Hotel Louis Corcyra Beach (& bungalows)**** in Gouvia Griekenland beoordelingen 8.3 | Zoover

Beoordelingen Hotel Louis Corcyra Beach (& bungalows)****

29 mei 2012

Hotel Louis Corcyra Beach (& bungalows)**** Gouvia

Beoordelingen Hotel Louis Corcyra Beach (& bungalows)****

P.O.Box 374, 49100, Gouvia
Hotel Louis Corcyra Beach (& bungalows) scoort een 8,3 uit 10, op basis van 355 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Louis Corcyra Beach (& bungalows)****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Louis Corcyra Beach (& bungalows)**** in Gouvia, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 366 vakantiefoto's van Hotel Louis Corcyra Beach (& bungalows)**** vinden. Je kunt 3 video's van Hotel Louis Corcyra Beach (& bungalows)**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Corfu. Vergelijk Hotel Louis Corcyra Beach (& bungalows)**** met andere accommodaties in Gouvia.

340 beoordelingen over Louis Corcyra Beach (& bungalows)****

met partner, mei 2012
"Prima hotel."
avp
27-5-2012 Prachtig uitzicht. Vriendelijk personeel. Eten en drinken goed. Bushalte naar Corfu-stad op 5 min. lopen en centrum Gouvia direkt bij ingang. Geweldige vakantie gehad.

met jonge kinderen, Mei 2012
"Goed familieresort"
Maarten
22-5-2012 Goed familieresort. Mooi gelegen, schitterend uitzicht. Geboekt o.b.v. All-inclusive. Bieden ook zonder aan. Kamer is ook prima. Wij hadden familiekamer 802 met kinderbedje. Kleine koelkast op de kamer. Let op: begane grond veel mieren!Eten is goed, maar niet super (soms zelfs koud, ga dus bijtijds). 2 Zwembaden en peuterbad zijn leuk voor de afwisseling. Ook goed om te vertoeven zijn de privestrandjes aan zee (je kan ook op het grasveld liggen). Het personeel is uitermate vriendelijk, naar kinderen. Kinderstoelen voldoende aanwezig in het restaurant. Gelegen midden in Gouvia centrum: je loopt zo naar de auto/scooterverhuur en andere eetgelegenheden. Veel Engelsen, maar zijn je zeker niet tot last. Al met al een goed verblijf gehad.

met partner, Mei 2012
"Mooi hotel"
Anita
17-5-2012 Wij zijn van 7 tot 14 mei in Corfu geweest. Het hotel heeft een mooie ligging direct aan zee. Wij hadden kamer 664 in het hoofdgebouw en die was net opnieuw ingericht. Grote kamer met 4 bedden en lekker veel ruimte. Het Lagoon zwembad was ook erg mooi. We hebben een auto gehuurd en zijn door het noorden van het eiland gereden waar het erg mooi is. Ook Paleokastritsa is een aanrader. Je kunt er met een bootje langs de rotsen en grotten varen, waar het water azuurblauw is. Vlakbij het hotel zat het eettentje Tzoymerka. Deze mensen konden Nederlands en hadden er frikandellen, kroketten, mexicano's enz. Erg lekker allemaal. In totaal een super goeie vakantie gehad.

met partner, 2011
"Goed hotel"
jort
3-11-2011 Afgelopen voorjaar hier geweest, midden mei. Veel gepensioneerden die hier dan verblijven. Wij kwamen er om het eiland te bekijken dus lekker rustig. Auto gehuurd en verkennen maar want het is er een uitermate geschikt groen en prachtig eiland voor.

Wij hadden vanuit de kamer een prachtig uitzicht op het strandje van Gouvia en het meer, alsmede de bergen van het Griekse vaste land. Ontbijten en avond eten doe je op een prachtig buiten terras met mooi uitzicht.

Eten: ruime keus. Prima voor elkaar. Echter, wanneer het warme eten klaar is dient dit wel beter warm gehouden te worden dmv bijv een deksel.
Kamer voldoende. Bedden kunnen beter (!) en de schoonmakers mogen ook wel eens onder het bed stofzuigen..

Al met al een mooie vakantie en zullen zeker terugkomen.

"Prachtige plek met een Fantastisch panorama"
Lam
9-10-2011 een prima plek om te verblijven.
Panoramisch uitzicht.
Prima
zeer vriendelijk en behulpzaam
redelijke prijs kwaliteits verhouding
Restaurant aanwezig en is prima.
Bungalows zijn gedateerd maar worden dagelijks prima schoongemaakt.
Was voor ons niet n.v.t.

"We zijn er geweest en daar zal het bij blijven."
Wesenbeek Dirk
24-9-2011 We hebben al veel Griekse eilanden bezocht ,maar dit hotel haalt bij ons maar juist de middelmaat.De ligging en het panorama maken veel goed,doch het eten (weinig of geen variatie) en drinken zijn echt afgestemd op de Engelsen veel eieren worst en bonen Corfu stad bezoeken is een aanrader net zoals het noord-zuiden van het eiland.Het is een echt all-in hotel waar je als halfpensionbezoeker een beetje in de kou wordt gezet ze vragen te hoge prijzen voor drank en gebuik van strandzetels
Quality Manager The Management, 8-10-2011
Eigenaar zegt:  Geachte gast, Bedankt voor het bezoeken van Louis Corcyra Beach en jullie recensie op Zoover. Wij zijn blij dat jullie de locatie en onze uitzichten mooi vonden. Maar, we waren teleurgesteld om te lezen dat jullie weggingen met een ontevreden gevoel over het eten, andere gasten zijn juist erg positief. Wij proberen iedereen tevreden te houden met een uitgebreid menu van 07:00 tot middernacht. Met de asian en de BBQ hebben we nog 4 verschillende thema avonden per week. De meeste gasten kiezen all-in omdat hun het zien als meer waar voor hun geld. Nogmaals bedankt en de hartelijke groeten.

met jonge kinderen, Sept. 2011
"Geweldig hotel met goed en lief personeel!"
Karin
6-11-2011 Wij zijn hier in september van dit jaar geweest met vrienden, wat is dit een goeie vakantie geweest!Onze zoon van 1,5 ging voor het eerst mee op vakantie met het vliegtuig, wat vond hij het allemaal geweldig!We zaten in een bungalow met eigen terras en uitzicht op zee, was super!
Het eten was goed, gevarieerd en erg lekker, maar het leukste van alles is toch wel dat onze zoon is gaan lopen op vakantie!
Het personeel was helemaal verzot op onze zoon, zo ook op andere kinderen, maar het is zo leuk om te zien hoe ze met kinderen omgaan, zo lief en zo zorgzaam!Het hotel is zeker een aanrader, maar ook corfu, wij gaan zeker een keertje terug!

"Mooie plek"
Sylvia
30-9-2011 Een mooie plek om te vertoeven , wij hadden een kamer gelijk aan zee met een geweldig uitzicht.
Eten snap ik niet dat mensen daar over zeuren voor ieder wat wils en ook nog eens heerlijk,zowel het ontbijt,lunch en diner.
Gouvia zelf stelt niet veel voor, maar Corfu stad is geweldig .
Het noorden van het eiland is ook mooi.
En wat je zeker moet doen is een boottrip met Kapitein Spiros.
Quality Manager The management, 8-10-2011
Eigenaar zegt:  Geachte gast, Heel erg bedankt voor jullie recensie over Hotel Louis Corcyra Beach. Wij zijn erg blij dat jullie zo positief schrijven over het eten en we vinden het fijn dat jullie van elke maaltijd hebben genoten. Het is heel erg fijn dat sommige van onze gasten ons supporten door op internet positieve dingen te schrijven over onze services. Wij zin erg blij dat jullie het enorm naar je zin hebben gehad bij ons en dat het eiland Corfu ook is bevallen. Wij hopen dat we jullie nog eens mogen verwelkomen in de toekomst. Hartelijke groeten.

"Gezellig"
Grannymarja
28-9-2011 Oorspronkelijk hadden wij dit hotel niet geboekt,maar week van tevoren te horen gekregen dat we niet naar Glyfada Louis Grand Hotel zouden gaan.Zodoende was dit het alternatief.
Het was even wennen,ook de kamer/bungalow,uitzicht was wel prachtig,bijna aan eind van complex,dus best wel eindje lopen naar terras van hotel zelf,maar uitzicht maakte veel goed,zeker de zonsopgang iedere morgen.Kamer en zeker de vloer kon wel wat schoner,sanitair wel schoon.
Zaten wel vanuit onze kamer dicht bij 1 van de 2 strandjes van het hotel.
Tuin is prachtig,twee mooie zwembaden,en ruim voldoende ruimte om overal neer te strijken op de ligbedjes,die er ook genoeg zijn.
Eten was prima,genoeg keus voor iedereen,mensen die zeuren over het eten weten niet waar ze het over hebben.
Minpunt kan zijn de vele trappen en soms steile stukken over heel het complex.
Pluspunt is dat je niet met je koffers hoeft te zeulen,worden netjes naar je kamer gebracht.
Overwegen waard om terug te keren.
Quality Manager The management, 8-10-2011
Eigenaar zegt:  Geachte gast, We vonden het erg fijn om te lezen dat jullie tevreden waren over jullie vakantie in Louis Corcyra Beach. Het is mooi om te zien dat jullie tevreden waren over onze uitzichten vannuit de kamer en de zonsopgang. Gelukkig vonden jullie de hotel faciliteiten en services ook goed also ok de kwaliteit van het eten. Als jullie nog eens terug willen komen dan zullen wij jullie met open armen ontvangen in Hotel Louis Corcyra Beach. Hartelijke groeten.

"Gemengde gevoelens!!"
c. hamerslag
28-9-2011 net terug van corcyra en zeer tevreden over de sercive en vriendelijkheid van het personeel. ligging perfect maar een kamer schoonmaken in 7 minuten inclusief bed verschonen?? ik vind het knap! het eten was op zich niet slecht maar erg koud en een stuk koude pizza smaakt nergens naar. misschien een verbeterpunt?
Quality Manager The Management, 8-10-2011
Eigenaar zegt:  Geachte gast, We bedanken jullie voor het bezoeken van Louis Corcyra Beach en voor het delen van jullie ervaringen. Wij vinden al onze gasten feed back meer dan welkom als wij geloven dat dit de beste manier is om onze services nog beter te maken. Bedankt voor het aangeven van de schoonmaak van de kamers. Wij hebben een hele hooge standard van onze services, maar we nemen dit zeker serieus en zullen hierin gaan verbeteren. Maar op zondag hebben we minder beschikking over schoonmakers, wat in feite dan 7 minuten duurt om schoon te maken. Over het eten, graag laten we weten dat ons restaurant beschikt over een magnetron zodat iedereen hun eten kan opwarmen zoals ze het willen. We bedanken jullie en de hartelijke groeten.