzakelijk aangezien er alleen een klein winkeltje in de buurt is. Naast het kleine winkeltje beneden zitten er ook drie restaurants dichtbij. Alle drie de restaurants zijn goed betaalbaar, tussen de 6-15 euro per persoon voor een hoofdgerecht. Het restaurant boven bij Kommeno Villa's is van Spiros Koustas zelf. Hier heb je prachtig uitzicht en de bediening is erg vriendelijk. Het restaurantje de trap af is gezellig als je van een iets drukker restaurant houdt, het eten is hier erg lekker. Het laatste restaurant 'Panorama' is ook een gezellig restaurant met vriendelijke bediening. Het zwembad is van prima formaat en nooit echt druk.

Kortom echt een aanrader!

met partner, Juli 2009
"Als je van rust houdt..."
Hans Satink
14-7-2009 Dan zit je hier goed. Door het mooie uitzicht is je vakantie bij aankomst al geslaagd. Het restaurant van Spiros, de eigenaar, is ook prima. Het ligt op loopafstand van de appartementen. Ook daar een werkelijk fantastisch uitzicht. De appartementen liggen een eindje van de winkels en uitgaanscentra vandaan. Een auto of scooter huren is een must als je de omgeving wilt verkennen. Appartementen waren netjes schoon. Voor het strand moet je een steile helling af lopen. Het is een klein knus strandje met watersport gelegenheid. Je kan daar bv. een boot huren en de kust verkennen.

"Super plek"
Marlies
30-6-2009 Wij hebben twee weken in dit complex gezeten. Het uitzicht is geweldig, vervoer is wel nodig. Vlakbij zit wel een (nogal dure) minimarkt, er zitten een paar prima restaurantjes in de buurt. Ons appartement, een studio, was niet zo groot, maar in het complex zaten ook veel ruimere appartementen met aparte slaapkamer(s). Een heerlijk zwembad, om de twee dagen werden de handdoeken verschoond, appartementen waren erg schoon. Wij waren blij dat we hier zaten en niet in het drukke gouvia, het was echt een superplek!

met oudere kinderen
"Geweldig!"
C.J.H
16-6-2009 wat een uitzicht!
alleen voor het uitzicht en het balkon zou je er al heen moeten gaan, een nadeel is wel dat als je niet ver kunt lopen e.d dat de weg naar de supermarkt een lang trap is stijl naar beneden.
verder is het personeel erg vriendelijk en word er regelmatig schoongemaakt en wordt het allemaal netjes bijgehouden. wij hadden ook een erg mooi een groot balkon dit was erg fijn. verder was er boven op de heuvel/berg hoe je het ook wil noemen een restaurant en nog een zwembad dit was allemaal van dezelfde eigenaar een hele vriendelijke man. alleen het dichtbijzijnde dorp was moeilijk zonder vervoer te bereiken, wij hebben dan ook een auto gehuurd. maar deze appartementen zijn echt geweldig!

"Supervakantie"
Elja
14-9-2008 Een prachtig uitzicht vanaf je balkon. Kleinschalig, 12 app. Erg mooie, rustige omgeving. Naar het strand een stijl stuk naar beneden via een trap, erop is nog erger. Wel gratis bedjes en parasols op het strand dus daar doe je het dan voor.
Zwembad schoon en mooi, als iedereen tegelijk wil zwemmen te weinig bedjes.
Vervoersmiddel echt nodig, anders een half uur lopen naar dichtsbijzijnde, goed geprijsde winkel.

met partner, Aug. 2008
"GEWELDIG!"
kaar
21-1-2009 Wij hebben hier de beste vakantie ever gehad! Wat een waarnzinnig uitzicht! Verstandig is om het appartement met zeezicht te reserveren! In het dorpje kun je een scooters huren. Wij vonden het prettiger om met de scooter het eiland te verkennen dan met een auto aangezien de wegen erg smal zijn.
We hebben op het strandje beneden 2x een boot gehuurd! Een leuke manier om zo het eiland te verkennen! We zijn niet vaak uiteten geweest maar hebben heerlijk zelf gekookt om vervolgens op ons balkon van het uitzicht te genieten.

Vlakbij het appartement is een coktailbar met zwembad. Wij vonden dit een heel leuk tentje om 's middags even een duik te nemen met een cocktail!

Kommeno Bella Vista is een echte aanrader!