Hotel Telemachos** in Dassia Griekenland beoordelingen 3.9 | Zoover

3,7
4,1
2,9

29 mei 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Hotel Telemachos**

DASSIA 49083, 29630, Dassia
Hotel Telemachos scoort een 3,9 uit 10, op basis van 6 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Telemachos**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Telemachos** in Dassia, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 9 vakantiefoto's van Hotel Telemachos** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Corfu. Vergelijk Hotel Telemachos** met andere accommodaties in Dassia.

5 beoordelingen over Telemachos**

3,4
met jonge kinderen, 2011
"Absoluut te mijden !"
Anoniem
30-8-2011 Lawaaierig tot diep in de nacht - slecht eten - absoluut onvriendelijk personeel

"Vervallen hotel"
Janssens Anne
1-8-2010 vuile kamer en kleine en erg vuile badkamer met douche waar je de sproeier zelf moet vasthouden.Voor een all inn formule heb je weinig keuze in drank en eten

met jonge kinderen
"Pover, maar goedkoop..."
Hoffman
11-7-2010 onvriendelijk personeel,onbekwaam management en een hotel dat zijn glorietijd in de jaren 80 kende… Klantvriendelijkheid zeer slecht, we werden uitgelachen als we om iets vroegen-Bij het ontbijt vragen naar andere confituur dan de appelsiensmaak die beschikbaar was gaf de nodige hillariteit.“Vandaag was er enkel appelsiensmaak”,de dag nadien abricoos, en dan eens aardbeien… -Ijsjes in de all in bleken plots enkel voor de kinderen, en alle snacks verdwenen vanaf 17u, terwijl zelfs op de hotelinformatie ter plaatse sprake was van snacks tot 20u. Personeel verwees door naar het management, het management haalde de schouders op en zei dat zij de afspraken nakwamen…
-Zeer povere all in:slechts 4 sterke dranken en 4 soda’s-Met het gezin aan de poolbar blijven zitten was niet mogelijk, we werden met onze 4 kinderen weggestuurd,ook al stond er slecht 2 of 3 man aan de bar en het zwembad…

alleenreizend
"Dringend aan renovatie toe !"
Luc
23-11-2009 De kamers zonder airco zijn heel dringend aan renovatie toe(verouderd en sanitair dazt stuk is)
Mss zit het einde van het seizoen ervoor tussen dat het hotel onderbemand was aan personeel.
Iedereen dat wat was blijkbaar van toepassing.

alleenreizend, Mei 2009
"Een heel mooi en fantastsch eiland"
Linda
23-7-2009 Het was voor mij de zoveelste toffe vakantie. Ik kom hier twee keer per jaar .
Het personeel is zeer vriendelijk , het eten is goed . Prijs kwaliteit is goed.
Het oud gedeelte van Corfu stad is zeker een aanrader .