Hotel Park**** in Gouvia Griekenland beoordelingen 7.8 | Zoover

Hotel Park**** Gouvia

Beoordelingen Hotel Park****

Ethniki Odos Palaiokastritsis, GR-49100, Gouvia
Hotel Park scoort een 7,8 uit 10, op basis van 297 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Park****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Park**** in Gouvia, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 182 vakantiefoto's van Hotel Park**** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Park**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Corfu. Vergelijk Hotel Park**** met andere accommodaties in Gouvia.

285 beoordelingen over Park****

met een groep, Apr. 2012
"Geweldig Hotel!!"
Milou
6-5-2012 Wij zijn gisteren terug gekomen uit Gouvia. We zijn met 11 mensen geweest waaronder 2 kleine kinderen van 2 en 5 jaar en 1 baby van 3 maanden. De kinderen hebben zich elke dag prima vermaakt. Een mooi kinderzwembad erbij waar ze zich lekker in kunnen uitleven. Ook het hotel was super! Vriendelijk personeel, staan altijd voor je klaar! Het eten is in buffet vorm en erg lekker. Elke dag lag er weer iets anders. Het was niet zo druk in deze periode, je hebt wel kans als je in het hoogseizoen gaat dat het drukker is rond het buffet maar dat is overal zo. Vanuit onze kamer hadden wij uitzicht op de bergen en de zee echt zoooo mooi!!De kamers zijn goed onderhouden en elke dag krijg je schone handdoeken. Kortom Park hotel is echt een aanrader!

met partner, Mrt. 2012
"Fantastisch, mooi centraal"
Dick
14-5-2012 Hotel Park, alles perfect, enige opmerking, maar dat ligt vermoedelijk buiten hun invloedssfeer, Internet is heel erg traag.
Er staan een aantal betaal PC's, er is ook een wifi net.
Perfecte, profesionele verzorging.

met partner, 2011
"Fantastisch hotel"
naatje
24-11-2011 Wij zijn hier in de zomer van 2004 geweest samen met mijn ouders....
Wij vonden het een geweldig hotel.....vriendelijk personeel en het eten was echt goed.
Onze kamers waren echt heel netjes, we kregen elke dag schone handdoeken en ze hielden onze kamers ook schoon....heb totaal geen klachten.
En we hebben heerlijk genoten van het mooie zwembad dat ze hebben.

"Goed hotel, leuk plaatsje"
van der Steur
14-9-2011 Prima hotel, nette kamers. Alleen ontbijt gehad, voldoende keus. Lekker fruit.

Als je 's avonds lekker wil eten in Gouvia, moet je naar restaurant Moukas gaan.
Eigenaar Dimitris Kasimis en zijn personeel bezorgen je een geweldige avond.
Internationale keuken, maar ook traditioneel Grieks, met diverse vleesgerechten en "Greek Potatoes" en verse vis, je kunt zelf uitkiezen welke vis je wil hebben. Zeer aan te bevelen. Ook de nagerechten zijn zeker de moeite van het proberen waard. Kok Marinos Agyros zorgt dat het allemaal heerlijk op je bord terecht komt.
Je kunt rustig de hele avond blijven zitten, zonder weggekeken te worden, wat in andere restaurants nog wel eens voorkomt.

"Prima locatie"
Els
5-1-2012 Hotel Park is een prima hotel en lgt vrij centraal om bv naar Corfu Staqd te gaan. Dat is goed te doen met de normale busdienst.Wij waren hier de laatste week van september dan gaat er in het dorp wel steeds meer dicht dat is jammer.

"Mooi Hotel omgeving redelijk saai"
Marco & Mariska
7-9-2011 Ik las net dat het personeel niet vriendelijk zou zijn maar hier hebben wij niets van gemerkt op de dag van aankomst wilde de barjuffrouw speciaal voor ons de keuken eerder open doen niet alles konden bestellen maar genoeg om je honger te stillen.
Ook het bali personeel was vriendelijk en hielp je zsm ook al waren ze bezig om andere gasten in te checken.
Het eten daar integen was weinig gevarieerd maar als je van kaas met name feta want alles was hier rijkelijk mee bestrooid ook was het eten weinig grieks en flauw.
De Hotelbar was redelijk maar bestel GEEN Cocktail daar heeft Spiros nog een hoop te leren en de optredens waren vreselijk haha

Gouvia was erg saai weinig barretjes en je kon merken dat het seizoen ten einde kwam.

Een aanrader is Aries ( nabij pinatomaat ) prachtige show en lekker eten

De Jeep Safari onder leiding van de belg Frederic was daar in tegen SUPER echt een aanrader

Het strand stelt niet zo veel voor maar dat zie je op meer griekse eilanden

"Heerlijk ontspannen zonvakantie gehad!"
Jane
25-9-2011 Wij wilden in onze vakantie uitrusten en lekker van de zon genieten. Hotel Park was daarvoor erg geschikt! Een heerlijke zon vakantie gehad!
Erg tevreden zijn wij over het zwembad en de bijbehorende ligweide. Wat ruim, schoon en rustig!
Het strand viel ons een beetje tegen aangezien dat niet erg dichtbij was en een kiezelstrand was. Maar het zwembad maakte het meer dan goed!
Wij waren aan het begin van onze vakantie heel erg tevreden over de rust en stilte in het hotel. Helaas kwam in ons laatste weekend er een groep Russische jongeren op onze gang die veel schreeuwden en s'nachts met herrie thuis kwamen. Wij vonden dat het personeel van het hotel in deze situatie wel wat strenger had mogen optreden. Wel blij dat we oordoppen mee hadden genomen.
Wij hadden een mooie kamer met een heerlijke airco. Dat was erg prettig.
Gouvia zelf niet heel bijzonder maar lekker en goedkoop eten.

Een aanrader!

"Super vakantie gehad"
Super!
23-8-2011 Wij (m 23, v 22) hebben genoten van onze vakantie in Griekenland!

Het hotel is super, ontbijt is lekker (minder uitgebreid als in bvb Turkije, maar wel smaakvoller) en het zwembad is lekker groot. Er zijn genoeg bedjes (dus niet om 06:30 eruit voor je handdoek!).
Kamer is prima, bedden zijn iets hard (hoort ook in warme landen; als het zacht is zak je in de matras en zweet je meer), airco en koelkastje aanwezig!

Verder hadden we géén avondeten in het hotel, daar geen spijt van gehad. Gouvia is super, +/- 30 restaurantjes en barretjes. Je kan er heerlijk eten voor weinig geld! voor €15 pp heb je voor- en hoofdgerecht plus drinken. Daarnaast veel barretjes met Amstel, Heineken, Mythos (lekker Grieks bier) en coctails! Ook allemaal goed geprijst. Gouvia is lopend prima te bereiken vanuit het hotel.

Daarnaast hebben wij een scootertje gehuurd (25 eu p.d.) en zijn naar Achillion en Pontikonissi geweest; aanraders!
Tot slot: de Grieken echt gastvrij overal extra's, echt super vakantie!

"Een prima hotel voor een betaalbare prijs"
Roxsanne en Erwin
9-9-2011 Wij verbleven tien dagen in Hotel Park.

De ligging van het hotel is perfect. Er is een bushalte op loopafstand en het centrum van Gouvia is binnen 5 min. te bereiken. Een gezellig stadje waar je heerlijk kunt eten bij restaurant 9 Muzes. Er is ook een kiezelstrandje waar je lekker kunt vertoeven.
Wij hadden een luxe hotelkamer geboekt. Op zich was de hotelkamer luxe, maar het had ook een tussendeur. Hierdoor hoorden wij letterlijk alles wat onze buren aan het doen waren. (Niet erg plezierig). Een luxe kamer boeken is dus geen luxe.
De reactie van het personeel hierop was niet echt klantvriendelijk. Ook de minibar is maar 2 keer aangevuld. Waardoor je zelf steeds flessen water moest halen.

Het hotel is verder netjes, het ontbijt is verzorgd en biedt ruim voldoende keus. Het hotel biedt 3 x per week een avondprogramma (muziek en Griekse dans). Er is geen animatie voor de kinderen.

Het hotel is dus vooral geschikt voor stellen, jongeren en ouderen.

met vrienden, Aug. 2011
"Een heel goed en mooi Hotel!!"
Mariska Rijzinga
8-9-2011 Heb 2 heerlijke weken gehad in dit Hotel.
Alles is heel netjes, kamers worden goed schoon gemaakt.
Ontbijt erg uitgebreid, genoeg keuze in broodjes en beleg. 'S avonds gingen wij uit eten in Gouvia. Heel gezellig en genoeg leuke restaurantjes
Erg mooi en groot zwembad,ook hier is alles weer netjes en verzorgd,
genoeg ligbedden, zo wel bij het zwembad als in de de grote tuin.
Wij hadden een voordeelkamer geboekt en deze was prima!!
Zandstrand is er niet in buurt, dat zijn kiezelstranden. Mooie zandstranden zijn te vinden in het westen. Glifada Beach is de mooiste van Corfu.
Verder is Kanoni zeker een aanrader!!! Als je op de dam staat vliegen de vliegtuigen heel laag over je heen en landen vlak achter, geweldig!!

Kortom een prima hotel om in te verblijven!!
En de mensen die lopen te klagen over dit hotel....ik weet niet wat die mensen verwachten maar je bent in een ander land en daar is alles anders dan thuis.