Hotel Dassia Chandris**** in Dassia Griekenland beoordelingen 7.9 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 14.757 bezoekers online
Home > Griekenland > Corfu > Dassia > Hotel Dassia Chandris****

Beoordelingen Hotel Dassia Chandris****

10 februari 2012

hotel vanaf de zee

Hotel Dassia Chandris scoort een 7,9 uit 10, op basis van 25 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Dassia Chandris****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Dassia Chandris**** in Dassia, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 12 vakantiefoto's van Hotel Dassia Chandris**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Corfu. Vergelijk Hotel Dassia Chandris**** met andere accommodaties in Dassia.

23 beoordelingen over Dassia Chandris****

Zeer mooi hotel
Marloes
24-8-2011 Dassia Chandris is een zeer mooi hotel gelegen in het rustige plaatsje Dassia. Hotel ligt direct aan zee en hotel beschikt over alle te wensen faciliteiten. Een kamer met zeezicht is wel aan te bevelen want aan de kamers aan de straatkant zijn vrij gehorig in verband met de drukke straat. Dassia is goede uitvalsbasis voor excursies. 's avonds in hotel voldoende animatie, buiten het hotel zijn enkele winkels, restaurants en 2 cocktailbarren voor heerlijke (en betaalbare) cocktails.

Aan te bevelen hotel
Marcel & Vivienne
20-6-2011 wij waren daar van 16 mei tot 25 mei, goed hotel
eten goed maar niet super
kamers niet al te groot ,maar proper
heel vriendelijk personeel
aan te bevelen

met een groep, Juni 2011
Accomodatie met mooie ligging
Vakantieliefhebbers
15-6-2011 Mooi hotel met prachtig uitzicht over zee. Goede service en zowel ontbijt als diner prima en voldoende variatie. Kamer zijn ruim genoeg en worden goed schoon gehouden. Complex heeft mooie zwembaden en groene ligweide aan zee met een smal kiezelstrand waar het heerlijk vertoeven was. Dassia biedt een paar goede restaurants en barretjes. Verder is er niet veel te beleven. Maar verbinding met Corfu-stad en Gouvia met de bus is goed.
Corfu is een mooi groen eiland met mooie natuur en cultuur.
Hotel is aan te bevelen.

met jonge kinderen, Apr. 2011
Plek om terug te komen
Stamstra
10-5-2011 Ruim hotel, wij zaten in de familiekamer die voor 2 kinderen van 6 en 8 heel geschikt was. Neem wel een leeslampje mee voor''s avonds op het terras buiten de kamer. Prachtige tuinen, prima zwembaden en aangrenzend aan de zee. Heel ruim van opzet. Ontbijt goed. Drankjes wellicht aan de dure kant, maar ja, dat is altijd zo in hotels en zeker als de omzet in 1 seizoen moet worden binnengehaald. Overigens worden de glazen niet zuinig gevuld, dus wij vonden het wel meevallen allemaal. Aan de overkant zitten een paar prima en zeer betaalbare eettenten. Dassia ligt erg centraal en is daarmee een goede uitvalsbasis voor tripjes en dat is sowieso aan te raden want Korfoe is een prachtig eiland (behalve Kavos!). O ja, qua weer was het onbestendig, eerst regen, toen storm en toen toch nog zonneschijn!

met oudere kinderen
Prachtige bestemming !
Hilde
2-9-2010 Wij vonden Corfu Chandris de max. We hadden een bungalow geboekt en een rustige ligging gevraagd, aan deze wens werd zeker voldaan. Het terras van onze bungalow gaf uitzicht op zee, prachtig. Het zwembad was uniek, zeker met de bar aan de rand van het water. Animatie was er ook voldoende : aqua-gym, goochelaar ... maar wat alles overtrof was de buitencinema, echt super. Het eten was lekker en afwisselend. De drank was inderdaad duur, maar dit bepaal jezelf door eventueel water te drinken, wat dan maar 2.60 euro kostte voor 1L. Het is een aanrader, een prachtig complex met een uitstekende ligging. Ooit komen wij hier terug.a

met oudere kinderen, Aug. 2010
Goed hotel, maar eten doe je elders
cees brouwers
19-8-2010 Wij hadden een villa-appartement op de begane grond, is prima. Het ontbijt, alles ruim voldoende, maar erg massaal en schluss om 10 uur, te vroeg voor een vakantieoord. Uit eten op Corfu is niet duur, als je tenminste de moeite neemt om om het hotel te verlaten. I.v.m. het mooie weer had ik geen lange broek bij me, hetgeen betekende dat ik toch al niet in dit hotel mocht lunchen of dineren...
Cappuccino aan de pool-bar kostte € 3,60 en een biertje € 4,50, dus we hebben ons een beetje ingehouden. Uit eten in Dassia, (volop keus) kostte met ons zevenen onder de honderd euro, dat was zeer redelijk, Het beste hebben we gegeten bij Hotel Oscar (100m links aan de overkant) waar ook een prima cocktailbar was. Onze jongens (5) hadden een appartement in een andere villa, lekker rustig voor ons!

Goed hotel
Peter
24-5-2010 Een goed hotel met vriendelijk personeel welke goed duits en engels praten. Kamer is niets apart maar wel schoon en elke dag nieuwe handdoeken.
Kunt wel beter aan zeezijde liggen.
Eten was goed en variabel.
Drinken in hotel inderdaad duur.
In deze tijd wel veel oudere toeristen.

Prachtig,gezellig en vriendelijk
Belinda de Vos
7-10-2009 Dassia stelt niet veel voor wel dat je ontzettend goed en goedkoop in de diverse restaurantjes en tavernes kunt eten en drinken.Je komt met de bus snel overal voor niet veel geld. Hotel kamers schoon en elke dag schone lakens en handdoeken. Op het mooie strandje handdoeken gratis ligbedjes € 3,00 wat ik niet te veel vond. Personeel in hotel ontzettend vriendelijk en behulpzaam.

met jonge kinderen, Aug. 2009
Prijs/kwaliteit niet helemaal in verhouding
Maris
5-9-2009 Kamer geboekt met tuinblik, bleek helemaal niet te bestaan!! Kregen met 2 kk kamer aan straatkant; drama!! Kamer oud, vies tapijt op de vloer, kamer te klein, 4 bedden tegenelkaar geschoven, dus meer een 4 persoonsbed. piepklein balkon, last van verkeersdrukte en uitlaatgassen. Dag erna kamer met zeezicht gekregen, deze was fantastisch! Tegelvloer (dus hygienischer) kamer was groter, groot balkon, prachtig uitzicht en rust!!!! Eten is erg goed, drankjes duur! Prachtige tuin met strand. Belachelijk dat hotelgasten strandstoelen moeten betalen. 4* in Griekenland kun je vergelijken met 3* in bijv. Spanje.

met jonge kinderen, Aug. 2009
Super hotel voor herhaling vatbaar
Fam Geurts
31-8-2009 Voor het eerst naar Corfu geweest van 14 t/m 25 augustus 2009.
Plaatsje dassia is erg gezellig met winkeltjes en gezellige tavernes.
Super hotel alleen had de familiekamer iets groter gemogen.
Strand op 40 meter afstand dus ook leuk als je een avondwandeling wilt maken.
Strandbedden per stuk 3 euro voor hotelgasten.
Elke avond entertainment.
Een vakantieadres waar we zeker terug zullen gaan!!!

met een groep (1)
alleenreizend (1)