Beoordelingen Appartement Saint Nicholas****

18 mei 2013

Saint Nicholas****
Beoordelingen Appartement Saint Nicholas****
GR-491 00, Gouvia
Overweeg je om een verblijf te boeken in Appartement Saint Nicholas**** in Gouvia, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Appartement Saint Nicholas**** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Appartement Saint Nicholas scoort een 8,2 uit 10, op basis van 142 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Appartement Saint Nicholas**** in Gouvia, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Appartement Saint Nicholas****, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Appartement Saint Nicholas**** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 144 vakantiefoto's van Appartement Saint Nicholas**** vinden. Je kunt 2 video's van Appartement Saint Nicholas**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Corfu. Vergelijk Appartement Saint Nicholas**** met andere accommodaties in Gouvia.

138 beoordelingen over Saint Nicholas****

met partner, Sept. 2012
"Centrale ligging"
raadt, R. de
10-10-2012 De steile toegangsweg naar het hotel is toch echt wel een minpunt. Laat je niks wijsmaken: voor de ouderen is het gewoon niet te doen. Huur dus een auto of scooter. Kan via hotel, maar ook in dorp verhuurders. Kies niet voor "Trust" (oudere auto's, technisch niet ok). Aan te bevelen als je ook nog iets van de omgeving wilt zien. Het hotel is ruim van opzet met een goed onderhouden parkachtige tuin met grasvelden, zwembad en olijfbomen. Complex bestaat uit verschillende gebouwen. Wij verbleven in het nieuwste deel. De 1 kamer app./studio zijn zeer ruim. Bedden hard. Schoonmaak, beddegoed- en handdoeken wisseling absoluut voldoende. Kitchenette met 2 electr. platen. Weinig bestek enz. Geen waterkoker. Koffiezetapp. werd op verzoek verstrekt. Gratis koelkast. Gratis Wifi. Gratis airco. Prijs/kwaliteit maaltijden is redelijk. Wel veel honden in de omgeving ('s nachts geblaf). Vriendelijk en flexibel personeel. Centrale ligging en daarom voor ons ideale uitvalbasis voor dagtochtjes.

met partner, Sept. 2012
"Mooi gelegen complex met groene tuin en zwembad"
Gerry
19-9-2012 Saint Nicolas is in het rustige gedeelte van Gouvia gelegen. Je moet even een heuvel oplopen, maar daardoor zit je wel verder van de drukke en lawaaiere kustweg af. Het heeft een mooie tuin met een schoon zwembad. De kamers zijn ruim en schoon. De badkamer is nogal verouderd. Het keukentje is voor Nederlandse begrippen erg beperkt ingericht. het personeel is uiterst vriendelijk en behulpzaam.

met jonge kinderen, Aug. 2012
"Rustig gelegen, toch centraal"
mail_cadijk
31-3-2013 Fijn appartementen complex. Lekker zwembad gelegen in mooie grote tuin met voldoende schaduwplekken onder de olijvenbomen. Voldoende zonnebedjes, maar niet allemaal meer goed. Gezellige bar en terras bij het zwembad; voor overdag en ’s avonds restaurant. Goed eten, leuke bediening en erg aangenaam om te zitten. Gasten veel Nederlanders. 2-kamer appartement met ruime kamers, prima airco inbegrepen, eenvoudig keukentje. Badkamer met veel kalk aan de kranen. Oogt niet schoon maar ’t went. Wij hadden een appartement aan de zwembadkant met mooi ruim balkon met weids uitzicht. Er zijn ook appartementen aan de achterkant. Je kunt ontbijt bijboeken, uitgebreid buffet. Gouvia op loopafstand (10/15 min.). De weg naar complex gaat omhoog, is echt prima te doen. Onderaan de weg supermarktje, even verder aan de grote weg bushalte naar Corfustad (kaartjes bij de supermarkt). Bus met airco rijdt in ongeveer 20 min. naar het centrum van Corfustad.

met vrienden, Aug. 2012
"We vonden het gewéldig..."
Marian & Dennis
18-9-2012 Een heerlijk rustig complex; de inrichting is gedateerd en het personeel is aardig en hulpvaardig. We komen hier zeker nog een keer terug. Met de groeten aan Niels en Annika_4

met jonge kinderen, Aug. 2012
"Rustig plekje, mooie tuin met zwembad"
julia
22-8-2012 Het complex ligt mooi rustig, boven Gouvia. De afstand naar het supermarktje en de bushalte is wel wat groter dan in de reisgidsen vermeld staat en de klim is behoorlijk (zeker met warm weer).
Het personeel is heel vriendelijk en behulpzaam.
Minpuntjes: te weinig parasols bij het zwembad, veel (half) kapotte ligbedjes, afstand naar centrum en strand is behoorlijk.
pluspunten: mooi zwembad, rustige ligging, vriendelijk personeel.
Tip: de apartementen die boven de ingang liggen (dus die niet aan de zwembadzijde ) zijn bloedheet, omdat de zon er de hele dag opstaat: in juli en augustus niet fijn, maar bv mei of eind september heel prettig.

met partner, Aug. 2012
"Heerlijk appartement met mooi zwembad."
Niels Kerkhoff
12-9-2012 Mooi "appart" hotel, wat opgebouwd is met heel veel ruimte. De bedden zijn erg hard, het ontbijt is simpel maar wel met veel keuze, zoals crusli, fruit, koek, verschillende soorten brood, tomaat, feta etc. Personeel is super aardig en behulpzaam. Hotel ligt in een zee rustige buurt op loopafstand van het centrum van Gouvia. Enige nadeel is het pad/weg naar het hotel. (wat stijl)

met jonge kinderen, Aug. 2012
"Gemoedelijk appartementen / hotel complex"
Sofie
18-8-2012 Het complex ligt (een aardige klim met warm weer!) op een heuvel.
Goed verzorgd complex met aardig personeel. De eigenaren (een echtpaar) zijn zeer behulpzaam.
Appartement is goed ingericht naar Griekse maatstaven.
Zwembad is mooi van voormaat.
De ligbedden zijn wel aan vervanging toe.... De meeste ligbedden mankeerd iets aan. Verder zijn 3 parasols wat weinig voor een groot complex.

met partner, Aug. 2012
"Mooi en ruim aangelegd complex!!!"
Anoniem
2-9-2012 Het complex ligt op een heuveltje, waardoor de ligging erg mooi is. Een nadeel is alleen de weg naar het complex toe, die toch wel erg steil is. Als je goed ter been bent zou het niet zo'n heel groot probleem moeten zijn. Daarnaast is het complex kleinschalig en lekker ruim opgezet. De kamers zijn in orde (wel wat weinig keukengerei, wij hadden bv. geen koffiezetapp. en waterkoker) en de schoonmaak van de kamer was prima.
Het personeel is erg aardig en behulpzaam, waardoor je een echt 'relaxed' vakantiegevoel krijgt! Ook het eten, zowel in de middag als in de avond, bij het restaurantje bij het zwembad is goed (de keuze is alleen wat minder, maar alles is heerlijk bereid). Ook in het dorpje zijn er diverse lekkere restaurantjes, waarbij onze aanrader 'aglio e olio' is als je van echt Italiaans eten houdt!

met oudere kinderen, Juli 2012
"Geweldig appartementencomplex!!"
Angie
19-8-2012 Wij zijn al vaak naar griekenland geweest, maar op zo'n mooie locatie hebben we nog nooit gezeten. Een prachtig mooie tuin met olijfbomen en in het midden een mooi zwembad.
De kritiek die hier beneden staat vermeld daar ben ik het absoluut niet mee eens. De zwembaden (allebei) waren echt schoon die jongen uit Bulgarije stond er 's-morgens in alle vroegte de zwembaden schoon te maken. Ja, er zaten vaak na een paar uur weer vliegjes e.d. in maar dat houd je toch niet tegen.
En dat er geen lift is en een primitieve speeltuin dat weet je allemaal al voordat je gaat boeken dat is op de foto's en in de beschrijving duidelijk te zien.
Wij hadden een lek bij het bad, we konden een andere app. krijgen in het nieuwe gedeelte maar dat hebben we niet gedaan want we zaten op zo'n mooie plek (no. 113) dat we maar om extra handdoeken hebben gevraagd, de receptie hielp super!!

met partner, 2012
"Paradijsje"
els swinkels
15-7-2012 We logeerden in de laatste week van juni 2012 in dit zeer verzorgde hotel in een ruime studio met balkon en met uitzicht op het zwembad. We herkennen niets van de kritiek op dit hotel. Voor mensen met een normale conditie kan de toegangsweg geen enkel probleem opleveren, de bedden waren niet extreem hard, de kamer werd elke dag schoongemaakt en om de dag werden de handdoeken ververst. Het personeel was vriendelijk en uitermate behulpzaam.
De tuin met olijfbomen, glooiend grasveld, bar en zwembad met voldoende ligbedden was een paradijsje. Het ontbijt was, zeker voor Griekse begrippen, overvloedig, alleen wel altijd hetzelfde. Op de dag van vertrek om 7.00 uur kregen we alleen koffie en cake . We hebben alleen geluncht in het hotel; in het verder nietszeggende, zeer toeristische dorpje Gouvia zijn voldoende restaurantjes voor een redelijke prijs,wel veel van hetzelfde. Dit hotel is een aanrader voor wie van een rustig en mooi plekje niet ver van het centrum houdt.

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit