Appartement San Marco Villas**** in Ipsos Griekenland beoordelingen 8.0 | Zoover

Beoordelingen Appartement San Marco Villas****

29 mei 2012

Zwembad uitzicht

Beoordelingen Appartement San Marco Villas****

Gamel Cemetery Road 1802, 49100, Ipsos
Appartement San Marco Villas scoort een 8,0 uit 10, op basis van 144 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement San Marco Villas****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement San Marco Villas**** in Ipsos, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 136 vakantiefoto's van Appartement San Marco Villas**** vinden. Je kunt 1 video van Appartement San Marco Villas**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Corfu. Vergelijk Appartement San Marco Villas**** met andere accommodaties in Ipsos.

144 beoordelingen over San Marco Villas****

met vrienden, Mei 2012
"Fijn appartement met mooie omgeving"
Anyelle
24-5-2012 Wij hebben hier het op prima naar ons zin gehad. De boulevard welke lekker op loopstand was(10-15min), helaas met kiezelstrand.
Mini super direct naast de deur, welke vers brood heeft.
Zeker een aanrader om nog eens naar terug te gaan.

met partner, Mei 2012
"Leuk accomadatie"
katy
22-5-2012 Net terug van een week San Marco villa's geweldig vakantie gehad goed verzorgt appartementen gezellig zwembad, lekker eten bij leos mooi avond entertainment ,heel netjes en opgeruimd , mooi uitzicht over de baai van ipsos,wij gaan zeker terug

met partner, Okt. 2011
"Prima"
van.schijndel
17-11-2011 Een goede accomodatie. Wel een lastige weg om te lopen naar de zee.

"Redelijk appartement"
Sabrina en tiemo
22-9-2011 Wij hebben een super vakantie gehad op corfu. De ligging van het appartement vlak bij de boulevard van ipsos was dan ook goed! Wij hadden alleen niet echt een super kamer. Hij lag aan het zwembad dus vanaf je balkon totaal geen privacy. Opzich was dat niet super erg aangezien we toch niet veel bij het appartement zaten. Wat echter wel heel jammer was was dat er een grote scheur in de wc bril zat waardoor steeds je vel ertussen zat. Ook jammer dat de douchebak lek was waardoor heel de badkamer na een douchebeurt onder water stond. Dat is dan knap lastig als je maar eens in de 3 dagen schone handdoeken krijgt ( en er zeker 1 per dag nodig was om de vloer een klein beetje droog te krijgen ). Ook was het een beetje jammer dat je voor de airco nog vrij veel moest betalen. volgens mij zo rond de 60 euro per week. Wij zaten er 2 weken dus dat was best nog een duur grapje. Al met al klaag ik niet snel over een appartement. Wij slapen er meestal alleen. Toch vond ik dit vrij slecht!

"Goede appartementen"
rita
1-10-2011 als je aangeeft dat er gratis wifi is,dan zorg dat het er ook is voor alle appartementen.
de weg terug uit Pirgi is een stevige wandeling van 20 min berg op.Kan pittig zijn bij temperaturen van 35 gr en nog hoger.
Verder is t fijn dat de restaurant-eigenaar z'n best doet om af en toe een leuke avond te hebben

"Fantastisch appartement zeker een aanrader !!!"
saskia
24-8-2011 mooi verzorgd appartement. Geen appartement voor zelf te koken 2 kleinen gaspitjes en niet het juiste materiaal bij de hand. Het eten in het restaurant bij het hotel was prima en in het centrum van ipsos, corfu stad gouvia etc kan je prima eten en helemaal niet duur. Personeel is heel vriendelijk en doet alles voor je. Wij hebben een scooter gehuurd bij street angels in ipsos zelf dit was prima geregeld met een nederlands contract en helemaal verzekerd dit is zeker aan te raden. Voor de excusies kun je bij je eigen reisorganisatie boeken maar dit is vele malen duurder dan biej een sophia en homers in het dorp gelegen. De reisorganisatie zal je dit zeker afraden maar het is echt een aanrader. Prima geregeld en je krijgt de zelfde excursie als met de reisorganisatie alleen dat stukke goedkoper. Het was echt een prima vakantie.

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Douches lekken, 1 pit kookstel . wifi niet overal"
P te A
1-9-2011 De douche cabines lekken, waardoor de badkamer snel blank staat. 1 pit elect.kookstel (en een hele kleine). In de keuken mis je wel zaken als een kaasschaaf ea.
niet in ieder appartement wifi. Als je bij het zwembad zit, is er wel wifi.
Ondanks bovenstaande negatieve punten, een leuke plaats om vakantie te houden. Redelijk dichtbij Corfu stad. Daarnaast winkeltjes vlak in de buurt voor de eerste levensbehoefte. Wel hoge prijzen! AH is vaak lager geprijsd.
Bij het zwembad zin prima ligkussens en parasols, om goed tot rust te komen en bij te kleuren.

"Prachtig complex!"
fam. vd Griendt
18-8-2011 Wij vonden San Marco Villas een heel mooi complex. Wij hadden een appartement met twee lagen, een voor ons en een voor de kinderen, met twee badkamers! Hebben we nooit om gevraagd, hoefden we ook niet extra voor te betalen. Heel mooi zwembad, goede ligbedden. Toen wij er waren was het wel druk, dus bedjes vaak bezet. Goed restaurant met hele vriendelijke eigenaar en personeel. Goed eten voor weinig geld en 1x per week live muziek. Ligging van het complex is iets minder. De weg naar Pyrgi/Ipsos loopt naar beneden langs een hele drukke weg. Boulevard Pyrgi-Ipsos is niet echt de moeite waard. Verder is het een mooi eiland, auto huren is aan te bevelen. Ook boottocht naar Paxos-Antipaxos en blauwe grotten is erg leuk.

"Redelijke accomodatie"
jan en Karen
12-7-2011 Het is een redelijke accomodatie, stijlvol gebouwd, wel veel trappen en geen lift De weg naar Pirgy is via een gevaarlijke weg richting de boulevard, die aan het begin veel verpaupering kent en verder eenvoudig is. Smal schoon kiezelstrand en even het water in, dan zandbodem. Daar prima genoten. Accomodatie kent geluidsoverlast en meestal is er niemand om tegen laawaaimakers op te treden. Inventaris in keuken was vies bij aankomst, wel een goed koffiezetapparaat en vuile waterkoker. Airco is duur en werkt alleen als je ere bent, voorkoelen gaat dus niet. Zwembad en bas/resto topklasse. Wil je verder dan een auto huren, mooi groen eiland, veel olijven.

"Lekker rustig, maar wel centraal"
Femke
5-7-2011 10 dagen verbleven in een studio helemaal beneden (A103). Prima ruimte met mooie grote tv, lekker bed en heerlijke douche (die je zelfs kon ophangen)! Eenvoudig keukentje waar je prima simpele maaltijden in kunt bereiden. Kastjes roken inderdaad wat muf, maar wij lieten ze gewoon open staan, dat scheelde. Terras is heerlijk met lekkere stoelen. Bij het meestal lekkere rutigr zwembad altijd plek op de heerlijke ligbedden. Restaurant heeft prima kaart en erg vriendelijke bediening. En een geweldig uitzicht over de baai van Ipsos! Erg gezellig is de zondagavond met live-muziek. Andere aanrader is restaurant Karidia (richting Dasia aan de linkerkant van de weg). Hier een heerlijke Griekse meze schotel met allerlei hapjes, ouzo, wijn, koffie voor 2 personen voor maar €27,-. Om ergens te komen is een scooter of auto wel echt een must. Bij Street Angels (eerste straat rechts in Ipsos) prima scootertjes te huur voor €15,- per dag incl. alle verzekeringen en een Nederlands huurcontract.