Appartement Dimitra*** in Gouvia Griekenland beoordelingen 6.9 | Zoover
1.511.035 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.716 accommodaties - 19.847 bezienswaardigheden - 16.677 bezoekers online
Home > Griekenland > Corfu > Gouvia > Appartement Dimitra***

Beoordelingen Appartement Dimitra***

9 februari 2012

5,5
6,1
Appartement Dimitra*** Gouvia

Appartement Dimitra scoort een 6,9 uit 10, op basis van 56 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Dimitra***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Dimitra*** in Gouvia, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 32 vakantiefoto's van Appartement Dimitra*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Corfu. Vergelijk Appartement Dimitra*** met andere accommodaties in Gouvia.

1 2 3 4 5 6 volgende

56 beoordelingen over Dimitra***

Net voldoende
Aafke V
19-9-2011 De ligging van Dimitra tov Gouvia is prima, met 5 minuten lopen ben je er.
Qua ruimte/oppervlakte van het appartement vonden wij wel genoeg met z'n 2-en, vooral omdat we eigenlijk weinig 'thuis' waren. Maar als je van plan bent om veel bij je appartement te blijven is het wel aan de kleine kant. De bedden waren verre van comfortabel (kraakte enorm, en oude matrassen) Zwembad was netjes. De schoonmaakster/beheerdster deed netjes haar werk.
Voor een gezin is dit appartement niet aan te raden.
Overal in Gouvia (ook in het appartement) waren trouwens veel en luidruchtige Italianen aanwezig.

met vrienden, Aug. 2011
Voor herhaling vatbaar!
Marta & Stefke
23-8-2011 Wij hadden een tweepersoons-appartement. De binnen -en buitenkant van het appartement waren netjes verzorgd. Er waren genoeg voorzieningen in de kamer en er werd om de 2/3 dagen schoongemaakt. Helaas is er geen airco, maar doordat je aan beide kanten een balkon had kon je de kamer lekker door laten luchten.
Gouvia is zelf heel klein en heeft eigenlijk maar 1 discotheek, Whispers. Deze is wel heel erg leuk, aangezien iedereen hier komt! Verder zijn er veel leuke restaurantjes waar je lekker kan eten voor een goedkope prijs. Er is geen zandstrand en het water is niet helder, maar rondom Gouvia kan je wel mooie stranden bezoeken. Al met al vonden wij het een fantastische vakantie, hebben wij elke avond kunnen feesten en heerlijk gegeten! We missen het nu al!

Eenvoudig appartement, slechte schoonmaak
Olaf
15-8-2011 Eenvoudig appartement. Rustig gelegen op een goede lokatie, echter wel af en toe luidruchtige Italianen.
Schoonmaak +/- om de 5 dagen, waarbij de schoonmaakster was meer bezig met de buitenkant en haar verwende kind. Ons appartement werd hierdoor amper schoongemaakt, waardoor er nog dode insecten in hoeken lagen.
Hiermee konden wij nog wel leven, maar halverwege de eerste week ontdekten wij een rat in de wc. Deze is er ook 2 dagen blijven zitten. Dit was te smerig voor woorden, wij zijn hier heel erg van geschrokken en durfden niet meer naar het toilet in ons appartement.

De beste prijzen en lastminutes voor Appartement Dimitra*** bij:

met een groep
Niet echt een aanrader
natasja
30-7-2011 Wij komen net terug van een 8 daagse vakantie. Hadden geboekt bij touroperator maar vanwege omstandigheden kregen wij dit app. App was bij aankomst niet echt schoon. Het app. is voor griekse begrippen groot. Aan de voor een achterkant heb je een balkon. De handdoeken om te douchen waren niet altijd even schoon en gaatloos. Schoonmaak kon ook beter, we moesten zelf de prullenbakken legen en WC papier kopen. Koken hebben we niet gedaan. Badkamer wordt inderdaad erg nat vanwege het te korte douchegordijn en te klein douchebak. Verder was het prima. Ligging is top, dichtbij centrum en het strand (kiezel). Bushalte is ook dichtbij, op de hoek zit een supermarkt waar je alles kan halen. Zwembad is klein maar wel goed met parasols en ligbedden.

met vrienden, Juli 2011
Niet snel meer terug
Natasja
30-7-2011 Net terug van een weekje dimitra. Wegens problemen bij TO kregen wij dit app. App. is niet erg groot voor 5 pers. Voor griekse begrippen is het schoon en groot. Badkamer werd erg nat vanwege te kleine douchebak en te kort douchegordijn. Handdoeken waren niet altijd erg schoon en gatloos. Schoonmaak zo om de 2 dagen. Zwembad is prima, parasols en ligbedden aanwezig. Aan alle 2 de kanten een balkon van het app. Prullenbakken dienen zelf geleegd te worden. Centrum is dichtbij waar je lekker kan eten! aanrader Moukas & Aries. Strand is prima (wel kiezel) eventueel met de bus naar Paleokastritsa is een zandstrand. supermarkt om de hoek. En de bushalte is ook dichtbij.

Dit Appartement nooit meer
A Poort en T Poort
21-11-2010 het appartement viel wel mee maar de schoonmaak
was zeer slecht
de verlichting was buiten veel te weinig

Fantastische plek
Jeroen en bibi
28-8-2010 Wij hadden een twee kamerappartement. Aan de voorkant en achterkant een ruim terras. Koken in de keuken ging prima. De schoonmaakster en de zwembad jongen waren erg vriendelijk. Zwembad en kamer werden netjes verzorgt. Geen receptie, kluisjes en airco aanwezig maar dit is van te voren al bekend gemaakt dus ik snap ook niet dat sommige mensen hierover klagen. De inrichting in net als in andere appartementen voor Griekse normen is dit luxe, je moet het natuurlijk niet met Nederland vergelijken. Kortom wij hebben een super vakantie gehad en dit complex is dan ook zeker aan te raden!

alleenreizend
Helemaal super!
Elly
17-8-2010 Ideale vakantie accomodatie, ligging; heel centraal en toch heerlijk rustig!schoon en sinmpel ingericht, de douche is na gebruik helemaal nat, maar dat hoort toch bij de natte kamer? De bodems van de pannen zijn iets krom voor een elec.plaat en de tefal is uit de koekenpan gesleten, maar wat wil je ook met scherpe spatels? Ik was daar alleen, maar de andere gasten waren heel gezellig! het was net een grote familie! Ik kom zeker terug!

Nooit meer
Annemarie
21-8-2010 Bij aankomst was er geen receptie, geen kluisjes om je je waardevolle spullen in kon doen. Geen airo in de kamers. Bijna elke dag een koude douche. Er werd te weinig schoongemaakt, weinig schone lakens. De prullenbak in het toilet werd veel te weinig geleegd, 2x per week (terwijl je hier je vuile toiletpapier in doet, erg onhygienisch met de warme tempraturen). Zwembad werd wel goed schoongemaakt en we hadden 2 slaapkamers dus genoeg ruimte.

Klein eenvoudig appartementencomplex
lvdweem
23-8-2010 Wij hebben twee weken gelogeerd in een éénkamerappartement. De inrichting is invoudig. De douche is erg klein en het douchelaken te kort, maar op te lossen door een trekketje aan te schaffen. Bij ons deed maar één pitje van het kooktoestel het, met één pit en de oven zijn ook prima maaltijden te maken. Daarbij zijn de restaurantjes vlakbij. Eerste week helemaal geen last van koude douche, tweede week wel, dus mensen iets korter douchen aub! Supermarkt en strand vlakbij. Voor wie op zoek is naar een rustige plek en niet kijkt naar luxe is dit een prima uitgangspunt om uitstapjes te maken met auto, scooter of bus. Wij hebben een super vakantie gehad.

5,5
6,1