Vraag en Antwoord Corfu

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

autoverhuur te agios ioannis Corfu (0 reacties)
Aghios Yannis / Agios Ioannis
ilse
20-5-2013
Wij willen lokaal een auto huren voor enkele dagen. Kunnen we enkel op de luchthaven van Corfu terecht of is er ook een mogelijkheid om de auto te laten leveren en ophalen aan ons hotel in Agios Ioannis? Alvast bedankt!

Internet (0 reacties)
Hotel Almyros Natura****
W scheerder
18-5-2013
hoi is er iemand die weet of je je IPad kunt gebruiken bij Almyros natura acharavi. Of het wachtwoord nog weet?

magnetron (1 reacties)
teun
18-5-2013
Is er wel een magnetron aanwezig in de appartementen?

21-5-2013
Geen magnetron, keuken is minimaal ingericht.

prijzen (1 reacties)
Theo
18-5-2013
Weet iemand wat de prijzen zijn voor het huren van bijv: een scooter, auto en wat je gemiddeld betaald bij het uit eten gaan.

Arends
19-5-2013
Wij gaan in juni twee weken. We hebben via Sunweb een auto cat. A bijgeboekt voor twee weken, dit kost €351,-

markt in gouvia (0 reacties)
Gouvia
annemie
17-5-2013
Kan er iemand mij vertellen of er een plaatselijke markt is in Gouvia of in Corfu stad. Welke dagen zijn die markten?

Bedden (0 reacties)
Iris de Haes
17-5-2013
Kan iemand mij vertellen hoe de bedden zijn in dit appartement, de recensies zijn nogal wisselend.

wie weet (1 reacties)
Appartement Filippas***
wilma
15-5-2013
Wie weet of het stadje Gouvia rolstoelvriendelijk is. Met name de weg naar het strand en de restaurantjes.

Annet
15-5-2013
Ja hoor, is helemaal vlak.

Restaurants / kosten (2 reacties)
Thomas
13-5-2013
Hallo, wat zijn de gemiddelde prijzen van de restaurants op Corfu ten opzichte van de Nederlandse prijzen? Met andere woorden, kun je lekker 2 weken uit eten :) Dank!

10 euro pp en dan heb je een goede maaltijd en wijn

Thomas
21-5-2013
bedankt voor reactie! Dat gaat helemaal goedkomen dan!

parkeren auto (0 reacties)
Aparthotel Angelica**
Anke vd Nouland
11-5-2013
Mijn partner is slecht ter been. We willen dan ook een auto huren tijdens de vakantie. Mijn vraag is of het mogelijk is om bij het hotel te parkeren. Anke

Openbaar vervoer (0 reacties)
Ipsos
Greece
9-5-2013
Weet iemand of er een goede verbinding is met het openbaar vervoer naar andere plaatsen en naar bijvoorbeeld Corfu-stad? Wat kost het zoal?

Horren (0 reacties)
Bianca
3-5-2013
Hoi, Kan iemand ons vertellen of er horren aanwezig zijn in de appartementen? Alvast bedankt!!

ingrid
29-4-2013
weet er iemand wat de wifi kost in t app/hotel kleindochter gaat mee dus willen wel met mama in holland kunnen skypen dank u voor de reactie

mail_henkjan
1-5-2013
Gratis WiFi in de hotelbar, staan ook een paar vaste PC's hier moet wel voor betaald worden

mail_henkjan
21-5-2013
zojuist weer terug van aqualand, wederom een goede ervaring, echter geen gratis wifi meer. Moet voor betaald worden. Kan per dag of week.

Bedden, scooter huren en het strand (0 reacties)
Appartement Captain's****
Bianca
21-4-2013
Hallo, Ik wil deze accommodatie graag boeken maar heb nog wat twijfels. Zo zijn er maar 8 reviews en zijn er geen foto's toegevoegd. In één reactie lees ik dat de bedden erg hard zijn, klopt dit? Is het mogelijk om in de omgeving een scooter te huren? Zo ja, wat kost dit ongeveer? Is er s' avonds genoeg vermaak in de omgeving zoals winkeltjes en live muziek? En is het strand wel fijn met de kiezels? Alvast bedankt voor de reacties!

hoe lang rijden (1 reacties)
marloes
16-4-2013
Weet iemand hoe lang de trip van het vliegveld naar het appartement duurt. Wij willen namelijk met ons zoontje van 2,5 hiernaartoe.

Ed
17-4-2013
Hoi Marloes Het is ruim 1:00 rijden met de bus maar het is wel een hele mooie tocht

Snorkelen (1 reacties)
Kees
28-3-2013
Wie weet waar je kan snorkelen ?

21-5-2013
er zijn wel plaatsen maar ik weet niet waar

Wie weet... (2 reacties)
Appartement Spyridoula***
Angela
28-3-2013
Of de grasvelden tussen de appartementen gebruikt mogen worden voor zonnen of bal spel? Hoeveel een kleine auto huren kost, via Vangelis, voor een week ? Of er handdoeken voor zwembad en strand meegenomen moeten worden, of zijn die er genoeg in het apparement? Of je voor 's avonds in juli/ aug. een vest mee moet nemen?

21-5-2013
bijna alles mag en kan daar, wel badlakens meenemen voor aan het zwembad/strand. huren van een auto ... weet dat er veel gasten gebruik van hebben gemaakt, weet geen kosten. Wij, mijn dochter van 10 en ik hebben ons prima vermaakt, en proberen dit jaar weer te gaan!

21-5-2013
het is er erg warm in juli, geen vest of iets nodig gehad, hoog uit tegen de muggen, maar zeker niet tegen de kou!!

Wie heeft er ervaring met 'Irene Apartments' ? (0 reacties)
Acharavi
Amy
27-3-2013
Hoi, Wie heeft er ervaring met ' Irene Apartments ' in Acharavi? Hoe is de ligging etc. ? Dankjewel!

alleen op vakantie (3 reacties)
Appartement Spyridoula***
anneke
22-3-2013
hoi wie is er wel eens alleen naar spyridoula geweest en hoe beviel dat. Ik ga 2 september.

21-5-2013
Het is een aanrader!! Vorig zomer, half juli met mn 10 jarige dochter geweest, geweldig!!! gastvrij, prima appartementen, prima eten, alles mag en kan!!Voor mij het enige min puntje....de ligging. met ruim 40 graden loop je niet zomaar even 20 min naar het centrum of het strand. heb afgelopen jaar half pension geboekt, en zeker geen spijt gehad, ontbijt is super en het avond eten net zo!! probeer dit jaar weer te boeken, mijn dochter wil dol graag terug!!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit