Hotel Gouvia*** in Gouvia Griekenland beoordelingen 7.3 | Zoover
1.511.035 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.716 accommodaties - 19.847 bezienswaardigheden - 16.397 bezoekers online
Home > Griekenland > Corfu > Gouvia > Hotel Gouvia***

Beoordelingen Hotel Gouvia***

30 januari 2012

6,4
uitzicht hotel Gouvia

Hotel Gouvia scoort een 7,3 uit 10, op basis van 20 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Gouvia***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Gouvia*** in Gouvia, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 5 vakantiefoto's van Hotel Gouvia*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Corfu. Vergelijk Hotel Gouvia*** met andere accommodaties in Gouvia.

20 beoordelingen over Gouvia***

met jonge kinderen, 2012
Super gezellig en betaalbaar
Katarina
18-1-2012 Hotel Gouvia in Gouvia is een gezellig familie hotel. Misschien niet de grootste luxe kamers, maar wel schoon en functioneel en de prijzen zijn prima ! Heerlijk eten uit de eigen keuken, zeker vergeleken met het restaurant tegenover hotel Gouvia, Mythos, waar het eten uit een cateringbedrijf wordt aangeleverd. Ik vind het echt een aanrader, zeker ook voor de mensen met een wat lager budget !!!

Perfecte ligging, in winkelstraat dicht bij strand
Els van Dam
23-6-2009 Het hotel is oud, wij hadden een kamer aan zwembad kant, hier was het redelijk rustig, de kamer zelf is klein en de badkamer nog kleiner, je kunt er werkelijk je kont niet keren. Ook op het toilet zitten is een probleem, kan alleen als je schuin gaat zitten. De eigenaarreceptionist is een chagerijnige kerel die niets anders doet dan naar de tv kijken en sigaretten roken. De obers daarintegen zijn erg vriendelijk en behulpzaam. Het ontbijt is erg matig alleen witbrood met jam, kaas en ham, melk met een soort graankorrels erbij en koffie of thee, en dit elke dag weer. Het avondeten was van een speciale kaart voor hotelgasten 3 gangen en redelijk wat variatie.
De ligging van het hotel is erg centraal in de winkelstraat en op 100m van het kiezelstrand.

met vrienden, Juni 2009
Zeer simpele kamers maar heerlijk centraal gelegen
E van Dam
16-6-2009 De eigenaar/receptionist is een zeer norse onvriendelijke man, die meer belang bij zijn t.v. programma's en zijn sigaretje had dan voor zijn gasten. De bediening in het restaurant was vriendelijk, de maaltijden simpel en het ontbijt heel erg simpel.
De kamers zijn klein maar redelijk schoon. De badkamer is uiterst klein en smerig.

met vrienden, Aug. 2008
1x is leuk!!
Robin Helder
12-8-2008 CORFU: erg mooi eiland! zoals je al leest was ik in gouvia, erg leuk plaatsje. gouvia is eigenlijk maar 1 winkelstraat waar zowel de hotellen in staan als de winkels. het strand is erg netjes en goed geregeld, het enige nadeel is dat er wel een kiezelstrand is. dit brengt zowel voor als nadelen met zich mee zo is het er niet zo druk maar moet je voor het goede wel waterschoentjes kopen, dit is geen probleem want die kosten 3 euro per paar!!

HET HOTEL: opzicht een mooi hotel waarbij je door het restaurant moet lopen om bij de kamers te komen. het zwembad is ook erg mooi, beetje saai maar wel schoon. er zijn douches bij het zwembad en ook een pool-bar MAAR... deze is in vervallen staat en is al lang niet meer in gebruik!! de kamer ziet er goed uit alleen is de badkamer erg klein! zo is de douche iets van 80 x 80 cm en stoot je je iedere keer aan de kraan. het restaurant ziet er goed uit maar het personeel is niet zo vriendelijk! het eten voor hotel gasten is neit echt lekker!! HELAAS!

met oudere kinderen, Juni 2008
Fantastisch
Katarina
5-6-2009 Wij komen al 14 jaar in hotel Gouvia en hebben het altijd fantastisch. De familie is ontzettend vriendelijk en eten eten fantastisch tegen heel betaalbare prijzen. De afgelopen twee jaar is het Hotel nog beter geworden dan het al was, en in het restaurant is erg vriendelijk personeel. Het zwembad is ook erg prettig. Het is gelegen dicht bij het strand en in het gezelligste straatje van Gouvia. Zeker een aanrader !!!

Katarina, Hoogwoud, Nederland

Familie
Bianca
2-9-2007 Bij aankomst was de toilet stuk, konden gelukkig een kamer aan de achterkant krijgen, het was daar ook een stuk rustiger. De kamer is klein, badkamer al helemaal, kan je kont niet keren! Schoonmaak was wel oke..
Ontbijt was heel slecht, droog brood etc. Verse jus werd bij de oude gegooid, zelfde met de thee/koffie etc. erg smerig.
Avondeten was erg simpel, maar niet slecht. Je krijgt gewoon iets, er hangt nergens een dagmenu of iets. Ook werd je echt weg gekeken bij je tafeltje. Ook wij zijn na 1x uitproberen alle avonden uit eten geweest. Heel lekker gegeten bij '9 Muses', echt een aanrader! Wel altijd heel druk, dus ga vroeg!
Airco was ideaal, koelkastje ook. (Beide op aanvraag).
Zwembad was heerlijk, goed schoon. Wel te weinig bedjes! Het beste van Hotel Gouvia is dat je midden in het centrum zit, dat was echt ideaal.

Anne
13-8-2007 Wij hebben een erg leuke vakantie gehad,maar dit was niet aant hotel te danken.Bij aankomst was de kamer smerig.Na aanvraag is er extra schoon gemaakt,maar daarna ontdekte we nog veel meer viezigheid,vooral de badkamer.We hebben zelf schoonmaakmiddel en doekje gekocht om schoon te maken.Op n enkeling na,was t personeel ontzettend nors,er kon nog geen goede middag vanaf.Wij hadden half pension en we hadden helemaal geen keus in het menu.Het eten werd snel voor je neus gezet en je bord was nog niet leeg of je kreeg je volgende gerecht al,zonder dat je werd aangekeken of dat er werd gevraagd of het gesmaakt had.Ook de kwaliteit van het eten was slecht.Hierdoor zijn we het merendeel van de avonden uiteten geweest.Het ontbijt stelde niets voor.En wij zaten bij een ingang van het gebouw waar het vreselijk gehorig was.Het zwembad was wel erg prettig.Het was fijn dat het strand zo dichtbij was.

Nathalie en Reinoud
3-9-2006 Net terug. Ligging erg goed aan de hoofdstraat, met restaurants, winkels, supermarkt en bars vlakbij. De kamers aan de straat zijn erg lawaaiig, maar de tweede dag konden we zonder problemen in een kamer aan de achterkant, vlakbij het mooie zwembad. Eigenaar lijkt nors, maar is zeer behulpzaam en makkelijk. Heeft ons zelfs naar de pin in Kontokali gebracht toen de 2 in Gouvia leeg waren. Onze kamer had geen koelkast en tv, terwijl dat er wel bij stond. Kamers simpel, maar schoon. Ontbijt erg simpel, maar de bakker is vlakbij. Al met al een prima hotel als je niet teveel eisen stelt.

.....
3-8-2006 wij (stel) zijn net terug uit hotel gouvia. we hebben het er ontzettend naar ons zin gehad. 's avonds hoor je inderdaad veel muziek van de straat, maar verder geen last van gehad. de douche is inderdaad erg klein... verder werd de kamer steeds goed schoongemaakt. we hebben ook geen last gehad van ongedierte..
kortom we hebben een supervakantie gehad....heerlijk gegeten bij alle restaurantjes in de buurt, behalve bij het restaurant er recht tegenover: vergina.. het eten dat we daar kregen was nog niet eens gaar! Gouvia is een gezellig dorpje en zeker een aanrader.. vanaf hier het hele eiland bekeken

lucien lust hem gra...
23-7-2006 wij zijn in augustus 2005 in dit hotel geweest.
De eerste nacht kregen we een kamer aan de achterkant met een heel klein balkon(zonder airco).
Na klagen en een kleine bijbetaling kregen we een kamer aan de voorkant met een heel groot balkon (met airco).
Hierdoor wel meer geluids overlast.
Het ontbijt was slecht, en de eigenaar lijkt heel nors maar ontdooit na een tijdje.
Het stadje is leuk maar je hebt na twee weken zeker alle leuke restaurantjes wel gezien.
Het mooiste strand is bij hotel louis corcyra beach je moet gewoon naar binnen lopen en net doen of je er logeerd.
Gouvia hotel ligt heel centraal maar ik vind niet echt een aanrader als je van luxe houd.

6,4