Appartement Spyridoula*** in Gouvia Griekenland beoordelingen 8.8 | Zoover
1.509.783 beoordelingen - 43.458 bestemmingen - 273.635 accommodaties - 19.796 bezienswaardigheden - 2.018 bezoekers online
Home > Griekenland > Corfu > Gouvia > Appartement Spyridoula***

Beoordelingen Appartement Spyridoula***

8 februari 2012

HETN APPARTEMENT VANAF BUITEN

Appartement Spyridoula scoort een 8,8 uit 10, op basis van 246 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Spyridoula***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Spyridoula*** in Gouvia, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 118 vakantiefoto's van Appartement Spyridoula*** vinden. Je kunt 2 video's van Appartement Spyridoula*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Corfu. Vergelijk Appartement Spyridoula*** met andere accommodaties in Gouvia.

246 beoordelingen over Spyridoula***

met jonge kinderen, Sept. 2011
Fantastische vakantie gehad!!!!!!!!!!!
Familie Scheper / D...
21-9-2011 Wij zijn 10 daagjes bij Vangelis en Charoula geweest met onze dochter en het is ons zeer goed bevallen. Ons 3 kamer appartement was erg groot en we zaten direct aan het zwembad/bar/restaurant. We hebben er heerlijk gegeten en gedronken en zijn tot de laatste minuut gigantisch verwend door alle personeel.

Super vakantie gehad!
M. Kros
10-10-2011 Ontzettend fijne vakantie gehad! Zo gastvrij hadden wij het nog niet eerder meegemaakt. De hele familie werkt keihard om het alle gasten naar de zin te maken. Vooral veel respect voor Nicoletta, die van 7 uur 's ochtends tot half 1 's nachts bezig was met wassen, schoonmaken etc.!

De sfeer is erg gezellig, kleinschalig waardoor je al gauw veel contact hebt. Het eiland is heel erg groen, dat maakt het erg mooi!

Wij raden deze vakantie zeker aan voor mensen die geen zin hebben in drukte (en Engelsen) en op zoek zijn naar een rustige, relaxte vakantie.

Wij hadden half board, dus ontbijt en diner bij de prijs in. Ontbijt is erg uitgebreid en er worden erg lekkere avondmaaltijden gekookt! Tijden ontbijt zijn, bijv. als je vroeg op excursie gaat, altijd aan te passen!

We gaan zeker nog eens naar dit mooie complex met vooral super aardige, behulpzame eigenaren, familie en medewerkers!

met jonge kinderen
Geweldig
Jel
24-8-2011 Voor de 4e keer geweest, over een periode van 15 jaar. En voor de 4e keer weer helemaal top! De kinderen hebben genoten, en wij ook.

Mooie bungalow! lieve mensen,super!!
Jet
16-8-2011 Vangelis een gezellige lieve man. we kregen soms bijna net zoveel drankjes als we kochten! bed te hard?? gelijk een topcoat erover heen!!zijn vrouw Charoula kookte verukkelijk!!! en ontbijt 5.50

Spyridoula was top
fam van der bos
1-9-2011 goed verblijf gehad.zo gast vrij allemaal.ben er voor de tweede keer geweest.echt een aan raader. zeer rustig maar daar houden wij wel van.klein schalig.maar zeer goed. tot volgend jaar.gr sandra.fam van der bos

Super vakantie !!!
Nicole
12-8-2011 Spyridoula is een plek voor ons om thuis te komen. Het is voor ons de 4 de keer, en zal zeker niet de laatste keer zijn.
Vangelis en Charoula zijn geweldig gastvrij en behulpzaam. Dit geldt ook voor hun kinderen en zijn zus. Het eten is geweldig, de huisjes zijn prima en zeer schoon. Het eiland is mooi en groen.

Volgnd jaar weer!!
edwin en deja
10-7-2011 Voor de 2de keer bij Vangelis en Charoula geweest en wat zijn het toch hartverwarmende mensen, niets is ze teveel! Sagapo Vangelis en Charoula!

Het is d'r fantastisch.....
Kakias
13-12-2011 Spyridoula is een plek om thuis te komen. Vangelis en Charoula zijn geweldig gastvrij en behulpzaam. Het ontbijt is uitgebreidt....ga je op excursie dan is er voor vertrek ook de mogelijkheid om te ontbijten. Wil je het rustig aan doen en genieten van de zon rondom het zwembad dan kan je tussen de middag lunchen en bij het aanbreken van de avond kan je verder genieten van authentieke griekse gerechten en muziek.
De apparatementen zijn prima en zeer schoon. Verder is het eiland Corfu 'de groene parel' je kan volop genieten van de prachtige natuur en het griekse leven.

met vrienden, Juli 2011
Ontspannen vakantie
Anne
7-8-2011 Een heerlijke vakantie gehad op Corfu, mede door het verblijf in Spyridoula. Vooraf waren we een beetje sceptisch door alle tienen die hieronder gegeven zijn, maar inderdaad; niets is minder waar. Een ruim appartement met alles wat je nodig hebt, een ontzettend gastvrije familie die de hele dag voor je klaar staat en een lekker zwembad. Ook heel fijn; een supermarkt vlakbij! Het resort is prima geschikt voor gezinnen en zit vol met Nederlanders. Het centrum van Gouvia stelt niet zo veel voor (één lange straat), wel een aatal leuke tentjes (aanrader restaurant Leon) en een prima strandje. Wij hebben genoten van Spyridoula en Corfu!

Fantastisch
Marcel en Ellen
4-7-2011 Na alle voorgaande positieve reacties dachten wij eigenlijk: met zulke hoge verwachtingen kan het alleen maar tegenvallen. Maar het is gewoon allemaal waar.
De appartementen zijn goed, de schoonmaak verdient een dikke 10, het eten is uitstekend en Vangelis en Charoula doen er alles aan om het iedereen naar de zin te maken. Van 's morgens vroeg tot 's avonds laat blijven ze even vriendelijk en attent naar de gasten toe. Dit hebben we nog nooit zo meegemaakt!!!!

met een groep (2)
alleenreizend (1)