Appartement Marianna** in Gouvia Griekenland beoordelingen 8.2 | Zoover
1.511.035 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.716 accommodaties - 19.847 bezienswaardigheden - 16.085 bezoekers online
Home > Griekenland > Corfu > Gouvia > Appartement Marianna**

Beoordelingen Appartement Marianna**

9 februari 2012

Dakterras

Appartement Marianna scoort een 8,2 uit 10, op basis van 21 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Marianna**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Marianna** in Gouvia, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 23 vakantiefoto's van Appartement Marianna** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Corfu. Vergelijk Appartement Marianna** met andere accommodaties in Gouvia.

21 beoordelingen over Marianna**

met vrienden, Aug. 2011
Fijn appartement!
Rafella
6-1-2012 Wij zijn afgelopen zomer 8 dagen in dit appartement verbleven. De eigenaar, Thomas, ontving ons vriendelijk met een fles wijn en een ijsje. Het appartement was schoon en niet te groot, niet te klein. Keukengerei en alles was aanwezig en het was ook lekker om op het balkonnetje te zitten. In de ontvangsthal hing een lijst met informatie over excursies en bustijden, erg handig! De ligging van het appartement is vrijwel perfect: 2 minuten lopen naar het strand en omdat het middenin de hoofdstraat van Gouvia ligt, ben je binnen een minuut bij de supermarkt, bakker of restaurants. Het enige minpunt (als je het al een minpunt vindt) dat ik kan bedenken, is dat er tot een uur of 12 harde muziek wordt gedraaid in het hotel ernaast. Maar van lawaai van de straat heb je absoluut geen last. Al met al een prima appartement dus, zeker een aanrader!

met vrienden, Juli 2011
Prim appartement
CreaJoa
10-8-2011 Terug van een appartement Marianna in Gouvia waar we (2 personen) 8 dagen hebben gezeten. Groot appartment (wij zaten in 3) met 2 slaapkamers, keuken en badkamer. Badkamer is prima, niet mega groot. Keuken van alle gemakken voorzien maar wij hebben 2x wat gekookt (lees: opgewarmd) en verder uiteten geweest want was goed betaalbaar. Voor de lange mensen onder ons: het bed wat wij hadden was 1.80 lang. Griekse maat dus. Supermarkt voor de deur maar die is 2x zo duur als de Delias supermarkt 2 km verderop, dus wandeling waard. Restaurants genoeg in de straat + toeristenwinkels. Jammer dat er veel scooters en auto's erg hard door de straat rijden. Excursies zijn duur terwijl je €1.50 voor de veilige busdienst naar de stad kwijt bent. Strand op 5 min lopen, kiezelstrand dus strandschoentjes zijn aan te raden! 2 ligbedden + tafel + parasol voor een hele dag kostte bij ons €7. Je kan natuurlijk zelf gaan liggen op het strand, maar echt prettig lag het niet ervaarden wij.

met partner, Juli 2010
Geweldige vakantie
Malou
22-7-2010 Wij zijn van 05-07-10/12-07-10 in Corfú geweest. Tijdens onze vakantie verbleven wij in Marianna. We verbleven in app. twee, met z'n tweeën maar ruimte voor vier! Het is geen modern interieur maar daardoor wel Grieks en gezellig. De kamers zijn erg schoon en we hadden uitizicht op een prachtige tuin. De eigenaar Thomas heeft zijn tuin zelf aangelegd, we kregen ook een rondleiding tussen de citroen,sinasappelbomen, paprika en tomaatjes. Thomas is ontzettend gastvrij, je kunt hem alles vragen. De accommodatie is perfect gelegen, alles binnenhandbereik. Het strand is twee minuten lopen (misschien minder), er is een supermarktje dichtbij (maar de lokale supermarkten zijn veel goedkoper!). In dezelfde straat vind je een bakker, toeristenwinkeltjes, een internetcafé en voldoende eet en drink gelegenheden. Ook de busstop ligt op ong. zeven minuten lopen. Corfú-stad is gemakkelijk te bereiken. Aanrader: Eilandtour & Madalena BBQ-boottocht. Tip: Neem zelf extra handdoeken mee.

De beste prijzen en lastminutes voor Appartement Marianna** bij:

met partner, Mei 2010
Rustig appartement met ideale ligging
Rachel & Germain
16-6-2010 App. ligt in "de straat" van Gouvia direct naast een supermarkt. Tevens is het kiezelstrand direct aan te lopen. Ruim appartement. app 1 en 2 hebben uitzicht op de tuin. heeft twee slaapkamer, keuken met tafel en douche toilet. eenvoudige inrichting. schoonmaak is matig, neem zelf extra handdoeken mee. Thomas is erg vriendelijk en behulpzaam. kosteloos nog een dag gebruik mogen maken van het appartement, omdat deze niet geboekt was.

met partner, Apr. 2010
Heel goede plek!
annemarie
26-5-2010 Het appartement ligt op een goede locatie, midden tussen de restaurantjes en 3 minuten lopen vanaf het strand. wij zijn hier geweest van 23 april t/m 4 mei en hebben heel het eiland gezien. Huur een auto, ga met de bus naar Corfu stad en zeker ook naar paleokastritsa aan de westkust en agni beach enkele km ten noordne van gouvia. je kunt hier heel goed snorkelen.
het appartement is erg ruim, alles is aanwezig. Neem wel zelf extra handdoeken mee want die worden maar 1x per 10 dagen verwisseld. Twee appartementen grenzen aan de tuin en 1 aan de straatkant. je mag gebruik maken het grote dakterras en bbq waar je een prachtig uitzicht hebt over de zee.
houd er rekening mee dat voor 1 mei er nog weinig eetgelegenheden en uitgaansgelegenheden open zijn. ook de excursies naa bijv. paxos gaan pas per half mei. Tip: ga niet mee met de georganiseerde excursies via de touroperator, het eiland is zo klein dat je alles makkelijk op eigen goedkope gelegenheid kunt doen.

Familie, Aug. 2008
Aanrader!
Lilo, Reg, Nino en ...
9-8-2008 Vandaag teruggekomen van 2 heel warme weken Corfu. Gerkozen voor Gouvia vanwege de gezelligheid 's avonds en de centrale ligging voor uitstapjes overdag. Gekozen voor Marianna vanwege de locatie in Gouvia. Was een prima keuze. Ruim appartement en dito balkon met uitzicht op de goed verzorgde tuin van Thomas. Twee slaapkamers, kitchenette en schone badkamer. We kwamen 's nachts om half twee aan en de goed Duits sprekende Thomas stond ons op te wachten en de wijn en frisdrank stond voor ons klaar. Supermarkt naast het appartement, maar twee keer zo duur als in Nederland. Uit eten is goed betaalbaar. 9 Muses, Virgina zijn goede restaurants. Op vijftig meter afstand het zwembad van hotel Louvre, waar je gratis gebruik van kunt maken. Drie minuten lopen naar het kiezelstrand, waar je heerlijk in zee kunt zwemmen. De strandbar Molfetta is 's avonds gezellig. Een paar aanraders: Paleokastritsa en minicruise naar Paxos en Antipaxos. Maar om terug te keren naar Marianna: een topper!!!

Hermien
16-6-2008 De bedden waren prima en de douche werkte ook goed.
Er werd maar één keer schoon gemaakt in 10 dagen en we kregen maar één keer schone handdoeken.
Ons balkon zat aan de straat kant en dat was niet leuk. Maar we mochten wel aan de achterant in de tuin zitten. Wel zaten we heel centraal, dichtbij het strand, supermarkt en de restaurantjes.

Cor Smit
19-8-2007 al 3 maal geweest en nog niet een keer verveeld het blijven aardige en hulpvaardige mensen.

met vrienden, Juli 2007
Rhianne
28-7-2007 Net terug van Corfu, geweldige vakantie gehad! het appartementencomplex was erg mooi, grote slaapkamers, complete keuken (hoewel we maar 1x gekookt hebben..), mooie tuin (met schildpad), groot balkon (in breedte, niet in lengte) en een erg aardige eigenaar. strand, supermarkt, restaurants, uitgaansgelegenheden.. alles ligt naast de deur, nog geen minuut lopen. Uit eten; souvlaki bij Filipas en bij de 9 muses. Overslaan: Aglio & Olio (of in ieder geval geen pizza bestellen). aan te raden: zelf een bootje huren en de kust afgaan en naar Corfu-stad! ik ga zeker nog een keer terug!

Marion
6-6-2007 Vakantie van 1905 t/m 0206. Appartement met 2 grote slaapkamers en een eetkeuken. Vraag naar de tuinzijde en je beschikt tevens over een heerlijk balkon in de schaduw met uitzicht op de hobby van Thomas (tuinieren). Eigenaar Thomas en vrouw zijn zéér hulpvaardig en vriendelijk. Complexje is rijkelijk versierd met bloembakken. Ligging is pal in het centrum iets teruggetrokken van de straatkant. Geen last van geluidsoverlast. Rolluiken voor alle ramen aanwezig (ook toilet en keuken) waardoor het heerlijk donker wordt en je ook geen last hebt van vervelende muggen of andere insecten. Supermarkt naast de deur. Voor de liefhebbers: strijkplank/strijkbout is aanwezig.
Kortom: een typisch grieks, gemoedelijk, vriendelijk, verzord en gunstig gelegen complexje met alle restaurants en kiezelstrand onder handbereik.