Camping Karda Beach + bungalows**** in Dassia Griekenland beoordelingen 7.9 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 8.650 bezoekers online
Home > Griekenland > Corfu > Dassia > Camping Karda Beach + bungalows****

Beoordelingen Camping Karda Beach + bungalows****

10 februari 2012

Camping Karda Beach + bungalows**** Dassia

Camping Karda Beach + bungalows scoort een 7,9 uit 10, op basis van 127 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Karda Beach + bungalows****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Karda Beach + bungalows**** in Dassia, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 91 vakantiefoto's van Camping Karda Beach + bungalows**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Corfu. Vergelijk Camping Karda Beach + bungalows**** met andere accommodaties in Dassia.

122 beoordelingen over Karda Beach + bungalows****

met een groep, Sept. 2011
Schitterende plek
familie Groot, Hen...
19-9-2011 Een prachtige camping vol olijfbomen, heerlijk gefilterd licht, prachtig zwembad, 100m. van het strand, goede service, goed ingerichte bungalow, alles geweldig. We waren met grootouders kinderen en kleinkinderen en hadden 3 bungalow`s. ook voor de kleine kinderen geweldig !!!

met oudere kinderen, 2011
Superleuke vakantie!
zegikniet
3-9-2011 Wij hebben een superleuke vakantie gehad op dit mooie eiland. het huisje was prima, Sommige geven aan dat het wat ouderwets is ( donkerbruine inrichting), maar ach, we waren er een week en hoeven er alleen te slapen. het huis is voorzien van airco, iedere dag werd er schoongemaakt en kregen we schone handdoeken. We hebben het er prima gehad. Corfu is een schitterend eiland. Een week is echt te kort om alles te zien. We zijn zeker van plan om weer terug te komen.

Fantastisch
W.Weyers
17-9-2011 We hebben 12 dagen een bungalow gehad en dit was perfekt. Iedere dag schone handdoeken. We hadden een goed werkende airco en het was er schoon. Kortom we hebben we er een perfekte vakantie gehad. Lekker kort aan het strand met een mooi boulevard

Heerlijke vakantie
Sietze
21-6-2011 Mooie rustige groen vakantie

De bungalows liggen bij de ingang zijn netjes en worden met uitzondering van zondag iedere dag schoongemaakt. De keuken heeft oven. koelkast koffiezetapparaat, en een elektrische kookplaat met 2 pitten. Er is ook Airco. Van de hoofdingang is het 5 minuten lopen naar het zwembad en restaurant achterop de camping. Ga je hier door de poort links de camping af, ben je binnen 5 minuten op het strand. Je komt op een smalle boulevard, links af ben je binnen 25 meter op een groter strand en rechts af kan je een mooi stuk wandelen over de smalle boulevard langs restaurantjes en barretjes. Dassia ligt aan de door gaande weg en heeft wat restaurantjes, winkels en een goede bakker vlak naast de ingang van de Camping. Wil je luxe moet je hier niet heen gaan, maar wij vonden het appartement op een camping heerlijk. Het appartement is netjes maar door de donkerbruine meubelen kan het wat oubollig overkomen.

Geweldig leuke plek
Jan en Hetty
15-6-2011 Wij hebben genoten op Karda Beach leuke wel gedateerde bungalow dagelijkse schoonmaak ,linnengoed en handdoeken.Personeel is vriendelijk , zwembad fijn en strand op 5 min afstand.Net buiten de camping supermarkt en een prima bakker voor de dagelijkse verse broodjes. Corfu is fantastisch!! Karda Beach is een aanrader en voor ons zeker voor herhaling vatbaar !!

met jonge kinderen, Mei 2011
Heerlijke rustige kamping
Deelen
10-6-2011 Voor de 2e keer (nu met baby) naar Karda Beach geweest in een bungelow.
Eerdere commentaren beschreven de slecht staat van het sanitair, maar voor Griekse begrippen, is het hier meer dan redelijk! Elke dag wordt er gedwijlt en er is geen schimmel te vinden. Ja het is gedateerd, maar functioneel! Ga maar eens in een appartementenkomplex zitten....
Op de camping is het over het algemeen rustig, wat te maken heeft met het type gast. Geen groepen jongeren.
Een erg mooi en net zwembad op de camping. Het personeel is bijzonder vriendelijk en de keuken is prima. Strand is nog geen 100 meter van de camping vandaan, dus begrijp niet dat mensen schrijven dat dit ver lopen is.
Op de kamping staan heel veel olijfbomen, die zorgen voor de nodige schaduw en een natuurrijk gevoel.
Wij hebben het hier fantastisch gehad en gaan graag terug.

Geweldig, lieve mensen en echt genieten.
Jan en Petra
3-4-2011 Wat een heerlijke camping. Gelukkig geen animatie programma's maar echt genieten van een geweldige camping. Je kan er lekker eten in het restaurant op de camping, maar ook zijn er goede restaurantjes in de buurt. De zee is op 50 meter afstand van de camping. De bushalte ligt 100 meter vanaf de camping en kun je ieder half uur naar de stad. Het ligt heel centraal en je kunt alle kanten op. 6 dagen van de week wordt je bungalow schoon gemaakt en krijg je schone handdoeken. Het personeel is ontzettend vriendelijk. Wij komen weer in juni.

Dit doen we niet weer
annie vander berg
5-10-2010 We hadden toch wat meer verwacht ivm recenties van vorige bewoners!
Viel ons toch tegen, met name staat van sanitair, verouderd meubilair.(buiten vooral) Bunkerachtige bungalow. Veel last van steekmuggen! Doen we niet weer.

Oude 'bunkers'
W. Arends
30-9-2010 Gezien de positieve recensies op deze site waren onze verwachtingen van Karda Beach hoog gespannen. Maar de bungalows vielen ons enorm tegen, het leken eerder bunkers, ongezellig meubilair, verouderd sanitair, verweerde tuinset buiten en onkruid van 10 cm hoog tussen de terrastegels. Ook veel last van muggen gehad. Wij zouden Karda Beach niemand aanbevelen.

met een groep, Sept. 2010
Tegengevallen helaas deze keer
F. Dekker
10-10-2010 Twee jaar geleden ook hier geweest. Was toen nog een schappelijke prijs maar verbaasde me toen al over de vier sterren die deze barakjes worden toegekend. Ze zijn relatief klein, wat voor 2 personen te doen is. Maar voor 3 of 4? Nu zaten we er eind september. Helaas iets minder weer waardoor je merkt dat deze huisjes daar niet op berekend zijn. Koud, klam en schimmelig sanitair. Schoonmaakster is er kennelijk ook niet blij mee want gaat met de franse slag in tien minuten door het huisje heen.. Extra pech dat we zaten in vrij donkere huisjes die op het noorden gelegen (nr. 18 en 19) waren. Geen enkele zon. De verwarming deed het niet dus we gebruikten daar het electrische fornuisje voor. De mensen van de camping zijn super aardig trouwens. Maar prijs/kwaliteitverhouding klopt niet.

met een groep (2)