Appartement Mathraki Resort in Gouvia Griekenland beoordelingen 8.2 | Zoover
1.516.231 beoordelingen - 43.478 bestemmingen - 273.923 accommodaties - 19.893 bezienswaardigheden - 1.671 bezoekers online
Home > Griekenland > Corfu > Gouvia > Appartement Mathraki Resort

Beoordelingen Appartement Mathraki Resort

22 februari 2012

Appartement Mathraki Resort Gouvia

Appartement Mathraki Resort scoort een 8,2 uit 10, op basis van 73 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Mathraki Resort? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Mathraki Resort in Gouvia, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 95 vakantiefoto's van Appartement Mathraki Resort vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Corfu. Vergelijk Appartement Mathraki Resort met andere accommodaties in Gouvia.

1 2 3 4 5 6 7 volgende

70 beoordelingen over Mathraki Resort

Fantastisch
Zeelt
20-10-2011 Prima vakantie gehad. Prachtig Resort met nette appartementen. Eten bij George en Maria is echt genieten! Van de kritiek op George, zoals in sommige beoordelingen gelezen, herkennen wij niets. George is een gezellige man met veel humor.
Toen mijn vrouw een dag in het ziekenhuis moest doorbrengen, zijn Leoni en Nikos zelfs 2 keer komen informeren of zij iets voor haar konden doen! En toen wij uiteindelijk om 22.15 uur terug kwamen, stonden George en Maria direct klaar om een maaltijd te maken.
Kortom, niets dan lof en we komen zeker nog een keer terug.

We hebben een geweldige vakantie gehad!!!!!
astrid backx
7-10-2011 ruime mooie en schone appartementendie in een mooie tuin liggen,heerlijk eten en een gastvrije familie die voor een mooie vakantie zorgt.
george maria en hun kinderen zorgen dat je kunt genieten van je vakantie.heb je geen zin om buiten de deur te eten? maria is een fantastische kok dus je kunt lekker op mathraki blijven.we hebben er hele leuke mensen leren kennen en veel plezier gehad met george,maria leoni nikos en dimitri allemaal bedankt daarvoor .

Zeer leuke plek
leni
6-10-2011 zeer fijne vakantie gehad zeer vriendelijke eigenaar veel gelachen lekker eten en veel gezellig heid de moeite waard gaan er zeker nog maar terug
gr.leni rein

Toppie
Gerard
28-9-2011 Heerlijke plek. Appartementen liggen rustig en het centrum met de restaurantjes etc liggen op 5 minuten lopen.

Commentaar op George hieronder is vertekend. George is gewoon een trotse Griek en zeer trots op wat hij daar heeft neergezet. En ja, hij geeft de gasten die vaker (altijd) bij hem eten meer aandacht. Zou ik ook doen. En de gasten die regelmatig ergens anders gaan eten (zoals wij) krijgen ook nog gewoon de aandacht .. helemaal nix mis mee. En btw ... het eten bij George is top ... kaart lijkt in eerste instantie wat eenvoudig .. niets is minder waar .. de Bifteki is een 10+

De ligging van Gouvia is prima centraal. Met de bus naar Corfu stad voor 1,50 enkele reis. Auto huren en de Noord en West kant van het eiland ontdekken is zeer goed te doen vanuit Gouvia. De kust van Gouvia zelf vond ik wat minder. Noord en Oost is veel mooier (snorkelen).

Prettig
Walter
11-10-2011 Wij hebben hier 2 weken een fijne vakantie gehad. Mooi ruim balkon. Koken in het appartement is eigenlijk geen optie vanwege de uiterst beperkte keuken uitrusting. Lekker douche, WC zou echter vernieuwd moeten worden want nu moest elke keer met een teiltje water doorgespoeld worden. Een enkele keer gegeten in het restaurant. Lekker! Ook enkele keren een salade met garlic bread afgehaald en op eigen balkon opgegeten. Heel lekker. Aan te raden. Geen enkele druk gevoeld van de eigenaar om daar te eten of te drinken. Het is wel een temperamentvolle man. Gaat graag met de gasten om, maakt graag grapjes maar kan ook behoorlijk uit z'n slof schieten als hij vindt dat hij zonder respect behandeld wordt of als gatsen zich niet aan de regels houden (bijv. tegen de (duidelijke) regels in, eigen drank nuttigen bij het zwembad). Bij het afscheid een fles wijn gekregen. Erg aardig. Fijne tijd hier gehad.

Geweldig!!!!Groetjes van marino..
marino
25-9-2011 Een geweldig mooi complex en zeer goed onderhouden!! is er toch iets stuk?? even laten weten en ze komen het gelijk maken. ( gebeurd thuis ook wel eens )
eten is voortreffelijk ( stoofvlees, mousaka ) eigen recept, heerlijk!!!
zeer vriendelijke mensen ( als je jezelfl afzonderd moet je dat zelf weten dan ook niet klagen) voor ik daar heen ging heb ik deze site uitgepluist en klachten gelezen.
mijn oordeel is dat 90% onterecht is.
ben ook in de stad weeste eten en drinken.maar altijd een vriendelijke ontvangst bij terugkomst.
kortom....george!!!!!bedankt voor een zeer fijne vakantie!!!! groetjes MARINO !!!

Appartement prima
griekenlandgangers
18-9-2011 We zijn gisteren teruggekomen van een heerlijke vakantie in Corfu. De appartementen zijn netjes en zeker goed onderhouden. Echter de eigenaar van Mathraki Resort is niet erg klantvriendelijk. Zo lang je doet wat hij wil is er niets aan de hand maar als je je eigen gang gaat dan kan de eigenaar dit absoluut niet waarderen. Hij blijft hierbij dan ook niet altijd even netjes. Jammer voor de rest van de familie die allemaal wel heel erg hun best doen het sfeertje goed te houden. Mocht je een goede band met de eigenaar willen zit er maar 1 ding op...gehele vakantie bij hem eten en drinken! Omgeving zeer mooi, we hebben 4 dagen scooters gehuurd van de man in het dorp (Peter) met een all risk verzekering erbij in voor ongeveer € 15,- per dag. Als je niet bang bent om te rijden zeker een aanrader!

met vrienden, Aug. 2011
Great place !
Els Rooyackers
9-9-2011 Een geweldig leuke vacantie gehad bij George en Maria. Appartementen keurig in orde. Zwembad Oké, Altijd voldoende bedjes, lekker gegeten, voortrekkelijke cocktails.... Kortom.......... Geweldig.

Heerlijke vakantie gehad
Fam Schreuder
22-8-2011 Net een paar dagen terug in Nederland en we zouden zo teruggaan. Wat een heerlijke vakantie hebben wij gehad op Mathraki Resort. We hadden uitzicht op het zwembad vanaf het grote balkon. Een heerlijk appartement (2 kamers). Alles goed in de verf. Mooie badkamer zonder mankementen. Alles is gewoon goed onderhouden. Ook is er veel aandacht voor het zwembad. Het is ook zeker aan te raden om de maaltijden van George en Maria te proberen. Echt top is de Ceasar's salad en de Chicken kebab en niet te vergeten de Bifteki. Er is geen restaurant in Gouvia die tegen deze keuken op kan! Wij gaan hier zeker snel terugkomen!

met oudere kinderen, Aug. 2011
Prima ontspannen vakantie
fam. Maathuis
1-9-2011 Matharaki resort is een mooi en verzorgd complex.
Wij hebben er een heerlijke vakantie gehad.
De kookkunsten van george zijn voortreffelijk, overigens ook in Gouvia zelf kun je lekker eten (Leon).
We hadden een mooi ruim appartement (nr 12)
Al met al een hele leuke vakantie gehad

1 2 3 4 5 6 7 volgende