Beoordelingen Hotel Jason***

18 mei 2013

Jason***
Beoordelingen Hotel Jason***
GR-490 83, Ipsos
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Jason*** in Ipsos, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Jason*** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Hotel Jason scoort een 7,4 uit 10, op basis van 19 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Jason*** in Ipsos, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Jason***, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Hotel Jason*** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 8 vakantiefoto's van Hotel Jason*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Corfu. Vergelijk Hotel Jason*** met andere accommodaties in Ipsos.

17 beoordelingen over Jason***

6,7
met vrienden, Juli 2009
"Fijne vakantie!!!!"
Nathalie Van Moor
26-8-2009 We hadden een heel toffe vakentie in hotel jason zeker een aanrader!!!!

"Nooit meer"
Kim en Wim
28-9-2008 Wij zijn net terug van een weekje corfu.
Het is een prachtig eiland, mooie dingen gezien maar het hotel was nen tegenvaller.
Al een geluk hadden we de reis gewonnen want anders zou ik spijt gehad hebben van het geld.
Het ontbijt trok op niks, de bediening in het hotel vonden wij ook beneden alle peil.
We hadden geluk dat er zoveel toffe mensen in het hotel zaten want daarmee hebben we een ongeloofelijk toffe week beleefd.
De helling naar het hotel is afzien maar da neemde er wel bij. Den trap vanachter vond ik persoonlijk veel gemakkelijker.
Een aanrader is de boot bbq en griekse avond. Eilandtoer was ook de moeite voor de prachtige uitzichten.
Maar het was goed voor ene keer en nooit ni meer.

"Hotel jason"
Lindsay
23-8-2008 We zijn net terug van 1 weekje Corfu . Hotel Jason is een proper hotel , vriendelijk personeel . Maar het enige wat een beetje tegenstak was het zeer eenvoudig ontbijt .Je hebt zeker een goede conditie tegen dat je weer thuis komt , want het hotel ligt op een grote heuvel .

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Jason*** bij:

johan & ann
18-7-2008 Net terug van een onverwachtse last-minute in Hotel Jason-Corfu. Hotel is vrij klein, maar verzorgd. Prima ligging, wat weg van de drukte. Aangenaam zwembad, niet te groot, maar ook niet constant druk bezet. Ontbijt is simpel maar voldoende (brood, jam, kaas, hesp, ei, cornflakes, fruit, koffie/thee). Om de twee dagen verse handdoeken, op verzoek zelfs frequenter. Vriendelijk onthaal. Ideaal om van hieruit uitstappen te doen. Huren van auto of scooter aangewezen. begin juli 2008

Sara
8-8-2007 Hallo!
Ik ben net terug van 8 dagen Corfu en verbleef in 'Hotel Jason'. Toen we met de bus van de luchthaven langs verschillende andere hotels reden, dacht ik: ohnee! Hotel Jason daarentegen oogde heel mooi, verzorgd met een prachtige omgeving! En zo heb ik de vakantie ook ervaren! Oké de kamers zijn niet supergroot, maar het enige dat je daar doet is slapen! Vooral het zwembad en bijhorende bar waren geweldig! Ook al was het hoogseizoen het was er altijd rustig. Ipsos heeft verschillende restaurants, danscafés en discotheken toch vond ik het 's avonds het leukst aan de bar. Een autootje huren is een aanrader en zo ook de vele boottochten! Goedkoper zijn de busverbindingen die je op 10min. naar Corfu stad of andere leuke plaatsjes brengen! Laat je dus niet ontmoedigen door de negatieve reacties, want het hotel is dik in orde en Corfu zelf is prachtig! Geniet ervan!

met vrienden, Juni 2007
Julie
28-6-2007 We zijn in juni naar Jason geweest. Ok, het hotel is inderdaad eerder eenvoudig. Maar we hebben er wel een super vakantie gehad. De kamers zijn klein en de badkamer stelt niet zoveel voor, maar hoeveel tijd spendeer je er? Het hotel heeft een prima ligging (je bent overal direct bij). Het is niet ver van de luchthaven (en dat is ook een plus als je aankomt en vetrekt!). Het was een typisch Grieks ontbijt, maar met een pot choco heeft dit ons zeker gesmaakt.
Ik zou zeker nog teruggaan.

met partner, Sept. 2006
Scheerlinckx Gert
25-9-2006 zeer kleine kamers (vooral badkamer). Slechts 1 maal per week nieuwe handdoeken (dan nog met gaten).
Ontbijt is heel pover.
Wel mooi zwembad en mooie receptie met vriendelijk personeel.

Krika
19-6-2006 Wij zijn net terug van hotel jason in ipsos. Fijne vakantie gehad, maar hotel is echt wel basic. Wel mooi en verzorgd, maar de kamertjes zijn heel sober en klein, vooral de badkamer. Ook jammer dat je maar 2 maal propere handdoeken krijgt, je gaat immers 2 maal per dag onder de douche met dat zeewater en zonneproducten, maar ja. Ontbijt is echt niet veel bijzonder, maar thuis eten we ook niet super gevarieerd he. Ik heb een pot nutella gekocht en alles was ok. Hotel ligt op een steile berg en is toch wel wat klimmen. Als je achteraan de trap neemt, is het al een stukje aangenamer. Een wagen is er echt wel aan te raden, want ipsos zelf, daar kan je geen week vertoeven. Corfu heeft zoveel mooie plekjes die je moet gezien hebben. Veel plezier voor de volgende bezoekers.

met vrienden, Juni 2006
jomu
1-6-2006 vorig jaar 5-19 juni(2005)te steile helling de laatste 70 m.ontbijt eenvoudig.omgeving prachtig.zwembad zeer goed (kijk niet nr de folder)huur een vervoermiddel maar neem bus voor hoofdstad(altijd te laat om te vertrekken maar stipt om 16u of 20u om terug te keren.bezoek de berg van het eiland.weinig of geen ruines...prachtig groen eiland-zin om terug te gaan

met partner, Mei 2006
johan hendriks
1-6-2006 We zijn net teruggekeerd van hotel Jason in Ipsos. Dit hotel is zeker in deze periode geschikt om te rusten. Het is er heel rustig. Het hotel is werkelijk schitterend gelegen en het is er zeer proper. Het ontbijt is wel wat aan de magere kant ,maar in ipsos heb je veel restaurants aan schappelijke prijzen. We hebben een zeer ontspannende en prachtige vakantie gehad.

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit