Hotel Grecotel Daphnila Bay**** in Dassia Griekenland beoordelingen 8.2 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 10.854 bezoekers online
Home > Griekenland > Corfu > Dassia > Hotel Grecotel Daphnila Bay****

Beoordelingen Hotel Grecotel Daphnila Bay****

10 februari 2012

Kamers/appartementen van het hotel

Hotel Grecotel Daphnila Bay scoort een 8,2 uit 10, op basis van 47 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Grecotel Daphnila Bay****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Grecotel Daphnila Bay**** in Dassia, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 24 vakantiefoto's van Hotel Grecotel Daphnila Bay**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Corfu. Vergelijk Hotel Grecotel Daphnila Bay**** met andere accommodaties in Dassia.

1 2 3 4 5 volgende

44 beoordelingen over Grecotel Daphnila Bay****

Goede keuze geweest
Edwin en Lisa
15-8-2010 Wij kunnen ons bij de meeste van de reacties aansluiten.Prima hotel en service.Het hotel is tegen een helling op gebouwd wat voor mensen die slecht ter been zijn erg nadelig kan zijn.
Er rijdt wel tussen 11.00 en 18.00 uur een auto van de receptie naar het strand/ligweide.als je hier heen wilt gaan laat je vooraf goed informeren.Het is rustig gelegen maar wel tegen een helling en in de omgeving van Gouvia/Dassia
deze zijn met de lijnbus goed bereikbaar.

Veel sfeer, romantisch, grieks paradijs!!
Stefaan, Kisha en E...
12-8-2010 dikke duim voor de kok en co!lange broek niet vergeten voor de mannen!snel contact met zee,smal strand met kiezel,prachtige grote tuin met veel palmbomen voor schaduw.boottrip met Antonio aan strand zeker doen voor 30€/pers/dag.Animatie op goeie weg, is altijd iets te zien of te horen's avonds.Mijn man was jarig en in ijskast op kamer stond taart met schuimwijn super!Talasso niet gedaan té warm en geen volk.Kortom genieten van alles en overal!

met een groep, Juli 2010
Een super vakantie!!!!
Elina
1-8-2010 Het hotel ligt op een prachtige plaats!!! Als je het park uitloopt naar de doorgaande weg dan ben je zo bij het busstation. Daar gaat elke 10 minuten een bus naar Dassia of naar Corfu-Stad. Ook voor mensen die slecht ter been zijn is het hotel een aanrader. Er gaat elke 30 minuten een gratis hotelbusje die mensen naar het strand of weer terug naar het hotel brengt. Het hotel ligt op een berg waardoor je een steile helling af moet lopen om het strand te bereiken. Het strand begint met een groot stuk gras met daarop palmbomen waardoor je in de zon maar ook in de schaduw kan zitten/liggen. Daarna volgt er een klein randje kiezel en voor de rest zand. De bar aan het strand is prima. Ook liggen bij de zwembaden is fijn maar wel drukker dan bij het strand (qua kinderen). De hotelkamers zijn ruim en schoon. Je kan zowel binnen als buiten eten in het restaurant. Binnen en buiten staan er tafels met eten en wordt er life gekookt. Het eten is voor ieder wat wils en zeer goed. Kortom: Top hotel!!

met oudere kinderen
Prima hotel
Vanparys Patrick
19-7-2010 prima hotel,het eten was lekker en gevarieerd,dranken in de bars prima,animatie niet super maar toch ok
geen handdoeken leggen in de vroege morgen is zeker een pluspunt,aan zee een zeer ontspannen sfeer,de bar en restaurant op een boogscheut van de ligzetel onder de palmbomen,voor mij super

met partner, Juni 2010
Prachtig gelegen hotel. Aanrader!
Denise
25-6-2010 Hotel Daphnila Bay is schitterend gelegen tegen een heuvel aan een mooie baai. Aan het (gras)strand kun je heerlijk liggen tussen de olijf- en palmbomen. Ook heeft het hotel een mooi groot zwembad. Het hoofdrestaurant heeft een gezellig terras. Aan zee is een taverne waar je 's avonds tegen reservering a la carte kunt eten. Het eten is zeer gevarieerd en van goede kwaliteit. Drankjes zijn ook helemaal prima: Goede cocktails (ook overdag in glazen ipv plastic bekers) en de wijn wordt in flessen uitgeserveerd bij het eten. De service en vriendelijkheid van het personeel is uitstekend. Wij verbleven in een ruime bungalowkamer met uitzicht op zee. Deze was zeer sfeervol ingericht. Voor de animatie hadden wij zelf graag meer externe optredens gezien i.p.v. het eigen team.
Wij hebben een heerlijke vakantie gehad in dit hotel!

met partner, Mei 2010
Mooiste uitzicht over de hele baai !
Claudia Müller & He...
20-6-2010 Grecotel Daphnila Bay in Dassia hebben wij dit jaar juni voor de 3e keer bezocht (1e keer in 2005 // 2e keer in 2006). Wij zijn wederom verrassd over de excellente prijs-kwaliteitsverhouding. In het bijzonder viel ons op dat het hele personeel uitermate vriendelijk en service-gericht is.

met een groep, Mei 2010
Mijn 'tweede huis'
Esther
25-8-2010 Ben hier inmiddels 7 keer geweest en ga binnenkort weer. Altijd heerlijk om weer 'thuis' te komen in mei en oktober. Medewerkers en staf van het hotel zijn super vriendelijk en gastvrij, je bent hier als gast geen nummer. De ligging van het hotel op een heuvel is prachtig, uitzicht fantastisch, kamers ruim, zowel in het hoofdgebouw als in de bungalows op de helling. Eten is niets op aan te merken en de voorzieningen, vooral de tennisbanen naast het hotel, zijn erg goed. Ik kijk er altijd naar uit om weer terug te komen en ik zeg nu nooit meer dat het de laatste keer was, want ik kom er steeds met veel plezier terug, net als mijn vrienden.

met partner, Mei 2010
Vergane glorie
Twan Veugelers
19-5-2010 We zijn net voor het begin van het seizoen hier geweest. Veel afwerking was gewoon niet netjes afgewerkt, vooral herstellingen waren zeer duidelijk zichtbaar.
Bediening in het restaurant en de bar waren uiterst vriendelijk en behulpzaam, maar vaak waren ze wel aan het "zwemmen" doordat er ten eerste gewoon te weinig bediening was, en ten tweede was het systeem chaotisch en kon met kleine aanpassingen veel beter.

De animatie was gewoon bedroevend slecht, met een budget van €0,- werden dagelijks een paar sketches gedaan, of liedjes geplaybacked.

Het eten was over het algemeen best goed, veel vis gegeten, en ook de niet standaard Griekse specialiteiten. Redelijk flauw, maar dat is toch standaard bij buffetvorm eten.

De kamers waren eenvoudig, maar werden heel goed schoongemaakt.

Veel Duitse en Engelse gasten.

Helaas, voor ons nooit meer !
Filip
31-1-2010 Wij hebben tot vandaag gewacht om onze reactie op reiswijzer te plaatsen omdat wij een geschil hebben gehad met de hotelier en onze touroperator.
De algemene kwaliteit van dit hotel was voor ons ondermaats. Mensen die gewoon zijn om met VIP selection op reis te gaan, moeten dit hotel absoluut vermijden. Het wordt trouwens dit jaar niet meer aangeboden in de VIP-catalogus.Al 7 keer met VIP op vakantie geweest en altijd was het perfect, maar dee keer helaas niet.

met jonge kinderen
Geweldig !!!
de haasjes
6-9-2009 Wij hebben een geweldige vakantie gehad. Zowel aan het zwembad als aan het strand altijd ligbedden genoeg. Geen "handoekje leggen". Zeer vriendelijke bediening. Het eten was, zeker voor griekse begrippen, heel lekker. Het animatieteam is inderdaad wat matig, maar daar kwamen we ook niet voor.
Een echte aanrader!!!!

met een groep (4)