Hotel Corfu Holiday Palace (vh. Aquis)***** in Kanoni Griekenland beoordelingen 7.7 | Zoover

Beoordelingen Hotel Corfu Holiday Palace (vh. Aquis)*****

5,8

29 mei 2012

Hotel Corfu Holiday Palace (vh. Aquis)***** Kanoni

Beoordelingen Hotel Corfu Holiday Palace (vh. Aquis)*****

Nausicas Street, 49100, Kanoni
Hotel Corfu Holiday Palace (vh. Aquis) scoort een 7,7 uit 10, op basis van 38 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Corfu Holiday Palace (vh. Aquis)*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Corfu Holiday Palace (vh. Aquis)***** in Kanoni, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 52 vakantiefoto's van Hotel Corfu Holiday Palace (vh. Aquis)***** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Corfu. Vergelijk Hotel Corfu Holiday Palace (vh. Aquis)***** met andere accommodaties in Kanoni.

34 beoordelingen over Corfu Holiday Palace (vh. Aquis)*****

5,8
met jonge kinderen, Mei 2012
"Heerlijk ontspannen"
medema
19-5-2012 Via touroperator een voordeelkamer bij dit complex geboekt. Wij zijn een gezin met 2 kinderen (9 en 5) . We kregen een bungalow met tuin en zeezicht. Onze kamer was (redelijk) goed schoongemaakt. Van ongedierte hebben wij niets gemerkt.
Kinderen hebben zich zeer goed kunnen vermaken. De lift naar het strand is een uitkomst. Het uitzicht is prachtig.
Elke ochtend een behoorlijk ruime keuze aan ontbijt.
Wij hebben de hele week elke avond iets anders kunnen kiezen. Vis (soms meerdere keuzes), vlees (altijd meerdere soorten), groenten (warm, koud), diverse kaarssoorten, soep, toetjes, ijs, enz.. Het diner is gewoon GOED!!: Een halve liter bier, een groot glas Rose, 2 flesjes Sprite kosten: € 9,-. We werden bij aankomst direct opgevangen en een medewerker bracht de bagage naar de kamer. Personeel is vriendelijk, behulpzaam, beheersen de Engelse taal goed en komen vakbekwaam over.

"Geweldige vakantie"
devolder martine
4-10-2011 Dit was nu eens een vakantie waarvan je achteraf zegt : mijn batterijen zijn weer opgeladen, alle spanning is uit mijn lichaam verdwenen !
Wij hebben héél erg genoten van het hotel, die zéér goed gelegen is.
Vanalles te zien in de naaste omgeving. Prachtige natuur, lekker eten.
De vliegtuigen vonden wij het einde, ieder stond klaar met het fototoestel in aanslag ! Wij zaten op kamer 647, een kamer op de landzijde, waar we een panoramisch zicht hadden op Corfustad en de bergen en de luchthaven. Wij vonden dit beter dan zeezicht !
Daar wij halfpension hadden , konden wij s'middags grieks gaan eten in de taberna's vlak aan het hotel.
Ook een busstop aan het hotel.
Echt de moeite !

met een groep, Mei 2010
"Geschikt om hier vakantie te hebben"
Ale Sierksma
27-8-2010 Het hotel heeft een mooie ligging met vanaf de balkons aan zee een prachtig uitzicht. Er is wel geluid van opstijgende en landende vliegtuigen door het dichtbij gelegen vliegveld. De mensen van de receptie en van de bediening in het restaurant zijn vrij stug. Het eten is prima, maar soms duurt het lang voor er aanvulling is. Ook worden de tafels niet vlot afgeruimd en schoongemaakt.De kamers zijn ruim, schoon en goed geoutilleerd.
Er is een prachtig zwembad met ligstoelen. Via een lift kun je bij het strand komen. Daar zijn ligstoelen te huren.
Perfect geregeld was dat we de kamers de laatste dag allemaal mochten houden omdat we ´s avonds laat pas vertrokken.
In de omgeving zijn verschillende leuke restaurants met vaak een terras met uitzicht over de baai.
Vlakbij het hotel is een bushalte. De bus verbinding met Corfu Stad is prima.

met partner, Mei 2010
"We gaan zeker nog een keer terug naar dit hotel"
Frank en Christa de...
30-5-2010 Dit hotel is zeker de moeite waard, het is een zeer rustig hotel. De kamer zijn schoon en worden elke dag schoon gemaakt. We zijn er 2 weken geweest alleen kreeg mijn vrouw aan het beging van de 2e week een zweepslag in haar kuit. Er gaat elke 20 min een bus naar Corfu stad dat met zijn winkeltjes en terasjes zeer de moeite waard is. Het personeel van het hotel is zeeeeeer behulpzaam. Er zijn ook wat restaurantjes in de buurt waar je echt lekker Grieks kan eten, ook het eten van het hotel is zeer goed. Ook een auto huren via het hotel is zeer goed koop ( 30 euro per dag) terwel het bij de lokale auto verhuur bedrijven duurde was (40 euro pd)
Het hotel ligt dich bij de luchthaven, en het is zeker de moeite waard om daar tegaan kijken (er is een teras daar)
Van vliegtuig hebben we weinig last gehad.
We Komen zeker nog eens terug naar dit hotel ....voor ons is dit hotel zeker een 10 waard

Frank en Christa de Koster

met partner, Sept. 2009
"Mooie accomodatie, heel groen"
h.roosingh
15-9-2009 We zijn net terug van een heerlijke vakantie. Fijne ruime kamer met zeezicht, airco werkte perfect. Personeel is vriendelijk en correct.
Ontbijt en diner was goed, voldoende variatie en vers. Je kon met een bus naar Corfu-stad, 10 minuutjes rijden. Er zijn vele winkeltjes en terrasjes waar je gezellig kunt gaan zitten. De oude stad heeft wel een Italiaanse uitstraling, vele hoge oude huizen met balkons. Heel mooi om te zien.
We hebben twee excursies gedaan, een naar het zuiden en een naar het noorden van het eiland. Prachtige uitzichten gezien, echt de moeite waard.

met oudere kinderen, Aug. 2009
"Niet in de zomermaanden."
Bert
18-8-2009 Met onderstaande reactie kan ik mij wel in vinden. De service is goed te noemen. Ook het schoonmaken van de kamers is goed net als het eten. Als minpunt zou ik willen noemen de ligging. Het strand is tamelijk klein en wat kiezelachtig. En in de directe omgeving is weinig te beleven. Ook een punt ga er niet heen in de zomermaanden als je wat wilt zien van het eiland want het was er zo warm dat je niet of nauwelijks buiten kon vertoeven. In het voorjaar is dan waarsch. beter. In het najaar loop je weer kans op regen.

met oudere kinderen
"Nooit meer"
balliere petra
12-7-2009 slecht hotel ooit slecht eten onvriendelijk personeel hadden een lek van de airco is tijdens ons verblijf niet opgelost hebbben we nog thans gemeld aan receptie gaan er nooit geen 3 sterren waar geen 5

met partner, Juli 2009
"Net terug van een heerlijke vakantie..."
M.C. van den Berg
4-8-2009 wij zijn net terug van een heerlijke vakantie op het mooie eiland corfu!
ik weet niet waar de onderstaande gasten verbleven, maar wij hebben een heerlijke tijd gehad in het hotel aquis corfu holiday palace, gelegen op een prachtige locatie.
het is een goed grieks hotel, vriendelijk maar zakelijk personeel, goede service, goed grieks eten...
(de sterrennotering werkt in griekenland anders dan bij ons, en het hotel is dus wel de griekse 5 sterren zeker waard!)
de kamers zijn erg ruim en de airco werkt uitstekend. wij hadden absoluut geen last van vliegtuiglawaai.
de bus stopt voor de deur, kaartjes te koop in het hotelshopje (e0,90).
faciliteiten goed, bijvoorbeeld: genoten aan het ruime, heerlijke zoutwaterzwembad met de uitstekende service van Andreas! er is altijd plaats genoeg.
kortom een heerlijke plek, wij komen zeker terug!

met partner, Mei 2009
"Aanrader!!"
weijmans
4-6-2009 Mooi , vriendelijk,behulpzaam , correct hotel. Eten is van goede kwalieteit en voldoende. Ligging dicht bij vliegveld waarvan wij geen enkele last hebben gehad. Goede busverbinding met Corfu stad. Ook bevindt zich dicht bij het hotel een winkel.Voor vliegtuig liefhebbers is dit een ideale plek. Dichterbij kun je denk ik niet komen. Fantastisch om te zien.

met jonge kinderen, Mei 2009
"Mooie omgeving,versleten boel"
Wilfried achtergael
30-5-2009 Eerste indruk was goed,de 2de indruk is dit maar zeker een versleten 3sterrenhotel.
Kamers waren in orde maar de airco een zware ramp;temperatuur op kamer 33graden,klachten die niet opgevolgd werden ivm airco(terwijl ik met baby op kamer lag van 6maand).
Het eten was maar net voldoende niet goed niet slecht veel te weinig afwisseling.
Het zogezegde liftje tot aan het strand is zever want na dat liftje moet je nog door een bar en 1verdiep met trappen.
Fitnessruimte is oeroud!!!!!!!en versleten!!
Veel louche figuren en strekenventen in het hotel wegens de casinohal.
Kamers aan de straatkant zeker niet nemen veel te veel last van de luchthaven(miss wel omdat ik snachts de raam moest openzetten van de warmte)
Dus in feite is dit geen goed hotel stokoud!!
Zwembad vind ik een pluspunt maar zeker niet voor kinderen.
Niet voor herhaling vatbaar heb al veel reizen gedaan maar dit hotel is zwak.