Appartement Mathraki Mills (op Mathraki Resort)*** in Gouvia Griekenland beoordelingen 8.5 | Zoover

Beoordelingen Appartement Mathraki Mills (op Mathraki Resort)***

29 mei 2012

Appartement Mathraki Mills (op Mathraki Resort)*** Gouvia

Beoordelingen Appartement Mathraki Mills (op Mathraki Resort)***

Gouvia Area, 49100, Gouvia
Appartement Mathraki Mills (op Mathraki Resort) scoort een 8,5 uit 10, op basis van 15 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Mathraki Mills (op Mathraki Resort)***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Mathraki Mills (op Mathraki Resort)*** in Gouvia, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 29 vakantiefoto's van Appartement Mathraki Mills (op Mathraki Resort)*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Corfu. Vergelijk Appartement Mathraki Mills (op Mathraki Resort)*** met andere accommodaties in Gouvia.

14 beoordelingen over Mathraki Mills (op Mathraki Resort)***

met jonge kinderen, Sept. 2011
"Rustig en kleinschalig resort"
Chris Jetten
7-10-2011 Net terug van een weekje in Mathraki resort, waar we een leuke tijd hebben gehad. Het is een kleinschalig resort met ca. 25 appartementen verspreid over 3 gebouwen, en 1 apart staand luxe-appartement in de vorm van een molen (maar zonder wieken). Verder is er een zwembad, een mooie royale tuin met o.a. fruitbomen, een klein speeltuintje, en een kleine taverna voor de gasten van het resort. De taverna heeft een beperkte kaart, maar prima kwaliteit eten, vooral de "specials" zoals mousaka. Wij zaten in de molen, die heerlijk ruim en comfortabel was, met een woonkamer beneden en een slaapkamer boven, verbonden door een elegante marmeren trap. Ik weet niet hoe de gewone appartementen van het resort eruit zien, maar ik neem aan dat ze qua inrichting vergelijkbaar zijn alleen een stukje kleiner (studio's). Er komen alleen Nederlanders. Het resort ligt aan een hele rustige weg dus prima slapen!

met partner, Sept. 2010
"Mooi Appartement"
roykie
28-9-2010 Net terug van een zeer leuke wvakantie.
Wij hadden een twee kamer appartement die zeer ruim was een mooi schoon. Kleine keuken blok maar wel alles die nodig is, want iedereen gaat toch buiten het deur eten. Als eenige min punt vond ik de bedden iets te hard ( maar ja ik ben gewend aan een vrij zachte bed )
Appartementencomplex is leuk opgezet met een mooi schoon zwembad en ruim voldoende ligstoelen en parasols.
George en Maria waren zeer gezellige en gastvrije, en kon ook lekker koken!!
Wij hebben gelukkig geen last van muggen gehad
Een zekere aanrader en wij gaan zeker nog een keer terug.

met oudere kinderen, Aug. 2010
"Geweldige plek om tot rust te komen"
Ruud Rijks
24-8-2010 Mooi complex rustig gelegen en zeer fraaie tuin met olijf, citroen, vijgen en limoenbomen. Gezellige familie met heerlijke menu kaart. Eigenaar doet alles om het naar je zin te maken en regelt excursies, auto en speciale maaltijden als je dit vraagt. Savonds gezellig borrelen maar altijd op tijd sluiten dus lekker rustig. Bijna alleen maar nederlanders en dat is wel zo prettig. Ik heb een heerlijke 2 weken gehad en kan daar weer een aantal maanden op teren en misschien kom ik volgend jaar wel weer terug.

De beste prijzen en lastminutes voor Appartement Mathraki Mills (op Ma...

"Een echte aanrader"
lauran en loes
16-6-2010 wij zijn net terug van een hele fijne vakantie bij mathraki.
na 6 jaar kwamen wij hier voor de 2e keer.
george en maria herkende ons direkt.
het was wederom een hele fijne vakantie, ook door de aanwezigheid van de overige gasten.
hadden een zeer mooi en schoon appartement.
we hebben regelmatig bij george en maris gegeten en dit was elke keer heel erg lekker.
ook de jongens nikos en dimitri waren erg behulpzaam en heel erg aardig.
het was voor ons weer een heel erg leuke tijd en komen hier zeer zeker weer terug.

met partner, Sept. 2009
"Supper"
Wilma henk hazeborg
9-10-2009 Wat een geweldige vakantie.
George en maria en de jongens zijn echt top.
wat kunnen deze mensen koken echt met liefde maken ze je eten.
het eiland is ook gewoon mooi, we hadden twee dagen een auto gehuurd nou ook dat is toppie.
Als we kunnen gaan wij zeker terug.
henk en wilma

met partner, Sept. 2009
"Mooi appartement met een goede service"
F.J. Gude
16-10-2009 Matraki is een heerlijke plek om bij te komen of vakantie te vieren.
Echt naar ons zin gehad en fantastisch gegeten.Mooi appartement we zaten beneden.
George en Maria zijn zeer gastvrij en waarderen het als je ze groet in het Grieks.Het viel ons op,dat sommige personen ,als ze geen grieks spreken niet groeten,dit doet pijn bij deze geweldige mensen en dit verdienen ze niet.Als je wat vraagt,is niets hun teveel en ze doen er alles aan om het je naar de zin te maken.
Schoon appartement.Eten doe je bij dit appartement aan lange tafels en iedereen voelt zich welkom.Neem maar plaats aan de lange tafel of schuif maar bij.We komen voor een korte vakantie zeker nog eens terug.Dit nog niet veel megemaakt in Griekenland en we zijn er al 13 maal geweest. Top.

Yolanda
8-7-2008 Rob Yolanda
Zijn week terug van Mathraki Mills.
Appartementen zijn ruim. Het complex beschikt over een mooi aangelegde tuin. Zwembad is groot genoeg. De eigenaar en vrouw en kinderen zijn hartelijke mensen. Altijd staan ze voor je klaar.
Hoofdkussen is van hard plastic, niet ideaal om op te liggen. Maar alles went. Kortom een goede vakantie accomodatie voor niet al te veel geld

Familie
Marc Spierings
20-1-2008 Wij hebben in mei 2007 4 nachten in de molen doorgebracht.Hij was overboekt en vroeg aan ons of wij de laatste dagen in de molen wilde.
Hij had nog wel 1 app. over maar dat moest hij nog schoonmaken en daar had hij geen zin in. Echt grieks.
geweldig app. mooi, ruim, 2 verdiepingen met boven een slaapkamer met 2 grote bedden.beneden een keukentje(zonder kookplaat), douch/toilet en zit kamer.
Ook aan de inzet van George en Maria en kinderen mankeert niks.
geweldig app. wij gaan zeker nog een keer terug.
zijn er al 2 keer geweest.

Rob & Jolanda
24-8-2007 We zijn net terug van onze huwelijksreis en hebben genoten van onze molen en van de gastvrijheid en de kookkunsten van George en Maria. We hebben een scooter gehuurd en van George hebben we de mooiste routes ontvangen. Het enige waar we last van hadden waren inderdaad de muggen maar de rest was perfekt. Vergeet niet de Griekse avond te boeken, dan leer je de kookkunsten echt kennen, heerlijk!! Kortom een heel fijne vakantie, mede dankzij George en Maria en de kids. Efcharisto!!

Yvonne
23-5-2007 Mathraki, wat een geweldige ervaring heb ik daar gehad. Super mensen echt geweldig. Ze zijn zo lief en zo goed voor je. Ik ben er in 2004 geweest en kan er niets anders dan alleen maar goeds over vertellen. De eigenaar en zijn vrouw proberen het jou zo veel mogelijk naar je zin te maken. het appartement heet zo omdat george(eigenaar) zijn ouders op het eiland mathraki wonen, als je hier met george over praat laat ie het je wel zien of hij legt het je uit en dan kan je daar met een bootje komen. Kamers waren heel goed wij waren totaal met 6 personen en hadden 2 appartementen. Muggen zijn er wel heel veel maar zeg het tegen de eigenaar en hij doet er iets aan(muggenspray of een lamp ophangen)
eten is heerlijk en de drankjes ook fantastisch. in 1 woord GEWELDIG