Appartement Giorgos in Dassia Griekenland beoordelingen 8.4 | Zoover
1.511.035 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.716 accommodaties - 19.847 bezienswaardigheden - 16.551 bezoekers online
Home > Griekenland > Corfu > Dassia > Appartement Giorgos

Beoordelingen Appartement Giorgos

9 februari 2012

6,5
Appartement Giorgos Dassia

Appartement Giorgos scoort een 8,4 uit 10, op basis van 16 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Giorgos? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Giorgos in Dassia, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 9 vakantiefoto's van Appartement Giorgos vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Corfu. Vergelijk Appartement Giorgos met andere accommodaties in Dassia.

16 beoordelingen over Giorgos

Wat een uitzicht
Tom
6-12-2011 Wij zaten bovenin en hadden een geweldig uitzicht. 's Morgens ontbeten we aan de voorkant.

Mooi uitzicht
annie van gils
4-8-2011 Fijn ruim appartement. Hostess van Ross holliday erg attent, had goede tips zoals betrouwbare fietsverhuurder in de buurt. Mooie uitvalsbasis voor tochtjes, zoals wandelen fietsen en met de bus kun ook goed ergens komen.Ook zijn we een dag een boot gaan huren met andere gasten vh appartement. Wel elke dag even klimmen!onder aan rechts vonden wij een prettig restaurant.

met partner, Aug. 2010
Geweldig uitzicht.
Adrianus
6-9-2010 Het appartementencomplex is hoog gelegen, heeft een geweldig uitzicht en ligt op 5 minuten lopen vanaf winkels, taverne's en de bushalte.
Er wordt 2x per week schoongemaakt en er is een prachtig aangelegd zwembad.
Het klimmetje naar boven is precies genoeg om niet al te veel aan te komen van al het heerlijke eten dat je kunt genieten in o.a. Alexandros en La Casa.
Naar de hoofdstad Kerkira gaat, in het hoogseizoen, om de 20 minuten een bus en dat voor gunstige prijzen.
Omdat Corfu een groen, en dus vochtiger eiland is, kun je s'nachts bezoek krijgen van muggen.
Het vervelende plakken van de douchegordijnen kun je voor een deel voorkomen door met een 4tal tafelkleedgewichtjes het gordijn te 'verzwaren'.

De beste prijzen en lastminutes voor Appartement Giorgos bij:

met partner, Okt. 2009
Mooi
Marion
11-10-2009 Leuke plek, alles goed verzorgd. Mooie tuin. WInkels en restaurants op loopafstand.

alleenreizend
Heerlijk rustig
Rob
5-9-2009 Ook ik heb ervaren dat deze accommodatie op een redelijk steile heuvel ligt, maar het uitzicht is dan ook erg mooi en je zit niet in de drukte van Dassia en toch dichtbij.
Schaf bij aankomst een elektrisch apparaatje aan tegen de muggen en je slaapt de hele nacht door zonder muggenjacht.
De kamers zijn ruim en het keukeninventaris is naar Griekse begrippen ruim voldoende.
Heerlijk zwembad en het strand is op loopafstand.
Een aanrader voor de rustzoeker!

met partner, Juli 2009
Prachtige plek: rustig gelegen en toch centraal
Ad van Beem
18-7-2009 De appartementen zijn goed uitgevoerd (badkamer wel wat muffig) met een mooi uitzicht over de baai. Lekker zwembad in goed verzorgde tuin. Ca. 5 minuten lopen vanaf winkels, vele restaurantjes en zee. Prima plek voor een fijne vakantie!

met partner, Apr. 2009
Goed
a.de bruin
28-4-2009 Onze reiorganisatie is een goede om je vakantie te boeken. Leuk en schone studio met keukentje. Uitgebreide beschrijving van Corfu in huisje aanwezig. Nederlandse hostess kwam 3 x langs om te zien of alles naar wens was. Goede keuze, alleen het weer in de laatste week van april was slecht, 1 dag veel regen en verder veel bewolking.Anneke uit Eindhoven.

met partner, Aug. 2008
Superlocatie
G en J
7-9-2008 We hebben de afgelopen 2 weken verblijft in Giorgos, wat een superlocatie, prachtig uitzicht en een heerlijk zwembad en ver genoeg af van de grote all-in hotel complexen. Zeker een aanrader!

Ad en Kees
2-7-2008 Hallo,

Wij hebben het op zich prima naar ons zin gehad. De plek zelf is helemaal heel mooi (mooi uitzicht) en wat wij heerlijk vonden de tuin! Je hebt niet alleen een balkonnetje tot je beschikking maar ook lekker een grasveld! Verder is het tenminste niet zo'n enorm groot appartementencomplex. Precies leuk. De inrichting was echt wel primitief. Je moet er echt buiten leven!

Familie, Juli 2008
Een aanrader!!!
fam. van der Meer
7-9-2008 Prachtig appartement. Het is precies zoals het op de foto's eruit ziet. Ligging is goed, lekker rustig maar niet te ver van het strand en winkels. De weg omhoog is pittig maar je doet tenminste nog wat aan je konditie. uitzicht is geweldig. Een heerlijk zwembad en alles wordt 2 keer per week schoongemaakt. De mensen zijn vriendelijk en zijn er snel als er iets is. In één woord een aanrader!!

6,5

alleenreizend (1)