Appartement Sophia*** in Gouvia Griekenland beoordelingen 7.4 | Zoover

Het appartement

Beoordelingen Appartement Sophia***

Willamette Ln 110, 42101-9170, Gouvia
Appartement Sophia scoort een 7,4 uit 10, op basis van 23 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Sophia***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Sophia*** in Gouvia, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 5 vakantiefoto's van Appartement Sophia*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Corfu. Vergelijk Appartement Sophia*** met andere accommodaties in Gouvia.

23 beoordelingen over Sophia***

nienke
30-7-2007 ik ben net een paar dagen terug uit corfu. sophia is een leuk en gezellig appartement, aardige mensen en een mooie kamer, niet luxe maar precies wat je nodig hebt, alhoewel er veel keuken gerei aanwezig is. mooi en schoon zwembad, die de gehele dag open is.
minpunten: het lag langs een drukke weg, maar daar wen je snel aan.
KoRtOm SuPeR!!!

met partner, Juli 2007
Pieter Jan
14-8-2007 We hebben bijna 2 weken naar tevredenheid in dit appartement doorgebracht. De eigenaar/beheerder is vriendelijk, speekt een beetje Nederlands en is erg behulpzaam. Er is een prettig zwembad met voldoende ligbedden. Het is er kleinschalig; volgens ons zijn er 4 studio's voor 2 personen en 4 appartementen voor 3 of meer personen. Er is een ventilator aanwezig (geen overbodige luxe). Lakens en handdoeken worden regelamtig vervangen. Op aanvraag kun je ook wel een extra setje krijgen. Van de drukke weg hebben wij geen last gehad. Gouvia zelf is wel een gezellig dorpje met voldoende terrasjes, restaurants en winkeltjes. Restaurant Vergina in de dorpsstraat is een gezllig en goed restaurant.

Patricia en Daan
12-4-2007 Wij zijn hier in de zomer van 2006 geweest.Zeer vriendelijke eigenaar.Als je ergens naar toe wilde en de weg niet wist,legde hij het goed uit.Wij hebben in de vakantie een scooter gehuurd.Dit is aan te raden.Het dichtsbijzijnde strand was niet veel aan(geen helder water)dus zijn we met de scooter de bergen in gegaan.Daar hadden we een mooi strand gevonden met een barretje waar je lekkere coctails kon drinken en waar je ook nog eens goed kon eten.Minpunt is dat het aan een drukke straat ligt.Als de stoplichten het niet doen,moet je zeker snel oversteken.De barretjes en restaurantjes waren op loopafstand.Bedden waren wat aan de harde kant,maar toch lekker geslapen.Geen airco,wel kregen we een ventilator.Jammer dat er savonds niks georganiseerd werd.Geen muziek.Daarvoor moest je toch het stadje in.Het appartement was niet echt heel interessant,maar als het goed is,zit je er niet zo vaak.

De beste prijzen en lastminutes voor Appartement Sophia*** bij:

F.D. van der Vlk
8-1-2007 Wij hebben het er erg naar onze zin gehad, de kamers waren heel schoon (ook heel belangrijk). Je zit overeal erg dicht bij.

Kristel
4-1-2007 Wij zijn eind mei 2006 ook in app. Sophia geweest, het is er netjes maar inderdaad sober. Het voordeel vonde wij dat er in de rustige periodes plaats genoeg is bij het zwembad en na 10 minuutjes lopen ben je in het centrum. Omdat wij toch alleen maar om te slapen in het appartement waren, hechten wij ook niet zoveel waarde aan luxe. Het grootste nadeel vonden wij dat er 's avonds bij de bar niets te beleven viel, maar je bent zo in het bruisende centrum van Gouvia !

ari
19-11-2006 Geweldig appartement met lieve mensen.Alleen jammer dat er een 4baansweg door je achter tuin loopt.Anders was het een topper!

janine
9-9-2006 Wij zijn in Augustus/September van 2006 geweest en hebben het hier erg naar ons zin gehad.
Het appartement is groot genoeg en schoon. Wij hebben zelf niet gekookt maar er is van alles aanwezig.
Ook het zwembad is groot en schoon.
De eigenaar Jorgos is een vriendelijke man die zeer zijn best doet om het de mensen naar de zin te laten hebben.
Het enige nadeel is de drukke weg,maar na een paar nachtjes went ook dit.
Een aanrader, wij komen zeker terug.

marcelle
21-8-2006 Ben net een paar dagen terug uit corfu en heb een heerlijke vakantie gehad in het appartment Sophia. We hadden een mooi uizicht vanaf de kamer. Het appartement was niet zo bijzonder maar goed genoeg. Je bent er toch niet zo vaak. Jorgos de eigenaar is erg aardig en doet zijn best om een klets praatje te maken in het nederlands.
Neem wel muggenspul mee als je naar corfu gaat want je wordt helemaal lek gestoken.

Lonneke en Jaap
28-7-2006 Wij hebben een heerlijke vakantie gehad in app Sophia. Het was er eind van de middag altijd erg gezellig bij het zwembad. De eigenaar is de vriendelijkheid zelve. Hij staat altijd voor iedereen klaar en zet heerlijke Hollandse koffie!! Wij komen zeker volgend jaar terug.

Familie, Juli 2006
Mark, Conny, Julian...
18-7-2006 In Juli zijn wij 2 weken in appartement Sophia geweest. Wij hadden een ruim 2-kamer appartement op de beneden verdieping tegenover het zwembad. Inrichting voldoende; Grote koelkast, ventilator op de kamer, kookplaat, servies en bestek. Bedden waren prima, voor ons niet te hard. Schoon appartement, schoon linnengoed. Altijd warm water in kleine douche. Kamers werden goed schoongemaakt. Eigenaar Georgos was erg vriendelijk en behulpzaam. Fijn kindvriendelijk besloten zwembad. Bar aan het zwembad eenvoudig maar voldoende (snack: tosti, drinken, ijs). Bushalte tegenover appartement.
Minpuntjes: Drukke weg die iedere dag overgestoken moest worden om in Gouvia te komen. Stoplichten die niet werkten. Door ligging app. echter geen last van geluidsoverlast. Geen TV en geen BBQ avond zoals vermeld in folder.